A Miniszterelnökség EU-kapcsolatokért felelős államtitkára ma egy Facebook posztban reagált a néppárti csúcsjelölt Manfred Weber tegnapi, athéni kampánybeszédére. Varga Judit azt írta: „Tegnap este Athénban ismertette kampányprogramját Manfred Weber, amelyben harcot hirdetett a nacionalisták ellen. Weber szerint a Néppárt közös elképzeléseken alapuló értékek pártja és aki nem osztja az integráltabbá...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
biztos forrásból tudom, hogy azóta ez a szegény Weber tele gatyával közlekedik! =)) Persze csak akkor, ha egyáltalán rémlik neki, hogy ez bugyuta paraszt-libuska ki a fene lehet! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
biztos forrásból tudom, hogy azóta ez a szegény Weber tele gatyával közlekedik! =)) Persze csak akkor, ha egyáltalán rémlik neki, hogy ez bugyuta paraszt-libuska ki a fene lehet! =))
Nessy
Nesze neked jobboldali keresztény kultúra! Néha az az érzésem, hogy egyik másik pozicióban lévő "politikusunkat" a kihalt utca nevelte jó modorra, és intelligens kommunikációra.
kereső
És ez a hölgyemény a kormány Eu-s kapcsolatokért felelős!!! államtitkára, aki maga is dolgozott éveket Brüsszelben.
Mondjuk nem sok minden ragadt rá ottan-aminek ragadnia kellett volna.Inkább orbán segge az ami megfogta-több nyelvet beszélő diplomásként. Ezek mind ilyen buták?,vagy csak van az a pénz?- náluk is ez dominál? Eldobva gerincet,tisztességet és kultúrát. Ja a kultúránkat ezektől kell inkább megvédeni, nem a migráncsoktól.
Eladott Ország
Varga Judit is ugyanolyan saját vélemény nélküli káder, mint többi párttársa, akik képtelenek a kormánypropagandán kívül valami mást is kinyögni magukból. Senki nem maradhat Orbán kormányában vagy bármelyik vezető pozícióban, ha van saját véleménye és azt ki is mondja, sőt már lassan egyszerű munkás sem lehet. Ezért aztán már el sem tudom képzelni, hogy valaki kibeszéljen az orbáni politikából. Dr. Varga Judit már fiatalon nagyon pallérozottá vált. Tíz évet töltött Brüsszelben szaktanácsadóként, Áder Jánosnál kezdte, akit még 2009-ben európai parlamenti képviselővé választottak. Innen a fideszes ajándék: a horgászok éleslátású tudománya. És egy bölcs mondása: „Jól illeszkedik a nyugat-európai liberális sajtó mantrájába, hogy az úgynevezett demokratikus értékekre hivatkoznak. Ilyenkor érdemes visszakérdezni, hogy mondjanak már egy konkrét példát, ahol különbözik Magyarországon a demokrácia a belga vagy a holland demokráciától.” Kis buta. Ezért kár volt edzeni jó pénzért Brüsszelben. És ha megengedik, Novák nem überelhető, felvilágosult, európai szellemiségű géniuszának adott hangot nem régiben. A kis kedvencem. „Az, hogy valaki azt gondolja egyedülállóként, hogy neki joga van ahhoz, anélkül, hogy lenne párja, neki joga van ahhoz, hogy neki gyereke legyen, és ezt a jogot vívja ki magának, az a gyermek oldaláról megközelítve megfosztja a gyermeket attól, hogy neki édesanyja és édesapja legyen. Ez szerintem egy olyan helyzet, amikor a gyermeknek az érdekét kell védenünk, tehát meg kell adnunk a lehetőséget ahhoz, hogy egy gyermek édesanya és édesapa mellett élhessen.” Komolyan. Ilyent tíz kisfröccs után sem mond a falusi kiskocsmában sem senki. Onnan azért könnyen lapátra vagy a bokor aljába kerülhet, aki nagyon hülye. uploads.disquscdn.com/images/9da71bced0e41c7ed138ee893e08c028dc16a91f7ffe47da4d1ba784e948bbcc.jpg?w=600&h=772
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--r06iDK1C--/h_1482,w_1160/7HdDAm5AZT1HPrX2s.jpeg
papa.49
Elvtársnő akkor KÍVÜL TÁGASABB a fütyisznek, mentek a ,,lecsóba,, !!!
Eladott Ország
Manfred Weber vérig sértette a magyar választókat. Engem, mint választópolgárt, nem sértett vérig. Nettó hazugság állandóan a választópolgárokra hivatkozni. Nem ránk, hanem csak a mocskos kormányotokra vonatkozik ez a nyilatkozat.
Sőt még a Kisjézust is megsértette. uploads.disquscdn.com/images/e953a7440f9146b27888014f6a702b456215e53d500fe2e719cdebede4161294.jpg?w=600&h=440
kereső
@Dr plágium: ez a "némber" focizik, valamelyik brüsszeli női csapatban. Kiválóan tud dekázni- ,de tényleg,láttam a videót. Amúgy lehetne értelmes ember is, hiszen több nyelven beszél, és két diplomával is rendelkezik. Nem tudom, az ha valaki orbán közelébe kerül- rögtön elvesziti a józan eszét?
Dr plágium
@kereső: Költői kérdés volt :))
Igen az agymosás nagyon jól bevált.
kokopelli
@kereső: A D.Marozsán legalább ismert a nyugaton mint válogatott (német) mégsem ugat!
(Németo.-ban ill. Franciao.-ban ismerik!)
bencemacska
"Erős Európa nincs erős nemzetállamok nélkül. Az erős nemzetállamok jelentik a sokszínűséget az egységben, amely az egyik legfontosabb európai alapérték – hívta fel a csúcsjelölt figyelmét az államtitkár."
Csak nem tudom, ezt az axiómát ki állította fel, vagy ki bizonyította be?! Attól függ ugyanis, hogy ez mennyire igaz.
"Varga Judit szerint „Manfred Weber ezt az alapértéket támadta most meg, miközben a migráció okozta súlyos problémákra nem ad megfelelő választ. Pedig az európai emberek szerint a migrációhoz kapcsolódó biztonsági kockázat jelenti a legnagyobb problémát Európa számára” – írta az államtitkár."
Erre a megállapításra is vonatkozik az előző kérdésem.
kokopelli
@bencemacska: Volt szerencsém megtalálni a Varga Judit azt a szélsőjobbos Alapitványát,
ami őt az állítólagos szólásszabadság nélküli országban futtatja!! A "Körber Stiftung" ad fó-
rumot Európa szélsőjobboldali gyülekezetienek! Belehallgattam egy szinpadi cirkuszukba,de
nem akartam hányni!Németországban szapulták azokat,akik engedályezik nekik a fellépést!
Azt tudja a csaj,hogy M.Webert a saját hazájában is szidhatja!A "Körber Alapítvány dolgozhat
nyugodtan,holott az alapítója bebizonyította nazi volt! Ennyit a jól focizó Varga Juditról! Az hogy
csak úgy Németországban tanulhatott,az természetes neki,és hogy a volt lakhelyébe "belesza-
rik az egy fideszvirtus! "Körber Stiftung" címmel akár angolul is meg lehet találni a bandát!
(csak úgy érintőlegesen:az alapítvány életrehívójáról elnevezett utcát leszavazták,a nazi előéle-
te miatt anno!) Azt hitte a csaj,hogy a NET felejt?
Nessy
Lehet akár hány diplomája, az egyetemeken nem oktatnak tisztességet, jó modort, kulturált viselkedést! Azt otthonról szokták hozni! Jó, van aki útközben elveszti!
kereső
@kokopelli: hűha- ezt itthon nem propagálják- akkor igy már érthető orbán segge.
kokopelli
@kereső: ..lehet,hogy még találtam volna mocskot a csajról,de a különben erős gyomromat
nem strapálom "ilyenekkel"! Érdekes,hogy a férjéről esetleges utódairól nem találtam semmit!
Amit ő produkál az nem más mint visszaélni a vendégjoggal = fideszesek az EU-ban!
Eladott Ország
Ez a csaj a fides$$ egyik "bölcse"...én az államtitkár asszony jövőjéért komolyan aggódom, hiszen a fidesz rezsim nem fog örökké tartani, megvan már az OKJ-s fejőnő/tehenész képesítésed?
uploads.disquscdn.com/images/1647f9276bec7f61b21de4dd50fd4c1912d24fc5b4ce67a73123d8aa4cc25fcc.jpg?w=600&h=600
Egyre többen jönnek szembe az autópályán, Jucuska.
kokopelli
@Eladott Ország: ..ő az a "fajta", aki abba a tányérba ß@rik,amiből evett!Azon ország demokratikis törvényei mögé bújik,amelyiknek megválasztott képviselőit ócsárolja! Igazi magyar virtus!...de ha egy-
szer megfizetik?Mekkora bunkónak kell lennie,hogy nem számol azzal,hogy a "magyarok" között is
akadnak olyanok,akik nem csak a "füstölt marhanyelvet",hanem esetleg "idegennyelvet" is ismernek!
tudode
Elvonatkoztatva a VARGÁKTÓL, KOVÁCSOKTÓL, barba trükk, az ország süllyedése a mocsárba az, ha már az ÁLLAMIGAZGATÁS "is" a .. SZEKTA ... p á r t f e g y e l m é t .kénytelen a SZAKMAISÁG, a valóság helyett mantrázni:
.
"""" Aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, ha valami nagy pofonba beleszalad, valami disznóságot csinál, problémái lesznek, megsebesül a csatatéren, de tisztességesen viselkedik, akkor kihozzuk a csatatérről, DE AKI NEM, ARRA MI IS LŐNI FOGUNK! """
.
Ma már nem a POLITIKAI GAZEMBER, az általa gerjesztett ... f é l e l e m .. az úr, amelyre még Rákosi államában sem volt példa!!!
kokopelli
@desir62: ahogy elébb írtam már,egy magyar csaj,aki a németeknél képeztette tovább magát,
egy szélsőjobboldali német naci alapítványnál,és ott is tart előadásokat azok ellen,akik az orszá-
gukban megtűrik!Ez az a mentalitás,aminél a vendégségben valaki összehugyozza a WC-t és u-
tána cikizi a vendéglátót! Vendégjoggal való sima visszaélés ! (komment um. ápr.25-én 14:19)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.