A rendőrök a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható 19 éves férfit őrizetbe vették.

Őrizetbe vették a pár szál cigit és ötszáz forintot rabló férfit

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást R. Dániel 19 éves vásárosnaményi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint férfi 2019. április 25-én 14 óra körül Vásárosnaményban bántalmazott egy 16 éves fiút, majd elvette a sapkáját. A gyanúsított ezt követően tovább fenyegette a fiút, és a nála lévő cigarettát és a pénzt követelte. A sértett a fenyegetés hatására a férfinak átadta a néhány szál cigarettáját az 500 forinttal együtt. A bejelentést követően rendőrök a feltételezett elkövetőt rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták, aki beismerte tettét. A rendőrök a 19 éves férfit őrizetbe vették.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ha felnő, majd a milliókat érő cégét kívánja el a másiktól, együtt kávéznak majd a vita során, és ha nem adja, másnap infarktus által elhalálozik. Büntetés persze akkor nincs. Nem ismerős a módszer valahonnan?
terlasz
@Shikari: Nem, ez egy piti rablás. Ha hagyják, akkor a legközelebbi komolyabb lehet. Keményen rá kell ijeszteni.
terlasz
@Shikari: Akkor mégse csíny? Büntetéssel lehet ráijeszteni, hogy legközelebb ne legyen bátorsága elkövetni ilyesmit.
.
tulipan
@terlasz: RÖHEJ az, hogy (ha csak nincs korábbi előélete) rögtön el is kell engedniük, ezt a kimondottan nagyon peches csínytevőt, a "csekély mennyiség" miatt! Legalább megfűrdik!...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.