A kommunista diktatúrákat idézte a házelnök beszéde – mondta a jogász, aki éppen a megfélemlítés miatt hagyta el a bírói kart.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemfideszes
@Eladott Ország: Csak a vörös katona nagypapi miatt vették fel és rugdosták végig az egyetemen.
nezelodo
@nemfideszes: ma 17:28. Azért sokat lendített a sorsán, hogy a Papp János megyei párttitkár, aki ötvenhat után a rendcsináló belügyminiszter volt, a felmenők odaadó szolgálatára igényt tartott, és meg is kapta. Jutalmul szochazás eső hullott a pápai hitbizományra. Aztán a választók tátott szájjal várják a közzétett listát, hogy ki voltak a régi rendszer sokszor véres kezű kiszolgálói. Emlékezem, olyan vastag bőr volt a képükön, hogy egyik választáskor az "Apák és fiúk" plakátsorozattal kampányoltak, szerényen mint az ibolya, de kifelejtették a fideszes vezérek a saját felmenőjüket és a saját kommunista múltjukat.
Eladott Ország
@durbincs: Ki írta le azt, hogy tegnap? Az Echo tv úgy szűnt meg, hogy megmaradt miután beolvadt a másik fideszes kormányfelszopó kanálisba, a Hír tv-be. Azaz: „megszüntetve megőrizve” megmaradt, ahogy tanulták az ifjúkommunista Bibói fideszesek a foxi-maxi egyetemen a dialektikus vaslogikát a marxista materializmust. Igaz azóta mélykonzervatívak és mélykeresztények lettek, hogy semmi ne akadályozza előlük a közpénzek útját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.