Az újbudai rendőrök a lakosság segítségét kérik ismeretlen férfi azonosításához.

Lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a fővárosi rendőrkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen férfi 2019. március 27-én 17 óra 55 perc körül a Budapest XI., Cirmos utcában letépte a sértett nyakláncát és elfutott.

A feltételezett elkövetőről videófelvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Ismerősömmel is megtörtént két éve. Csak azt senki nem vette fel videóra.
Kitépte a nyakláncát, egy pillanat alatt átfutott a forgalmas úttesten és köd előtte, köd utána. :(
Régi trükk, sok károsulttal.
De rendőr már alig van...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Én láttam ilyet, és a fenő acélt utána dobtam, el is találtam. Ja, nálunk bicska is volt a gyereknél és kiabálzt hogy " kieresztemabéledet" Na én meg kicsavartam a kezéből, össze csuktam és?.- Na. nyeld le szépen. .- neeem. De bizony le nyeled mert ha nem addig verlek míg le nem nyeled. Nem akarta. Na én le nyelettem vele. . Jött is a szerv nagyon hamar egy óra telt el. Kérdezték is hol a bicska, mondom, lenyelte a kis geci.Hogy hogy le nyelte,.- Nem tudom, de azt mondta így nem lesz bizonyíték és hamm bekapta. . Na jóó kiabált hogy nem igaz, de meg fenyegettem hogy kinyííírlaktegeci
maci0427
Ha megtalálják, akkor a nevét - származását közhírré kell tenni !Mindegy, hogy kicsoda de hadd lássa mindenki ! Jó lenne már egy valódi szégyenfal. Ja ! A törvény nem engedi ? Csesszék meg !
bencemacska
@simmering73: Én is így tudom. De a "tesókat " segíteni kell! Lehet, hogy szabálysértéssé minősítették a "megélhetési bűnözők tevékenységét?
Vagy csak az újságíró minősített rosszul?
desir62
Mija faxomér jár 2 kiló fuxal a nyakában amikor a sanya meg ígérte 2 hét alatt rendet teszek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.