Az utóbbi évek kamupártos lenyúlásairól készített tényfeltáró filmet az eddig inkább közéleti megmozdulásairól ismert Gulyás Márton. A Rablópártok olyan megdöbbentő összefüggésekről rántja le a leplet, amelyek évek óta itt voltak a szemünk előtt. A konkrétan tetten ért kár 2,2 milliárd forint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
2014-es bizniszpártok is jól vannak a mai napig. Jelenleg 193 bejegyzett párt van Magyarországon és – figyelj, polgártárs, mert megint téged lopnak meg! – 351 párt áll bejegyzés alatt. A fidesznek elemi érdeke, hogy sok kis párt induljon, így a szavazatok megoszlanak és a töredék szavazatokat viszi a győztes. Így tud győzni és így tud kisebbségből is kétharmadot kovácsolni. Az induló pártok pedig – ha legalább 28 jelöltet tudnak indítani és miért is ne tudnának – 150 millió forint támogatást kapnak. Amelyik mind a 106 körzetben tud jelöltet állítani, az meg 597 milliót kap. Plusz jelöltenként egymilliót. A mi pénzünkből. A semmire. Majd jön megint a Magyarországi Cigánypárt, a Seres Mária Szövetségesei, az Új Dimenzió Párt, a Sportos és Egészséges Magyarországért Párt, a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség, az Új Magyarország Párt, a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt, az Együtt 2014, a Zöldek Pártja és a hasonló, komoly munkát végző pártok. Az itt felsoroltakról hallott valaki valami érdemlegeset a választás óta? Mert ők rajta voltak a választási listán.
Majd szépen újra aktiválódnak, plusz még néhány száz új párt is lesz, mi pedig fizetünk, mint a katonatiszt. Nem is csoda. Ameddig ilyen kormánya van ennek az országnak, ameddig minden létező szempontból alkalmatlan és méltatlan figurák sütögetik a pecsenyéjüket a mi rovásunkra.
papa.49
A disznóságok előbb, utóbb KIDERÜLNEK !!!
Na de valakinek ki kéne köhögnie azt az ellopott suskát, vagy ez a spiné, vagy a csutitetű aki ebből óriási hasznot húzott !!!
könnyű lelki sértés
Biztos felderíthetetlen.
És nem ért senki semmit.
Mi folyik itt!?

Orbánéknak megéri elégetni nyolc milliárd közpénzt, hogy csalással győzzenek.
Orbán abban téved (és én is abban tévedtem sokáig), hogy a magyarok felejtenek.
Úgy tűnik nincs elfelejtve semmi.
Tételesen meg van, le vannak írva orbán bűnei, ami alapján perelhető lesz itthon, és nemzetközi bíroság előtt.

Csak bedumálták nekünk, hogy olyan hülyék vagyunk, hogy felejtünk, de ez NEM IGAZ.
Mindenre emlékszünk !!!
Orbán minden egyes bűnéért féléni fog tételesen.
Aztán a börtön.
Mert annyi bűncselekményért, amit Orbán elkövetett, egy demokratikus országban letöltendő börtönbüntetés jár - akár életfogytiglan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.