A Miniszterelnökség EU-kapcsolatokért felelős államtitkára ma egy Facebook posztban reagált a néppárti csúcsjelölt Manfred Weber tegnapi, athéni kampánybeszédére. Varga Judit azt írta: „Tegnap este Athénban ismertette kampányprogramját Manfred Weber, amelyben harcot hirdetett a nacionalisták ellen. Weber szerint a Néppárt közös elképzeléseken alapuló értékek pártja és aki nem osztja az integráltabbá...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
biztos forrásból tudom, hogy azóta ez a szegény Weber tele gatyával közlekedik! =)) Persze csak akkor, ha egyáltalán rémlik neki, hogy ez bugyuta paraszt-libuska ki a fene lehet! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Ez a csaj a fides$$ egyik "bölcse"...én az államtitkár asszony jövőjéért komolyan aggódom, hiszen a fidesz rezsim nem fog örökké tartani, megvan már az OKJ-s fejőnő/tehenész képesítésed?
uploads.disquscdn.com/images/1647f9276bec7f61b21de4dd50fd4c1912d24fc5b4ce67a73123d8aa4cc25fcc.jpg?w=600&h=600
Egyre többen jönnek szembe az autópályán, Jucuska.
kokopelli
@Eladott Ország: ..ő az a "fajta", aki abba a tányérba ß@rik,amiből evett!Azon ország demokratikis törvényei mögé bújik,amelyiknek megválasztott képviselőit ócsárolja! Igazi magyar virtus!...de ha egy-
szer megfizetik?Mekkora bunkónak kell lennie,hogy nem számol azzal,hogy a "magyarok" között is
akadnak olyanok,akik nem csak a "füstölt marhanyelvet",hanem esetleg "idegennyelvet" is ismernek!
tudode
Elvonatkoztatva a VARGÁKTÓL, KOVÁCSOKTÓL, barba trükk, az ország süllyedése a mocsárba az, ha már az ÁLLAMIGAZGATÁS "is" a .. SZEKTA ... p á r t f e g y e l m é t .kénytelen a SZAKMAISÁG, a valóság helyett mantrázni:
.
"""" Aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, ha valami nagy pofonba beleszalad, valami disznóságot csinál, problémái lesznek, megsebesül a csatatéren, de tisztességesen viselkedik, akkor kihozzuk a csatatérről, DE AKI NEM, ARRA MI IS LŐNI FOGUNK! """
.
Ma már nem a POLITIKAI GAZEMBER, az általa gerjesztett ... f é l e l e m .. az úr, amelyre még Rákosi államában sem volt példa!!!
kokopelli
@desir62: ahogy elébb írtam már,egy magyar csaj,aki a németeknél képeztette tovább magát,
egy szélsőjobboldali német naci alapítványnál,és ott is tart előadásokat azok ellen,akik az orszá-
gukban megtűrik!Ez az a mentalitás,aminél a vendégségben valaki összehugyozza a WC-t és u-
tána cikizi a vendéglátót! Vendégjoggal való sima visszaélés ! (komment um. ápr.25-én 14:19)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.