Rendkívüli, azonnali irtással bíznák meg hirtelen a céget, aminek tavaly nyár óta kellett volna patkánymentesítenie a fővárost. Pedig már ősz óta tudhatják, hogy komoly baj van.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Valamikor régen egy bábolnai cég patkánymentesítette az egész fővárost!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Ha esetleg hozzáértő céget bíznának meg, talán még eredménye is lenne az irtásnak! Az, hogy egyik, másik házhoz kihívják az irtókat, nem old meg semmit!
Jozefina
Valamikor régen egy bábolnai cég patkánymentesítette az egész fővárost!!!
kokopelli
@Nessy: ...ingyen tipp! Kezdje a vállalat a parlament jobb-oldalával!
... "jobb oldalától bűzlik a hal!"
papa.49
Ugye a bábolnai cég amelyik több évtizede végezte ezt a melót, nem volt annyira fütyisz közeli mint a mostani !!! Igaz legalább értettek hozzá, meg volt felszerelésük is !!!
Mai hír a fütyiszes önkoris képviselők EL SE MENTEK A MAI ÜLÉSRE, AMELYIK HIVATOTT LETT VOLNA A PÉNZ MEGSZAVAZÁSÁRA !!!
Helyette az egyik elkezdte ekézni a Karácsony Gergőt, hogy ő beszélte le a képviselőket, ami igazán érdekes mert a Karácsony OTT VOLT, CSAK A FÜTYISZEK NEM VOLTAK OTT !!!
CsipkeRózsa
Nem elég, hogy az egész országot szemétdombbá változtatták, mert azt is átszervezték, minden közmű, amit szintén átszerveztek, rosszul működik, még a patkányokat is megsokszorozták. Persze, mindent drágábban oldottak meg.

Tarlós térjen vissza Bábolnához, ők hatásosan irtották a patkányokat.
papa.49
@CsipkeRózsa: A parlamentet KI NE HAGYJÁK !!!
Nessy
De "megnyugtattak" bennünket, hogy nem jelentenek egészségügyi veszélyt a patkányok! Biztos naponta zuhanyoznak, és fertőtlenítik magukat! Azért én nem kérdeztem meg a múlt este azt a szép nagy példányt, amelyikkel megnéztük egymást az utcán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.