Csodálatra méltó összeesküvés-elméletet sikerült összehoznia a kormányszóvivőnek, a népsorvasztó brüsszeli bürokratáktól a brexitig.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Nem azért, csak azért, de még a NARANCSKÖDBEN sem látszó BEVÁNDORLÁSPÁRTI baromságokkal kellene ÖKÖRPÖRKÖLTÖSDIT játszani, hanem azzal, milyen módon képesek a TAGORSZÁGOK, köztük az az ország is, ahol a IV. IPARI FORRADALOM közepette lecsökkentette az ANALFA béta, gamma, delta kormány a tankötelezttségeket, akkor amikor a LÖKÖM, BÖKÖM szólamok már "csak" az ISKOLÁZATLANOK vesznek be:
.
Nézzük csak
.
---- Nyerhetnénk is a negyedik ipari forradalommal, de így nem
.
hvg.hu/gazdasag/20170804_negyedik_ipari_forradalom_robotok_munkaero_automatizacio_magyar_gazdasag
.
---- Magyarország a vesztese lesz a negyedik ipari forradalomnak?
.
veledvagyunk.blog.hu/2017/10/31/magyarorszag_a_vesztese_lesz_a_negyedik_ipari_forradalomnak
.
Ezzel szemben a KÖZELMÚLTBAN ki is nyilatkozta azt, hogy
.
---- Orbán már nem az innovációban látja a jövőt
.
444.hu/2016/04/26/orban-mar-nem-az-innovacioban-latja-a-jovot
.
Tehát vannak az OKOS EMBEREK, és JOG-ÁSZOK, akik POFAKARATÉBAN jeleskednek, de a TUDOMÁNY nem fér össze az AGYMENÉSÜKKEL!
.
Térjenek észre! Harmadik országbeliek foglalkoztatásával ennek az országnak annyi!
CsipkeRózsa
"Hollik István: Semmi sem maradhat így az EU-ban"

Jó, hogy ezt Hollik István egyedül eldöntötte.
Commenter
Hát nem. Főleg a nemzetközi segélyszervezeteket migránspárti matricákkal teleragasztgató hollik és ifjú kdnps társai sem maradhatnak az EU-ban vagy a Néppárban a gazdáikkal együtt. A mai Magyarországnak ahol éppen a fékek és ellensúlyok legvégső kiiktatásán munkálkodik az orbán rezsim már rég semmi keresnivalója nincs a demokratikus Európában. Annál is inkább nincs, mert két rendszerváltás volt: a Nyugat felé irányuló demokratikus és európai elveket valló melyet orbán az alapkatyvaszával és a Nemzeti Együtt Rothadás rendszerével két lábbal tiport a porba, hanem azért is mert 12 év orbáni kormányzás alatt ismét rendszert váltottunk, neo keresztény, posztkommunista, neofasiszta állam lettünk Közép-kelet Európa kellős közepén. Demokratikus ország és kormánya már nem áll orbánnal szóba. Magyarország Lengyelországgal együtt régóta már az EU szégyenpadján ül-miközben ömlik a közpénz a külhoni bérszavazókba, a stadionokba és orbán egyéb mániáiba, Remélem az EU már nem sokáig fogja tűrni hogy az agyonszidott EU-s pénzek az orbán családot és holdudvarát gazdagítják és valóban hatékony politikai és gazdasági lépéseket azaz szankciókat fognak bevezetni az orbán rezsim ellen. Sokszor írtam már, de gazdaságilag lenullázni és politikailag teljes elszigeteltséggel lehet(ne) megfojtani ez a parazita rezsimet. Nem éri meg az olcsó munkaerő miatt életben tartani őket mert ennél jobb helyzetben levő országokból is akad olcsó munkaerő, már így is a német gazdaság tart lélegeztetőgépen bennünket. Ideje lekapcsolni a fideszt erről a lélegeztetőgépről.
Pági
A hollik mondja, akkor az úgy is van !
papa.49
Likaspesta ha te mondtad AKKOR EGY SENKI MONDTA CSUPÁN !!!
Az EU. ban csak annyik vagytok mint a bolhafaszán a pattanás ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kokopelli
@papa.49:... Hollik et. az M7-en rádiót hallgatva:
-Mi van? Egy autó megy szemben a pályán a forgalommal!! Egy?Lóf@ßt! Marhák,minimum száz!!!
papa.49
@kokopelli: Ez még ahhoz is hülye !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.