A tüntetésen felszólalók arról beszéltek, hogy úgy kérik a nyelvvizsgát a diákoktól, hogy a középiskolai nyelvoktatásban a feltételek nem adottak a nyelvvizsga megszerzéséhez.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: erről ezt akartam írni:

Alapvető tévedései ellenére van benne valami

a diákok felvetették, hogy Őfeneségének nem csak az átvilágítása, de a nyelvvizsgája is hibádzik

Hic & nunc nem kívánok foglakozni magával a rendelkezéssel, sem pedig a reakciókkal. Csak és csupán a szeka.blog „HA ORBÁN VIKTOR SIKERES NYELVVIZSGÁT TESZ, AZT SOROS GYÖRGYNEK KÖSZÖNHETI” című postjának ténybeli hiátusaival.
Azt írjam hogy: „a meglévő angol tudását akkor szedte össze Orbán Viktor, amikor 31 éve Soros-ösztöndíjasként Oxfordban tanulhatott”. Nos ez egy igazi „osztogat-fosztogat” állítás.
Kezdjük azzal, hogy el kell ismerni, hogy Orbán nyelvtudása – most a nevében írt marhaságokat hagyjuk, s azokat amiket ő is ereget néha – jelentősen javult. Ma már lehet tudni, hogy angolul akart mondani valamit, nem úgy mint a 90-es évek elején.
Folytassuk azzal, hogy sohasem volt ösztöndíjas, csupán egy tanfolyamon vett rész, tessék-lássék,
ahol nem töltött annyi időt, hogy az hatással legyen a nyelvi jártaságára.
Végül, csak a rend kedvéért, angol tagozatos osztályban érettségizett! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.