Bangóné Borbély Ildikó a Facebookon reagált a csütörtök reggeli ATV-s interjúban elhangzottakra.

Az MSZP-s Bangóné közölte, hogy meg sem fordult a fejében, hogy a Fidesz-szavazók patkányok

Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP parlamenti képviselője. Fotó: MTI/Kovács Attila

Közösségi oldalán péntek délután Bangóné azt írta:

Megelőzve minden további félremagyarázást: meg sem fordult a fejemben, hogy szavazókat összefüggésbe hozzak a patkányinvázióval. Patkányhelyzet persze ettől még van, és ezt a krízist azonnal kezelni kell. Erről beszéltem az ATV-ben is. Ha valaki ennek ellenére is megbántódott, akkor bocsánatot kérek!

Ezt megelőzően az Index telefonon kérdezte meg a szocialista képviselőnőt, hogy mégis mire gondolt a patkányozásnál a műsorban. Bangóné a lapnak azt mondta:

A Fidesz szavazóit én nem bántom, de ha Magyarországon az rendben van, hogy Budapestet elárasztják a patkányok, ha Magyarországon rendben van az, hogy kiforgathatják, a kormánymédia kiforgathatja minden ellenzéki politikusnak így a mondatát, úgy a mondatát, ha Magyarországon rendben van az, hogy az egészségügyet ilyen szinten rombolták le (...) vagy hogy teszik tönkre a gyerekeink jövőjét, akkor hadd legyen véleményem erről a kialakult helyzetről.

Hozzátette, hogy

a műsorban utána Tarlós jött, ezért hozta fel a témát.

Az Index azon kérdésre, hogy ha ez mindenképp egy párhuzam volt, akkor kire vonatkozott a párhuzam, Bangóné azt mondta, nem a szavazókra vonatkozott, és ő el is mondta, hogy hogyan alakították ki a függelmi viszonyokat.

Bangóné az ATV csütörtök reggeli műsorában arra a kérdésre, hogy hogyan lehetséges, hogy folyamatosan emelkedik a Fidesz támogatottsága, ezt válaszolta:

...sok a patkány Magyarországon. Ha már a patkánytéma felhozódott itt Budapesten. És nem csak Budapesten. (...) Mindenki úgy gondolja, ahogy akarja. Ezt meg kellene állítani, a patkányinváziót is, mert nagyon sok kárt tudnak okozni Magyarországon és okoztak is az elmúlt időszakban.

Kocsis Máté: Bangóné Borbély Ildikó távozzon önként a magyar közéletből!

A magyar közéletből való távozásra és parlamenti mandátuma visszaadására szólította fel a Fidesz frakcióvezetője Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselőt.

Kocsis Máté pénteki budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette: az MSZP-s politikus az ATV műsorában arra az újságírói kérdésre, hogy miért nő a kormánypártok támogatottsága, úgy válaszolt: "sok a patkány Magyarországon".

Teljesen egyértelmű, ami elhangzott, ezt egyféleképpen lehet csak érteni, az ellenzéki politikus lepatkányozta a Fidesz szavazóit – mondta a frakcióvezető.

Ha Bangóné Borbély Ildikó önként nem adja vissza a parlamenti mandátumát, akkor az MSZP illetékes testületeinek kell visszahívnia, a magyar közélet nem teheti elfogadottá a választókkal szemben ezt a hangnemet – jelentette ki.

Forrás: Index, 444.hu, MTI

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
Felesleges mentegetőzni, a fidesz olyan mint a pestis...patkányok terjesztik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Aki Én: Látom, rengeteg ütős példával rendelkezel. Tartsd meg jó szokásod, még előnyödre válhat. De ha javasolhatom, nyiss egy másik színű füzetet is, sokkal érdekesebb lesz a gyűjtemény.
Eladott Ország
@Eriksson: Akkor olvasd a fidesz pártlapjait, már megvette az összes megyei napilapokat. Nos ezek után a megyei napilapokkal már a seggemet sem törlöm, ki arra is alkalmatlan, nem hogy fizetnék érte egy fityinget is.
Eriksson
@Eladott Ország: Egy idő óta semmilyen napilapot nem olvasok. Kár a forintért.
Eladott Ország
@Eriksson: A nemzetközi kitekintés azért rád fér, ne csak az illiberális fidesz által totálisan uralt médiából tájékozódj. i.pinimg.com/originals/48/fa/09/48fa09da761dc974a917a970ff82fb2d.jpg
Eriksson
@Eladott Ország: Kifejezetten kedvelem az olyan műsorokat, ahol különböző nézetű emberek próbáljak meggyőzni egymást a maguk igazáról.
Például ilyenekből: www.youtube.com/watch?v=yv7AMoaacPQ
Vagy amikor elemzők cserélnek eszmét: www.youtube.com/watch?v=jFeqFC48gSI
Van még pár hasonló.
lampa laz
@simmering73: ma 7:51, ez annyira jó, h az ellenzéknek ezzel kellene kampányolni..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.