Ráadásul másfél órát keringett a mentő a sérült kisfiúval, mert nem találtak megfelelő kórházat. Az asszony kisfia szúrt szemsérüléssel másfél órát utazott a mentőben, és a baleset után további 21 órát várt arra a vizsgálatra, amellyel kiderülhetett, mennyire komoly a sérülése. A két éves kisfiú olyan szerencsétlenül esett el egy bottal a kezében, hogy a faág megszúrta a szemét, ami erősen vérezni is kezdett. A mentő gyorsan kiért, a kocsit a mentésirányító az ügyeletes Bajcsy-Zsilinszky Kórházba irányította. Időközben azonban kiderült, hogy a Bajcsynak nincsenek eszközei gyerek altatásához, ezért a mentőt továbbküldték a Semmelweis Egyetem (SE) Szemklinikájára. Ám mielőtt odaértek volna, újabb telefonos huzavona kezdődött, a klinika jelezte a mentőnek, hogy mégsem fogadja a gyereket. „A mentős vitatkozott egy darabig az orvossal, majd a kocsit megállították, és tanakodtak, hogy akkor mi legyen” – idézte fel a Facebookon a kicsi anyja. Végül a mentőirányító diszpécser lépett...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@Shikari: 11:19 Nem kivánom Neked sem, hogy ilyen helyzetbe kerüljél 1x is, de azért:
A villám vágjon dauert a hajadba! Legyen 1 fogad, de az is fájjon! Az Isten csapkodjon arccal a betonba!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Akkor minden rendben van? Az idős beteg emberekkel nem törődnek ( ki tudja miért) DE már a gyerekeket is hagyják szenvedni???
Hűljön rátok a bőr!
simmering73
Ez Magyarország csődje. A nép csődje, hogy nem zavarták még el és juttatták börtönbe a regnáló bandát, az ellenzék csődje, hogy kollaborál a hatalmat bitorlókkal, így segédkezve az ország tönkretételében.
emerencia
Nesze nektek határon belül élő magyar Anyák! Erre az aljas O1G világára szülitek meg a gyermekeiteket!!! :-((((((((((((((((((((((((((
Dr plágium
Azért érdekes, hogy az anyának könyörögni kellett hogy az öntelt doktornő egyáltalán megvizsgálja a kicsit. Milyen orvos az ilyen? Elvileg még az utcán is segítséget kell nyújtani, nem csak az orvosoknak, ápolóknak, de minden mezei állampolgárnak is!
Aki Én
@Horizont: VÉRLÁZÍTÓ!!!
És most hol vannak azok mocskos szar alakok, akik éltetik azt a mocsok rendszert, ahol ez megtörténhet? Pegero, Shikari, Verőce,Papuska, Erikson, Csizmás és a többi aljas hazaáruló.
Mert tévedés ne essék, erről ők, vagyis a buta, aljas hazaáruló szektatagok tehetnek, akik éltetnek, védelmez egy ilyen rendszert, ilyen kormányfőt.
Mert nem ennek rendbetételére költenek, hanem napi milliárdokat lopnak.
Gyakorlatilag hazaáruló tömeggyilkosok.
Pusztán felebaráti keresztény szeretetből kívánom, hogy valami hasonló történjen velük is. Mert erről bizony ők tehetnek.
kokopelli
@Dr plágium: milyen orvos? Esetleg a nyugatnak nem megfelelő nöi orvosimitátor? Egy biztos,hogy odaát számon kérték volna az orvosi "Hippokráteszi eskü"-jét! ...vagy ő anno fel volt mentve?
Aki Én
A ner csótánya, a Nagy Feró most seggbe rúgja az anyukát, ahogy ígérte?
Szerinte minden rendben az egészségügyben, és aki kritizálni meri, azt seggbe rúgja.
Yoda69
"Magyarorszagon van Europa legjobb egeszegugyi rendszere"
Na ki mondta? Hat persze hogy lezerjano. Mert ezek a gecik csak privat EU intezmenyekbe jarnak, nana hogy kozpenzen, igaz az mar elvesztette kozpenz jelleget.
Egyszoval ezek a mocskos hazaarulo fideSSes gecik nem eleg hogy ellopjak a penzunket es lerohasztjak az egeszsegugyet, de meg elvarjak hogy jopofat is vgjunk hozza.
Nessy
Egy indok elfogadható, hogy nincs 3 év alatti gyermek ellátásoz szükséges eszköze. Ott tényleg nem lett volna lehetőség a vizsgálatokat elvégezni.
A klinikai doktornő meg tényleg elfelejtette az orvosi esküjét.
A mentésirányításnak sem ártana egy olyan sillabusz, hogy hol, milyen, milyen korú beteg ellátásának vannak meg a tárgyi és személyi feltételei! Igaz, hogy med,univ. végeznek, de ma már annyira leszakosodott az ellátás, hogy egy belgyógyász szakorvos nem fog szemészeti OCT -t értékelni. Sőt, egy felnőtt szakorvos is nehezen vállalja fel egy kisgyermek ellátását. Teljesen más eszközök kellenek, más a protokoll. Ezzel együtt itt valahol nagy a gubanc!
Ennél már csak a "centrumok" létrehozása lesz jobb, ahol valóban kilométereket kell majd utaztatni a beteget, ha lesz kivel.
desir62
A O1G unokái is így járjanak akkor majd intézkedik a puhos.
csak úgy....
@Shikari: nem tudom,ha te üldögéltél volna 21 órát , egy fadarabbal a szemedbe,hogy akkor is így nyilatkoznál!?
szégyeld a pofád,itt egy kicsi gyermekröl van szó !
kokopelli
@Yoda69: (10:58)
...mondja Lézer Janó,aki éppen kezelés alatt állhat? Honnan ismeri a nyugati ellátást?
dr. prédikátor
@Shikari: Te köcsög cerkóf! neked még van a pofádon bőr védeni a védhetetlent??? Aljas egy mocsok tróger vagy!!!De szívesen beverném a pofádat te szarházi hazaáruló román bocskoros féreg!!!
Aki Én
@Shikari: Ha orbánod az emberiség ellenes kormányzásával nem kergeti külföldre magyarok százezreit, orvosok tízezreit, akkor nincsenek ilyen ügyek.
Nem az itt maradt orvossal és mentőssel van a baj.
Sok ilyen eset van, mert a hazaáruló kormányod eü helyett külföldre hordja a magyarok pénzét, meg a gazdag egyházaknak adja mindenféle felhatalmazás nélkül, hatalmon maradása érdekében.
Te és propagandista társaid ezt tartjátok szem előtt a magyarok érdekeivel szemben.
dr. prédikátor
Volt szerencsém megtapasztalni a hozzá álásukat az SE szemklinikának!!!
Aki Én
@Shikari: Tévedésben vagy. NEM!!! azt tesznek a magyarok pénzével amit akarnak. Látod, kimondod amit nem akarsz, sajátjukként kezelik a közpénzt. Erre még a 2 milliós szekta sem adta áldását, nemhogy a többi 8 millió.
görbetükör
@Shikari: Minden átkom a rossz vezetők felé. akik miatt az országot sínylődik, rád is szálljon!
És mindenki másra, aki ezeket szavazattal, morálisan, anyagiakért főhajtással hatalmon tartja!
Egyben bízhattok: Isten irgalmasabb lehet, mint az elkeseredett, elnyomott, semmibe vett, megalázott emberek!
görbetükör
@Shikari: Majd magyarázd Istennek,ha arra kerül a sor!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 11:47
Jó hogy ezzel jössz.
Törvény mondja ki,a jegybanknál keletkezett nyereséget be kell tenni az költségvetésbe,
veszteség esetén ki kell a költségvetésből pótolni.
Hová is tette matolcsy a jegybanknál keletkezett 200 milliárd árfolyamnyereséget?
Leírom neked,(ne erőltesd meg az agyad mert még szorulásod lesz)alapítványokba amiből mint sajátja vásárolgatott.
Eriksson
Minden cinizmus nélkül kérdezem: Ha ez az eset valamely megye valamely kis falujában, esetleg tanyán történik, akkor hová vitték volna ezt a kisgyereket, és mennyi időn belül került volna egyáltalán kórházba?
Nagyon elvetették a sulykot itt egyesek, szerény véleményük kinyilatkoztatásával.
szegfue
@Shikari: 11:19 Nem kivánom Neked sem, hogy ilyen helyzetbe kerüljél 1x is, de azért:
A villám vágjon dauert a hajadba! Legyen 1 fogad, de az is fájjon! Az Isten csapkodjon arccal a betonba!
kereső
Minden cinzmus nlkül- de ha ez egy falun élő gyermekkel történik, akkor is fél -egy órán belül a mentő beér vele a megyei kórházba, ahol is szakszerűen el tudják látni.Úgy látszik a bp.-i kórházak azok akik "válogathatnak", hogy mikor kit fogadnak -és látnak el. A doktornő meg ,tényleg csak doktor-és nem gyógyitó orvos. Rohad ez az egész rendszer-és kásler emmi miniszter népszerűsége ,meg a fidessé csak nől-és nől.
dr. prédikátor
@Shikari: Húzd a faszodra az anyádat és tünj el a picsába te tróger cerkóf!!!
szegfue
@Shikari: Ha átoknak fogod fel, akkor legalább beteljesülhetne, Te "gondolkodó lángelme"!:)) Szerintem Te pusztán egy lelketlen élőlény, egy falósejt vagy, semmi több, hiába beszélsz állandóan "királyi többesben"... ugyhogy nyugodtan elmehetsz a rákba, a pöcébe, ahonnan éppen kijöttél!! Pááááá!!!
papa.49
@Eriksson: Na akkor figyelj velem történt tavaly augusztus 18. szombaton bevérzett a szemem, telefon Szolnokra a kórházba NINCS ORVOS!!! Kezdtünk más lehetőséget keresni végül mire az egyik fiam eljött értünk, és felértünk Pestre este 8 óra elmúlt !!! A Mária utcában megnézték a szemem ,,üvegtest bevérzés,, jöjjek vissza 1 hónap múlva, vagy ha rosszabbodik !!! 3 hét múlva mentünk, mert már semmit nem láttam a szememmel, vizsgálatok 1 hónap múlva jöjjek, ez volt októberben. Kerestünk kapcsolatot lett időpont megvizsgálták a szemem 1 hét múlva befeküdtem megoperálták !!! Évtizedekig jártam a Mária utcába szemsérülésekkel szilánk, kötőhártya gyulladás stb. DE TUDOD ODA TÖBBÉ NEM MEGYEK !!!
Most ettől függetlenül csak ellátták a kisfiút, csak nagyon sokára került sor arra a bizonyos ,,altatásos,, műtétre, gondolom ezt te is elfogadod !!! Miért vagyok felháborodva, hát csak azért mert amíg nem csinálták meg azt a műtétet senki nem tudhatta biztosan mennyire sérült a gyermek szeme !!!
EZ A MAI FASZA EURÓPA LEGJOBB EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÓ RENDSZERE, a piszkos körmű meg gebedjen meg !!!
kokopelli
@dr. prédikátor: hagyd a francba a fidesznyaloncot,mert ő a nyugati országok EÜ-i állagával
tisztában van! Tapasztalatból mondom,hogy simán 70-80 év a különbség!
szegfue
@Shikari: Nem vagyunk egy "súlycsoportban" és a "mindenki" meg Te vagy, hidd el tulélem!:))) Itt a vége részemről.
kereső
@Shikari: nos, az a helyzet-mivel nem vagyok orvos, igy a rendszer felépitéséből adódan csak következtetni tudok- hogy egy megyei kórház!!azért rendelkezik megfelelő felszereltsággel-és személyzettel, hogy még egy ilyen speciális esetben is tudnak sigtséget nyujtani. Ha nem igy van, és mondjuk nyirségből Szombathelyre kell vinni a kis beteget akkor az egész rendszer rossz!Közben olvasom @Papa49-et- tényleg rossz a rendszer, mert ahol egy megyei kórház nem tud ellátni egy felnőttet szempanaszokkal, ott valami hibádzik a kréta körül.

Azt aláirom, hogy a mentők sokszor erőn felül teljesitenek, és enélkül a betegek még rosszabb helyzetben lennének. Az meg,hogy egy kis gyermek ellátásához hol, melyik bp.-i kórház van felkészülve, az nem a vonuló mentősök feladarta tudni- tudnia viszont kéne a mentésirányitásnak, hogy hova irányitsa a mentőt.
kereső
@Horizont: 05:59 teljes egyetértésem!
kereső
@Shikari: Mondjuk a kukutyini kórházban, szakrendelőben nem is- de azért egy bp.-i, vagy megyei súlyppontiban meg kéne tudni oldani. Mert az azért nem megoldás, hogy az országban csak egy helyen vannak eszközökben,személyzetben felkészülve az ilyen helyzetekre.
Dr plágium
@kereső: A diszpécseren jó helyre küldte őket, csak a doktornőnek nem tetszett hogy megzavarták az éjszakai műszakját! " Végül a mentőirányító diszpécser lépett közbe, utasította a klinikát, hogy vegyék fel a gyereket."
" a doktornő és megkérdezte a mentőst, hogy hoztunk-e valamilyen papírt, de amikor a mentőorvos mondta, hogy nem, akkor a doki hátat fordított és azt mondta: „Akkor végeztünk!”. „Mindezt úgy, hogy fogalma sem lehetett arról, hogy mennyire súlyos a kicsi sérülése!” Az anya végül sírva kérte az orvost: legalább vizsgálja meg."
A kötelesség tudat de főleg az emberség nagyon hiányzik ebből az orvos (?) ból.
Yoda69
@kokopelli: luzerjano ismeri a nyugatot. Svajcba viszi a magyar a kurvakat kozpenzen. Es Becsrol is megmondta a tutit, hogy sok a migrancs es ezert veszelyes. De azert o is meg a fideSSes geci slepp is oda jar shoppingolni.
szaboria1
Kilátta az RTL híradót? Nem a diagnózisra kellett 21 órát várni. Az anyuka csak azon volt felháborodva, hogy a szem klinika ügyeletes orvosa először nem akar foglalkozni a gyerekkel csak az erélyes rászólásra. Mivel mint kiderült a gyermeket a balesetiben tudták csak megoperálni ugyan is 3 év alatti gyermeknek nem meg felelő a műszerezettség. Sem a Bajcsyban sem a klinikán nincs ilyen eszköz.
A FELHÁBORÍTÓ AZ, HOGY A FIDESZ EZT IS ELSZÚRTA A MENTŐSÖK NEM DÖNTHETIK EL MELYIK KÓRHÁZBA VIGYENEK EGY BALESETEST, MERT EZT IS KÖZPONTI IRÁNYÍTÁS ALÁ VONTÁK.
Ha egyből a balesetibe vitték volna akkor hamarabb került volna a műtétre.
Aki Én
@Eriksson: 21 órán belül? Még gyalog is bárhová.
Sajnos most sem érted a lényeget. Ez a lezüllesztett, eü-ről szól, az elkergetett orvosokról, az ellopott százmilliárdos közpénzekről. De nektek ez így jó, nektek ez belefér a NER kereszténydemokráciájába, a magyar emberek támogatásába.
Annyira szomorú ilyen buta, propaganda által megvezetett embereket látni akik egyszerűen semmit nem képesek reálisan nézni.
A kettős mércétek világraszólóan aljas és káros.
kereső
@Dr plágium: ezért irta, hogy doktor- de nem gyógyitó orvos a doktornő- bár ennyire részletesen nem is ismertük, hogy miért is kellett az anyukának könyörögnie. / tv hiradót nem nézek már évek óta,még rtl-t sem/
Eriksson
@papa.49: 13:00
Te jogosan bírálod, vagy dicséred a helyzeted megoldását, mert tapasztaltad, benne voltál, átélted.
De azok, akik itt álhumánus módon osszák az észt, átkozódnak, gyalázkodnak, nekik fogalmuk sincs, hogy mik a lehetőségek.
Valóban jogos lenne az elvárás, hogy minden esetben a legmegfelelőbben lássanak el mindenkit, bármilyen problémája is akad, de ennek sokszor fizikai akadályai is vannak.
És igen, a fővárosi kórházak megengedhetik maguknak, hogy ide-oda küldözgessék a beteget, mert van rá lehetőségük. De egy vidéki kórház ezt nem teheti meg, nekik ott mindig, mindent meg kell oldaniuk alapból. Egy fél, vagy egy egész megye lakasságának az ellátásáért felelősek. Nem gondolom, hogy több fizetésért.
Ilyesmi jutott eszembe, amikor olvastam a cikket. S ez sem dicsérete, sem kritikája a rendszernek, ez a valóság. A betegellátás a kezdetektől így volt.
Egyfelől.
Másfelől pedig az egészségügy a világ legnagyobb bulija a közreműködőknek, mert ők vannak értünk, s mi kénytelenek vagyunk ezt elfogadni. Mert nincs más választásunk.
Aki Én
@Eriksson: ,,De azok, akik itt álhumánus módon osszák az észt, átkozódnak, gyalázkodnak, nekik fogalmuk sincs, hogy mik a lehetőségek. "
Hú de okos vagy. Ezt honnan veszed? Az eü valami titkos szervezet, melybe az átlag polgár nem lát bele, nem tapasztalaja, nem látja, hallja naponta a híreket?
Ez a sztori sem kitaláció, hanem a véres valóság. Sajnos te nem érted, nem tudod helyén kezelni, de ettől még a szomorú és veszélyes valóság.
Tudsz ordító butaságokat írni.
csak úgy....
@Eriksson: 12:26 "Minden cinizmus nélkül kérdezem: Ha ez az eset valamely megye valamely kis falujában, esetleg tanyán történik, akkor hová vitték volna ezt a kisgyereket, és mennyi időn belül került volna egyáltalán kórházba?
Nagyon elvetették a sulykot itt egyesek, szerény véleményük kinyilatkoztatásával."

látod! ,tisztában vagy te a dolgokkal... , a dolog megközelítése viszont nálad nagyon szennyes! ha,ne adj Isten a te gyerekedröl,unokádról lenne szó? te,akkor is körmöd szakadtáig védenéd azt,ami szerinted kiválóan müködik ...
dr. prédikátor
@Eriksson: Nos möszjő erikson!!!Képzeld el van tapasztalatom a Mária utcai szemklinikáról!!!A szemorvos megállapitotta hogy mindkét szememen szürkehályog van előrehaladott. Felküldött a szemklinikára hogy ott majd segítenek! utaztam 100 km.A kartonozóban mutattam az orvosi papirt. Onnan kapásból elküldtek időpontot kérni az alagsorba.Nagy veszekedés árán bejutottam. Ismét papir ,mondjam el stb.Két és fél hónapra kaptam időpontot.Ismét felutaztam aug 24 én de.11 órára szólt az időpont.Mivel vidékről mentem , megint 100 km./Ez már a háromszázadik km/Mondanom se kell hogy valamikor 12 és fél egy körül megkérdezte az orvos hogy hol voltam mert keresett. Mondtam hogy reggel 9 óra óta itt ültem kint a váróban.Megjegyzem közben már beszéltem vele hogy itt vagyok a vizsgálatra.Szó szót követett összebalhéztam vele, hogy ne hazudtoljon meg.Nagy nehezen megtörtént a vizsgálat , majd az orvos kijelentette hogy NEM TUD SEGÍTENI!!!Ennyi, a vizsgálatról semmi igazolást nem adott.Azt mondta elmehetek.Ezért utaztam 400 km.t.Mivel romlott a látásom irány Szfvár. magán szemorvos . A főorvos asszony kb . fél órát vizsgált , majd a kezembe nyomta a beutalót Várpalotára a kórházba ahol két hét múlva meg is műtött. kb. egy hónap múlva a másik szememet is megműtötte.A vizsgálatért fizettem 20.000 ft-ot.A műtét ingyen volt.Hozzá tartozik még hogy az ellátás kifogástalan volt.
Mind ezt azért írtan mert VAN TAPASZTALATOM az SE Mária utcai szemklinikáról. Ja és az orvos a Mária utcában Dr G. Róbert volt.
Eriksson
@dr. prédikátor: Kedves @dr. prédikátor: Én is elmesélem a történetemet:
A szürkehályogomtól úgy szabadultam meg, hogy eleve magánszemészhez mentem, 5000 ft-ért vizsgált meg. Időpont nemsokára, majd 6 hét gyógyulás után következett a másik. Ez a magánszemész az volt, aki később a műtétet is végezte egynapos sebészet keretében. A műtét szintén ingyenes volt, az ellátás és után követés korrekt.
Ez nem a Márai utcai szemklinikán történt, hanem egy vidéki megyeszékhelyen.

Azért megjegyezném, hogy nem feltétlenül érdemes összebalhézni egy orvossal, akitől éppen problémánk megoldását várjuk. Mert esetleg úgy járunk, hogy nem tud segíteni.
Aki Én
@dr. prédikátor: És ez a tapasztalat nem csak a tiéd, hanem családodé, barátaidé, tehát rengeteg emberé. Nem tudom ez a kutyaképű mit gondol, hogy az emberek vakok és süketek?
Ő tipikusan az a fajta, aki már a szemének sem hisz, csak a fidesznek. Hát ehhez sok ész nem kell.
dr. prédikátor
@Eriksson: Na igen, csak amikor már reggel kilenc órától ott ülök a váróba és a szemembe / a szürkehályogosba/ hazudja hogy keresett, ami NEM VOLT IGAZ. akkor mit kellett volna tennem? Ja tudom, egy huszast vagy harmincast a zsebébe dugni. Rögtön tudott volna segíteni!!! Hát a kurva anyját az ilyen orvosnak!!!
csak úgy....
@Eriksson: ugye,te még mindíg nem jutottál el,odáig,hogy a FÖVÀROSBAN egy pici gyerekröl van szó !?
ne haragudj,szarok a szürke hályogodra...
Eriksson
@dr. prédikátor: A te dolgod, hogy hogy reagálsz bizonyos helyzetekre. Csak azt akartam mondani, hogy vannak helyzetek, amikor jobb csendben maradni. Mert az orvos ha akar meggyógyít, ha akar kinyír. Vagy hagy szenvedni, a hatalmában áll.
kokopelli
@Aki Én: Hagyd a kutyaképűt,mert egy másik (régebbi) képével is halálra égette magát a Brexit
vitánál! Szerencsére a tudatlansága nem akadályozta soha a vitában!
Én nem szeretek sokat írni,de az öcsém a bátyám és az egyik sógornőm máról hónapra egymás-után "elmentek"! Ketten két-két nap kórház,az öcsém meg egy 5 perccel azután,hogy a "daktari" nála volt!
(az orvos nem tehetett róla,mert az éveken keresztüli "akármik" nem lettek rendesen kikúrálva!"Multi-
ple" akármik?)
Madácsi Pali
A g^ci nyaloncai erről nem tehetnek, mert Gyurcsány...
csak úgy....
@Eriksson: mindent a maroknyi,maradék orvosokra kenyni ,te tudod...,lényeg az,hogy szerinted minden a leges leg nagyobb rendben! "Mert az orvos ha akar meggyógyít, ha akar kinyír. Vagy hagy szenvedni, a hatalmában áll. " ezt te ,hogy gondolod?
nemfideszes
@Eriksson: Az állami fenntartású Országos Mentőszolgálat tulajdonában lévő gyermek rohamkocsik száma : 1 azaz egy darab !
Az állam által finanszírozott stadionok száma : 21 darab (csak Magyarországon)
Egy rohamkocsi ára 32-35 millió forint, a stadionokra (eddig) elköltött pénz 350 milliárd, azaz 10 ezer rohamkocsi ára!
Van még kérdés?! Vagy ezért is az orvosok a hibásak?!
kokopelli
@nemfideszes: MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT!...oszt annyi!
csak úgy....
@Eriksson: ha nem is közvetlen,de pártföladatból bevállalnád...,te egy igazi hös!
nemfideszes
@Eriksson: Ha a fideszre szavaztál akkor igen, Te is! Örülök, hogy Te is így látod...
Eriksson
@nemfideszes: Eddig még nem szavaztam a Fideszre. De a továbbiakban nincs kizárva.

S erre éppen ti, ide írogatók beszéltek rá.
nezelodo
Szegény édesanyának adtak időt, hogy zsolozsmázza a Kásler féle gyógymódot, a tíz parancsolatot! Eszerint nem segített csak a végre fellelt doki. Persze a legfontosabb, a nyaloncok szerint jól van ez így.
csak úgy....
@Eriksson: no nézz oda! még hazudós is a szentem! csak nem (szándékosan) akarsz büntetni bennünket?
nemfideszes
@Eriksson: 17:57
Bocs de ezen csak nevetni lehet. A gondolkodásod (vagy éppen annak hiánya) tesz "fideszessé", nem a mi "rábeszélésünk".
Egyéb iránt még be se húztad a keresztet a fideszre de már másokat teszel ezért felelőssé... úgyhogy nyugodtan szavazz csak a fideszre, ott a helyed!
Egyéb iránt egy felnőtt ember, mint önálló individuum, nem azért szavaz, vagy nem szavaz valamelyik pártra mert rábeszélték vagy lebeszélték róla, ha nem azért mert az adott párt által képviselt értékekkel tud leginkább azonosulni.
Fidesz esetében ez a mérhetetlen korrupció,...az arrogancia... a bunkóság... a képmutató álszent, álnemzeti hamis lózungok, populista szólamok... a gyűlöletkeltés... uszítás minden és mindenki ellen, aki csak kritizálni meri őket... maffia módszerek... félelem keltés... személyi kultusz... adófizetők pénzén való urizálás... ha mindezzel azonosulni tudsz akkor lelked rajta, nem felénk tartozol elszámolással, hanem csak magad és Isten felé...
Eriksson
@Horizont: Ez egy egészen jó cikk. A többi közül kiemelném ezt a részt :

"Gondoljunk erre akkor, amikor azzal szembesülünk, hogy a mentő 2 óra múlva ér ki, és akkor is, amikor némán elfogadjuk az egészségügyi vezetés kisebb-nagyobb mutyijait, amelyek fenntartanak 27 kórházat ötvenvalahány telephellyel Budapesten, pedig az egésznek semmi más értelme sincs, minthogy minden orvosbáró megtarthassa kórházvezetői, főorvosi pozícióit."

Pont ilyesmire utaltam 14:05-kor ezzel a mondattal: "Másfelől pedig az egészségügy a világ legnagyobb bulija a közreműködőknek, mert ők vannak értünk, s mi kénytelenek vagyunk ezt elfogadni. Mert nincs más választásunk."
nemfideszes
@Eriksson: 1. Nem minden orvos tartozik az amúgy szűk orvosbárói körbe.
2. Az állam intézetek fenntartója az állam, pontosabban a Emberi Erőforrások Minisztériuma, tehát a felelősség kizárólag az övék, már csak azért is mert a kórház igazgatókat ők nevezik ki.
Maradva az általad idézett cikknél:
"És gondoljunk erre akkor is, amikor olyan sürgősségi rendelet lát napvilágot, amelyben az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet sürgősségi kvótát kap havi 5,2 millió forintos finanszírozás mellett."
... rendeleteket pedig nem az orvosbárók, vagy a kórház igazgatók hoznak, hanem a minisztériumok illetve a kormány, amely elvileg ugyan úgy értünk van mint az orvosok, mégis ellopják az adófizetők pénzét, és még hülyének is néznek minket...
Eriksson
@nemfideszes: Na éppen ez az.
Ha jól emlékszem, még egyetlen egyszer sem hülyéztem, bunkóztam le egyikőtöket se kedves beszélgető társam, amiért másként vélekedek dolgokról, mint én. Ennek ellenére rendszeresen meg vagyok tisztelve válogatott jelzőkkel.
Akkor vajon kikre is jellemző az arrogancia, meg a többi jelző?
Eriksson
@nemfideszes: 19:02 Ha azt mondom, hogy igazad van, akkor megnyugszol?
Eriksson
@Horizont: Nagyon szépen kérlek, ne kezd már megint.
csak úgy....
@Eriksson: röhely ha te akarsz másokat nyugtatni ,nem veszed észre? az "igazadat" elkúrtad ,mint ferkó öszödön...
Eriksson
@Horizont: Mert nem akarom, hogy felmérgeld magad.
tulipan
@Eriksson: Ne REMÉNYKEDJ! Miattad alígha! Jókat lehet inkább a butaságodon rötyögni !!! :))
csak úgy....
@Eriksson: a bús képü lovag? vagy a nagyképü?
Yoda69
@Horizont: orban kisunokaja nem fog igy jarni az garantalhato. Ebben az uram batyam vilagban amit orban kiepitett, csak a sleppnek ja a jo let. Ha orban kisunokajaval tortenne ilyesmi, helikopeteren, vagy kozpenzen fizetett magan jet-en vinnek Becsbe.
A fideSS szerint az atlag magyar csak dogoljon meg ott ahol van, ezert rohasztjak le az egeszsegugyet, ezert nincs gyogyszer peldaul a szivbetegeknek, es ezert emelik a nyugdijkorhatart 72 evre, mikozben a nyugdija erteke meg az inflaciot sem koveti.
Jol kifundaltak ezt orbanek. Hangzatosan a gyerek vallalasrol predikalnak, de kozben total az ellenkezojet cselekszik. A CSOK-ot is csak csokosok fogjak tudni felvenni.
Egyertelmuen ha orbanek meg regnalnak egy ujabb 10 evet, az a magyarsag kipusztulasahoz fog vezetni. Kiveve persze a sleppet, mert azok mar annyi vagyont osszelopkodtak, hogy tobb generacion at is nyugodtan szorhatjak a penzt.
Dr plágium
@dr. prédikátor: Nekem az egyik kiemelt kórházban végeztek egy vizsgálatot. 3 hónapig telefonáltam, leveleztem stb. nem kaptam meg a leletet. A végén elmentem egy neves prof. magán rendelésére 30000ft volt a 15 perces vizit díj. 2 hét múlva megműtöttek az egyik vidéki kórházban, azért nem kellett külön fizetnem, az orvos nem fogadta el a hálapénzt, de még a nővérek sem!. Mire haza jöttem megjött a lelet és az időpont!
kokopelli
@Dr plágium: ..erről írtam,hogy a Bécsi út másik végétől még nyugatabbra,felhívod a szakorvost,
és a telefont felvevő udvarias leányka megkérdezi,hogy... "délután tud jönni,vagy inkább holnap?"
...és ez nem a kivétel! Igaz,hogy nem ugatnak a a TV-kben a nagy sikerekről,hanem dolgoznak!
A te Daktari-d már megértette a lényeget,és az általános magyar "népi EÜ" hülyeségét!! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.