Álságos színjátéknak tartja a Fidesz frakciója ellenzéki politikusok "kampányát" a hitelkárosultakkal, mert az Országgyűlésben semmilyen segítséget nem szavaztak meg nekik.

Gyerekesek kilakoltatási tilalma – a Fidesz vádaskodik, de nem támogatja

A Fidesz-frakció szerdán közleményben reagált arra, hogy Csárdi Antal, az LMP országgyűlési képviselője, Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője, Szél Bernadett független országgyűlési képviselő és Donáth Anna, a Momentum alelnöke, valamint Misetics Bálint, A Város Mindenkié csoport aktivistája közösen kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülést, hogy törvényben szabályozzák a gyermekes családok elhelyezés nélküli kilakoltatásának tilalmát.

"Az ellenzék a szokásos kétszínű és álságos színjátékát adja elő. Ugyanezek a pártok és politikusok, akik most kiállnak a Kossuth tér közepére a hitelkárosultakkal kampányolni, az Országgyűlésben semmilyen segítséget nem szavaztak meg nekik" – olvasható a Fidesz MTI-hez eljuttatott reagálásában.

Ha rajtuk múlott volna, akkor egyetlen, a bajba jutott hiteleseket segítő intézkedés sem valósulhatott volna meg az elmúlt években és mára több százezer gyermekes magyar család veszítette volna el az otthonát – olvasható a közleményben.

Forrás: MTI

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Ne is támogassa A kis Csuti cigány. Lesz ő még az utcán. Csak elsőnek Polltot kell lapátra tenni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Az ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGBA soKK minden belefér, mindaz, amelyre SZEGŐDTEK!
.
-- lakhatási válság, miközben a PAPI bányácsKÁJÁBÓL ontják a BETONTEKNŐKBE az anyaföld kövecsKÉJÉT,
.
-- megélhetési válság, mire ELJUT A LÓVÉ a végekre, csak HUSOSFAZÉKBÓL csak a csontika marad,
..
-- mentális válság, aki teheti ELHÚZ ebből a "hadicseles" országból Nyugatra,
.
-- politikai válság
.
-- egészségügyi válság
.
-- oktatási válság a IV ipari forradalom idején
..
stb. stb.
.
Miközben ALEA iACTA EST, reggel, délben, este azok kukorékolnak, akik takarGATYÁK a SZEKTA szennyesét!
qxy
Ne is támogassa A kis Csuti cigány. Lesz ő még az utcán. Csak elsőnek Polltot kell lapátra tenni.
csak úgy....
CSOK os csinnadratta, közben baxikálják ki a családosokat az otthonaikból? csak nem az óccsó vendégmelósoknak köll a pecó?
qxy
@csak úgy...: Szerintem nem is lesznek olcsók. Emléxem amikor NDK vendég munkások, ( hentesek dolgoztak ) háromszoros pénzért és nekik annyi cigi szünet lehetett amennyit csak akartak.
Nessy
A forintosítás a legnagyobb átverés volt, ami létezik! Matolcsynak viszont lett belőle "nem közpénzes" alapítványa, több is, míg a magas törlesztőbe belebukottak elvesztették az otthonukat!
A jelenlegi családtámogatás, az adókedvezmény, mind csak a jobb módúaknak kedvez! Lásd: Falusi CSOK!
Farizeus társaság!
Nessy
@qxy: jaj, de ők a határon túli "magyar testvéreink"! Hogy nem tudnak egy árva szót sem magyarul, még az őseik sem? Részlet kérdés pártunk és kormányunk számára!
qxy
@Nessy: Na. akkor ezért nekünk is gyűjteni kellene és az Erdélyi magyaroknak kell szerezni egy Csaucseszkut. Mert a kibaszás társasjáték nem? Sokan azt sem tudják ki is az az Orbán. Tudom, mert nem egy Erdélyi kollégám van. A polgármester hozta a papírokat hogy alá kell írni. Ne foglalkozz vele, csak írd alá.A sok tudatlan , meg ,.- ha mondta, akkor tegyük azt.
csak úgy....
@qxy: Mi vóna,ha gyüjtés helyett,inyen megkapnák Orbánt? ;)
qxy
@csak úgy...: Na az akkor úgy lenne mint a viccbe.
Támadjuk meg Erdélyt. A Fideszt be kell sorozni és Orbánt az élére.
Ha nyernek, miénk Erdély.
Ha veszítenek miénk Magyarország
csak úgy....
@qxy: Jujj de sok erdélyi magyarnak félre állna a szája,pár év múltán!
qxy
@csak úgy...: Nem megyünk el politikusnak? Kipicsáznánk az összes politikust, mindenüket elvesszük, ebből már lehetne egy igaz Magyar országot csinálni.
első lépés, Polt és a jog törvény embereinek a leváltása vagyonelkobzással de rokoni és baráti szálig végig.
Ha meg van, a többi nyalonc nem is rúghat labdába. aztán jöhetnek a többi politikusok Kádárig vissza menően .
qxy
@csak úgy...: Na meg, befagyasztanám az összes nyugdíj folyósítást a határon túlra . Csak annak jár aki tudja igazolni a ledolgozott éveket. Ha durrognak, meg fenyegetném hogy amit kaptak el is vehetem. Reklamáció? Menjenek Orbánhoz épp most szarik reszketve a bokorba csupa vér. Putyin? Le is zárnám a határt arról.
Eladott Ország
Röhejes ez az egész ! De várhatunk mást ettől a büdös-bunkó narancsos és álkeresztény bandától ? Budapesten nemrég szobrot avattak a kisgyermekeket nevelők tiszteletére. Az átadáson kint volt a fél Fidesz, hisz meg kell mutatni, hogy különösen a családok évében a kormány nagyon, de nagyon tiszteli az anyákat és gyermekeiket. Novák Katalin boldogan mosolygott az átadáson, miközben ő is pontosan tisztában van azzal, hogy mi a valóság ezzel szemben. Na de lássuk a fotót: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/11/Download.jpg
Miközben szobrokat adnak át a hála és tisztelet nevében és miközben a családok évének hazudják 2018-at, addig magasról tesznek arra, hogy a valóságban mi is történik a kisgyermekes – illetve bármely egyéb -családokkal. Megelepetés persze nincs, mindössze folytatják azt amit elkezdtek, egy ország lerombolását.
qxy
TEK. nek mi volna a dolga? Figyelni a volt politikusokat van e pénz mozgás. Mindenkine minimálbér. Természetesen amiért meg is kell dolgozni. Nincs munka? De . Teremtek olyan munka lehetőséget hogy még az unokájuknak is marad nyugi. Nem tud dolgozni? Semmi gond. üljön le. a sok munkást etetni kell ruházni varrja mossa a gönceit. főzzenek rájuk. Ha valaki csal?? El verni, börtönbe vele és onnan vinni dolgozni. nincs minimálbér sem.
Folytassam? Kurva sok ötletem van .
Ja hogy mit dolgoznának?
Az országban belvíz kár, meg szüntetése.
az aszály meg szüntetése.
Ezekre évente kifizetett pénz, mind meg maradna ami fedezi a nyaloncok fenntartását.
A vissza jött nem kis pénzből finanszíroznám az ország adósságát. Beindítanám a Magyar ipart.
csak úgy....
@qxy: Ha jelölteted magad, tölem már meg is van az elsö szavazatod! Sajnos én nem vagyok politikusnak való , korrumpálható vagyok ;) Nekem is köne pár stadion meg kastély ...,stb. Nem vóna szerencsés ,hogy a böcsületes magyar állampógár,velem is úgy járna,hogy szart a fosra.
qxy
@csak úgy...: Vigyáznák rád nyugi. Nem kell kastély. hisz akkor mehetnánk mi is oda amikor csak akarunk. Minek az a nagy hodály ha csak eccer kéccer elmennénk bulizni egy jó páran? Hadd menjen mindenki. De mi tartjuk fenn. Vagyis, aki menni akar, az fizessen is érte.Mindent meg kaphat . ami csak szem száj ingere.Tudod mi pénz van ebben? A sok csiliárdos amikor ki akar tenni a mások előtt?
qxy
@csak úgy...: Fére állna a szája? Oda állnék elébe és válaszolnák.- Te . szerinted nekem nem állt fére amikor Orbán által kibasztatok velünk? hány évig is barátom? Azt ti meg még kaptatok is érte egy kis apanázst amit persze tőlünk vette el a ti jótevőtök. Szerinted? Ki baszott ki kivel? Na igyál még egy felest oszt mennyé csak a dolgodra.
qxy
Milyen jót tudnánk mi így beszélgetni a kis kertbe a begrács mellett mi? Meg hívnám azt a Sakirát vagy kit tudjátok azt a buta Fideszes nyaloncot is. közösen meg térítenénk. Énekelnénk nem szépen de hangosan és összeborulnánk mit kocsma előtt a biciklik
Jozefina
Bezzeg ovodákban, iskolákban kampányoni lehet a fidesz-kdnp fajankóknak??!!! Miért nem kampányolnak azzal, hogy visszaadják a 13-ik és a beigért 14-ik havi nyugdíjat, azzal, hogy visszaadják az ellopott mgánnyugdíj vagyont, azzal hogy (az eddig semmit nem érő devizahitelesek megsegítésére hozott intézkedések helyett) valódi segítséget adjanak (mint ahogyan azt szomszédos országokban meg is tették) azaz eltörölni a hitelszerződéseket, mert csaláson alapul valamennyi, azzal, és még folytatni lehetne... a sor végtelen.
csak úgy....
@qxy: Aztán Orbánnal és a sleppel,ha Erdély kerítéssel védekezne ellene és maradnának ellenzékbe neked?
Azt ,hogy oldanád meg? Gondolod,hogy erdélybe annyira hülye embörök laknak,hogy köne nekik egy elkényeztetett ,hasznát politikus?
qxy
@csak úgy...: Oszt? mekkora az a kerítés? a szart is át lehet dobni nem? né féjj attú hogy a kis csuti cigány gyerök nem tud röpűni. " Mögtaníccsuk."
Eladott Ország
A devizahitelesek nyomorán nyerészkedő, a közvagyon fölött magánvagyonként diszponáló, népes famíliáját a közösből zabáltató, kastélyokat-műkincseket felfoghatatlan indokokra hivatkozva harácsoló, a saját magáról írt könyvet is a hülyemagyarok pénzéből finanszírozó jegybankelnök ámokfutásának csúcsa a hitelkárosultak kifosztása. KuszaSzem mindig is szakmája szégyene volt, komoly közgazdászok kiröhögték, ő volt a szakma bohócsa. Most bosszút áll az őt korábban kinevető, lesajnáló társaságon, az orruk alá dörgöli, hogy mire vitte. Mivel olyan mint a gazdája, tisztesség szemernyi sincs benne, úgy viselkedik, mint a vásott kölök, ha beszabadul az éléskamrába, minden lekváros, befőttes üvegbe belemancsol koszos kézzel. Nem tudom, mit kellene még ehhez hozzátenni, hogy egyrészt ne szoruljon bizonyításra: ez az ország nem hogy kezd Lipótmezőre hasonlítani, hanem lassan egy konszolidált Lipótmezőnek tekinthető, ameddig a szem ellát. És hogy másrészt ne akadjon egyetlen Fidesz és pláne Matolcsy-rajongó se, aki elmagyarázza, hogy miért a ballibsik árulják a hazát, midőn szóvá teszik, hogy csörgősipkás futóbolondok vezetik az országot.
csak úgy....
@qxy: Nyakadra hozná az európai néppártot,hogy nem bánsz véle emberségesen! ki lett ám oktatva ez a gyerök a mostani ellensége pénzin...,nem köll ez már senkinek,csak a glaukómás híveinek.
Eriksson
Az nem zavar senkit, hogy a hitelesek a bankoknak tartoznak és nem az államnak? A bankok lakoltatják ki a nem törlesztő adósokat.
S ehhez hogy jön az a sok zöldség, amit itt összehordtatok hirtelen?
csak úgy....
@Eriksson: ugyan már miért zavarna? szerinted nem a mindenkori kormány szab gátat vagy ad elönyöket a bankoknak!?
csak a neoliberalista országokban van másképp!
a libbsi nyugaton,ha kölcsönt veszel föl, ...persze miért is regélek neked errü. a befogadó képességed véges
Eladott Ország
@Eriksson: ma, 18:38; Csak ezek a magyar hitelek soha nem láttak devizát. Az árfolyamon nyerészkedett a pártállam a csörgősipkás KuszaSzemen keresztül. A szomszédos országokban kimondták , hogy a devizahitel szerződések semmisek, és kártalanították az ügyfeleket. Nálunk meg a lipótmezői Csörgősipkás Rómeó alapítványába és a pereputtyába ölte a a kifosztott devizahitelesek pénzét, az árfolyamnyereséget.
Eladott Ország
Ha ennek a Kontrát Károly parlamenti államtitkárnak a sunyi pofáját meglátom, legszívesebben egy szívlapáttal b@sznám pofán, hogy le ne sántuljon.
Eriksson
@Eladott Ország: Kérlekszépen. Hogy ki látott és ki nem devizát, az egy más téma. Itt az a lényeg, hogy a nem fizetők vannak kilakoltatva, és nem a fizetők. Ha most a gyerekesek mentesülnének ettől a tehertől, akkor senki a világon nem törlesztené többé a hitelét. S ezt a bankok nagyon nem vennének jó néven.
Ezt az ellenzéki pártok nagyon is jól tudják, éppen ezért csak hangzatos parlamenti beszédek erejéig foglalkoznak a dologgal, de tevőlegesen nem vesznek részt a devizások mentésében.
Ez a lényeg, még akkor is, ha viccesnél viccesebb jelzőket találsz ki.
könnyű lelki sértés
"de nem támogatja" - Ez a lényeg, a többi csak üres duma !!!

Orbánt lehet gyerekgyilkosnak nevezni?
Döntsd el te.
Ha viszont szerinted lehet, akkor egy gyerekgyilkos Magyarország miniszterelnöke?
Ezt milyen kultúrában hagyják tízen-sokadik éve?
Jobb(?), rosszabb(?) helyeken simán meglincselik az ilyeneket.
Itt meg - Európa közepe mellett nem sokkal - szabadon dúl az állatság.
justhpeter
Ha már a fideSS-kdnp nem támogatja a gyermekes családok kilakoltatási tilalmát, akkor oda kell hívni Novák Katikát és megkérdezni tőle, hogy "Hogy van ez Babám ? Hol a családbarát kormány ? Miről hazudoztok ti éjjel-nappal ?"
kereső
@Eriksson: Nem szándékoznak a kisgyermekes családokat mentesiteni- csupán arról van szó, hogy a kilakoltatónak legyen törvényi kötelezettsége a kisgyermekes család elhelyezéséről kilakoltatás esetén- ne kerüljenek utcáca, a senki földjére. És akármit mond is az ügyeletes papagáj a fidess részéről, ez szóba sem került a "megsegités" során.És a parlament által elfogadott "devizahiteles" mentőcsomaggal adtak a xarnak egy nagy pofont- kivéve azok, akik a 180Ft-on egyösszegben tudták visszafizetni. Ebbe a körbe majd a fél parlamenti képviselő állomány bele tartozott.
csak úgy....
@Eriksson: kérlekszépen,szerintem is mindegy,hogy ki mit látott,viszont az a nyomorult,ki 10 milliót fölvett és abból kamatostól már 30 milliót törlesztett és még mindíg van neki 10 millio hátra? szerinted ez normális?
Eriksson
@kereső: Akárhogy nézzük, itt csak a bankok jártak jól.
Olyan van, hogy a hiteles a saját házát amit elvettek tőle, visszabérelheti. Vajon hogy van ez? Akkor elnézik a kamatokat és csak a tőketartozást kell fizetni,? Nagyon nem világos. Saját (volt) ingatlanában albérlő? Fából vaskarika.
Vagy ott van az ócsai lakópark, amely éppen ilyen okból épült. Azzal vajon mi van?
Kár, hogy ilyesmiről senki nem beszél itt.
qxy
@csak úgy...: ezön má csak a pijócás embőr tud segíteni
Nessy
@Eriksson: Elsősorban a MNB, élén az unortodox bankelnökkel, és a kormány hathatós segítségével. Alapítványok, ingatlanok, műkincsek lettek a "nem közpénzből". Akinek volt pénze, az 180 forinton váltotta ki a hitelét, akinek nem annak duplája lett a tartozása, a törlesztésről meg már ne is beszéljünk! Ócsa addig volt érdekes, hangzottak el a csodás ígéretek, míg egy, két ember meg nem szedte magát, és most a plebs részére áll pár épület a semmi közepén, infrastruktúra nélkül. ( Óvoda, iskola, üzletek, közlekedés!)
Érdekes, erről nem tart előadást szerte a világban Novák álomtitkár asszony!
Eriksson
@Nessy: Ez is egy értelmezési mód a dolgok folyamatában.
könnyű lelki sértés
Ne azt nézzétek amit mondok...

Oké, legyen így.
Orbán Viktor magyar gyerekeket öl - a tetteivel.
Ezért felelni fog, ahogy helyre áll a (jog)rend Magyarországon.
csak úgy....
@Eriksson: "Ez is egy értelmezési mód a dolgok folyamatában. " ? kend a csodálatos mandarin?
Nessy
@Eriksson: Az a baj, hogy ez a keserű valóság!
Mary
@Eriksson: tudod egy társadalom azért társadalom, hogy a bajba jutottakon segítsen
Akkor inkább nem is mondom a migráncsos Németbe ez hogy van: ha valaki olyan helyzetbe kerül, hogy nem tudja fizetni a hitelét, annak átvállalja az állam, amíg rendbe nem.jön
Ha mégis elvenné a bank a lakást, megy az önkormányzati autó és költöztetik őket a szociális lakásba
Magyarország még nem nőtt fel nyugathoz
De keresztény országban persze lehet gyerekeket az utcára kirakni
Mi van akkor, ha valaki lebetegszik és nem tud dolgozni tovább? Kidodják az utcára? Biztos Isten is ezt tenné?
Eriksson
@Nessy: Mármint micsoda? Hogy az ellenzék a kilakoltatásokkal kampányol, közben nem szavazza meg a sorsukat könnyítő intézkedéseket?
Hogy az otthonápolásért kampányol, de nem szavazza meg a tervezetet?
Hogy bármiről van szó, rögtön tiltakozik, legyen az jó vagy rossz a magyar emberek számára?
Hagyjuk az egészet, ez a mai ellenzék egy sorscsapás. Így nem lehet politizálni, nem lehet a kormánypártot sem leváltani.
Annyi a provokáció, a mellébeszélés, hogy a legtöbb ember már azt sem hiszi el, ha igazat szólnak. Csoda-e, hogy egyre több támogatója van a kormánynak?
Mary
@Eriksson: tök mindegy az ellenzék.mit szavaz meg és mit nem, nincs jelentősége a 2/3 nál
csak úgy....
@Eriksson: látom nem vótak vendégek ,sok pia maradt...
miröl beszélsz jóember? neked nem esett le,hogy a fidesz az ellenzéki pártok támogatása nélkül is tud törvényt módosítani,ha akar!? szerinted akar?
könnyű lelki sértés
"Az ellenzék nem hülye, csak jogfosztott."

Orbánt nem érdekli a jövő,
Orbán egy jelenség, de ahogy kikerül képből, darabjaira hullik a motiváltsága.
De őt ez egy kicsit sem érdekli.
Orbánt SOHA nem érdekelte Magyarország, a magyar emberek sorsa.
Ha a hülyék ezt nem látják, akkor ez az ő hülyeségük.
kereső
@Eriksson: 19:55, Ez a "nemzeti eszközkezelő"- akinek sikerült megállapodnia ezzel a szervezettel- az legalább nem maradt fedél nélkül- viszont olyan szűkös forrássokkal rendelkezik a szervezet, hogy igazán nem jelent megoldást a problémára-csak néhány családnak a hitelesek közül.Ócsa?,ami felépült aranyárban?-talán kérdezd pártodat,kormányodat. Erről nem beszélünk, mert ez nem vetne jó fényt a kormányra-és amiről nem beszélünk, az végül is nincs is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.