A Fidesz felháborítónak tartja az ellenzéki pártok kétszínűségét, mert álláspontjuk szerint azok kampányolnak a hitelkárosultakkal, akik kormányzásuk alatt mindig a bankok oldalára álltak és devizahitelbe taszították a magyar családokat.

Fidesz: felháborító az ellenzék kétszínűsége

Fotó: Ujvári Sándor/MTI

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy Szakács László, az MSZP elnökhelyettese, Hegyesi Beáta, a Párbeszéd elnökségi tagja és Szél Bernadett független országgyűlési képviselő a Pesti Központi Kerületi Bíróság épülete előtt tartott sajtótájékoztatón a kormány felelősségét hangsúlyozta a devizahiteles probléma miatt, és a kilakoltatások leállítását sürgette.

A Fidesz reagálásában azt írta: ha az ellenzéki pártokon múlott volna, akkor mára több százezer gyermekes magyar családot tettek volna ki az utcára. Az ellenzék ugyanis semmilyen segítséget nem szavazott meg a devizahiteleseknek, így a bankok elszámoltatását, a devizahitelek eltörlését, a forintosítást, a végtörlesztést és az árfolyamgátat sem – írták.

MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ezzel szemben az az igazság Orbán Viktor megállapodott a bankokkal 2010 őszén hogy ők kifizetik a hiteleiket 180 Ft, árfolyamon aztán a bankok annyit faragnak a devizásokon amennyit akarnak !!!
Minden ezzel ellentétes fütyiszes hírverés TELJESEN HAZUG !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
A szokásos ótvaros hazugságok. Sajnos van rá igény!
Desischado
@babp1982: Én boldogan benne vagyok!

Érdekes, hogy azok ordibálnak másokra, akik a hasznot húzták a devizahitelesek nyomorából. De johet kutyára dér!
www.portfolio.hu/finanszirozas/hitel/sorsdonto-fordulat-a-devizahitelek-ugyeben-megsemmisithetok-a-szerzodesek.317475.html

@fideszes gyökér: Nekem tetszik, támogatom!
balos
Korán van,mert a nemzeti "kakasok" még nem kárognak ide!
evacica
Ez a sok megtévesztett szerencsétlen orbán szektatag, aki nem gondolkodik, csak fújja a kiadott szöveget! Velejéig romlott kormány, aki csak árt az országnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.