Úgy tűnik, lassan mindegy, hogy melyik párt nyilatkozik meg, ugyanolyan alpári, vagy blőd, de mindenképpen minket választókat semmibe vevő mondatokat hallani. Nem Bangóné minősíthetetlen megszólalásáról akarunk értekezni - azt már megtettük - hanem, hogy a botrány kibukása után hogyan kezdenek a pártpaletta résztvevői kommunikálni az esetről.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Madácsi Pali
Ugye önnek jól esik az ebéd a patkányok társaságában? Engem viszont zavar az is ha nem tartják be a szerződéseket a cimbik + újabb 100 millákat vágnak hozzásuj a semmiért! Nem Bangóné döntött az ügyben. A cumi nem fér a fideSS szájába.
Madácsi Pali
Ugye önnek jól esik az ebéd a patkányok társaságában? Engem viszont zavar az is ha nem tartják be a szerződéseket a cimbik + újabb 100 millákat vágnak hozzájuk a semmiért! Nem Bangóné döntött az ügyben. A cumi viszont nem fér a fideSS szájába.
Eriksson
Most én egy magyar választópolgár vagyok és azon hezitálok, hogy szavazzak-e a szocikra, vagy sem! Hátkéremszépen! Visszagondoltam magam. Ha csak egy vagyok a sok vidéki patkány közül, rám ne számítsanak. Akárhogy is próbálják kimagyarázni utólag a helyzetet.
Csak ennyit akartam mondani.
Eriksson
@durbincs: Lesz ez még így se.
www.youtube.com/watch?v=1-iPlJmkWIU
Beszédesek a hozzászólások.
Aki Én
@Eriksson: ,,Most én egy magyar választópolgár vagyok és azon hezitálok, hogy szavazzak-e a fideszre, vagy sem! Hátkéremszépen!"

orbán 2016-ban parazitákhoz és élősködőkhöz hasonlította az ellenzéket.
Bayer az ellentüntetőket nevezte ,,fasszopónak", tavaly a választások előtt pedig:
,,Mer' ugye azóta az összes PATKÁNY azon sivalkodik, hogy a miniszterelnök megfenyegette őket, meg aztán most már az egész nemzetet”
majd:
"Magyarországon él 2,8 millió tisztességes magyar ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek."

Ha csak egy vagyok a sok fasszopó patkány közül, rám ne számítsanak.
Aki Én
@Eriksson: ...egyébként sántít a logikád, mert nem a saját szimpatizánsait patkányozta le, tehát azok miért ne szavaznának rájuk?
Rockxy
hiába no
a patkány az nem tengerimalac
Eriksson
@Aki Én: Nem jó az idézet. Így fogalmaztam pontosan: "Most én egy magyar választópolgár vagyok és azon hezitálok, hogy szavazzak-e a szocikra, vagy sem! Hátkéremszépen!"
A továbbiakra pedig azt tanácsolom, gyűjtsd az aforizmákat két külön füzetbe.
Aki Én
@Eriksson: Csodálkoztam volna ha értenéd.
Eriksson
@Aki Én: 13:27 "Most én egy magyar választópolgár vagyok és azon he-zi-tá-lok, hogy sza-vaz-zak-e a szocikra, vagy sem!"
Gondolod, hogyha eddig nem, ezek után majd MSZP szimpatizáns leszek?
Mert itt arról beszélt a hölgy, hogy sok a patkány Magyarországon, és akár magamra is vehetem a kijelentést, ha nem vagyok szoci szavazó.
Aki Én
@Eriksson: ...ne fokozd. Elképesztő hülyeségeke tudsz írni. Aki eddig nem lett fideszes, az érti. És még finom volt a hazaárulásért cserébe.
Eriksson
@Aki Én: Már csak ilyen vagyok. Mások mondatait viszont nem illik átfogalmazni, mert akkor valóban érthetetlen
Eriksson
@Aki Én: Nem lehet, hogy a te készülékedben van a hiba? Bármit írok, te azt ellenkezőképpen érted, vagy sehogy.
Egy kis önkritika nem ártana.
csak úgy....
@Eriksson: Elképzelhetö,hogy @Aki Én: nel,nem egy tanyáru származtok? Nékem is föltünt,hogy is mondjam,hogy ne sértödj..., inkább magadra hagylak ezzel kapcsolatba,hasznád az eszöd,attu mindenki okosodik...
Ugye te nem egy lángész ? csak félve kérdem,remélem nincs harag...
Aki Én
@Eriksson: Nem idéztelek, csak más megvilágításba tettem amit mondtál, hogy még több értelmet és létjogosultságot nyerjen. Attól, hogy te nem érted (ez nem újság), attól az még nem érthetetlen.
Tudod, önkritika...
Eriksson
@Aki Én: Szóval nem idéztél. Szerinted.
Amit így jelenítesz meg pl. "szöveg" az mit jelent? Szó szerinti kiemelést, vagy valami mást?
Újfent ajánlom a kötekedőssüketduma befejezését.
Aki Én
@Eriksson: Az idézet egy szöveg vagy szövegrész szó szerinti ismétlése.
Én megváltoztattam abban bízva, hogy érteni fogod.
Belátom tévedtem, többet vártam, mint amire képes vagy.
Elnézést!
csak úgy....
@Aki Én: Csak nem azt akarod mondani ezzel ,hogy az@Eriksson: kolléga halovány elios megvilágításba szenved?
Önkritika? az meg minek,lassan már nekem sincs...
csak úgy....
@Eriksson: tudod te bimbó!? te csak azokkal mersz és akarsz beszélgetni ( kötekedni) kiknek nincs ellenvéleményük vagy nem akarnak megbántani mert jobb emberek,mit te vagy én! velem miért nem akarsz vitázni ?
-különben,azok után miket töled olvastam,te nem is vagy vitapartner ,te csak egy beképzelt papagály ,max. 8 általánossal,mint a shikari kolléga...
csak úgy....
@Eriksson: látod! tudod te ! én gyurika :)
csak úgy....
@Eriksson: Régi helyesírás szerint tényleg "papagály"-nak kellett írni "papagáj"-t, ezért a leggyakoribb helyesírási hibák egyike.
elöfordulhat,hogy én még másképp tanultam a papagájt,mint te a történelmet ?
Sámannus
No van még nekünk sokféle állat. Ilyen még a szarka is, mert a történet tőle indult. Van aki a sok tetű miatt vakaródzik, akkor a választók is tetűk, vagy szarkák, ha lop a fő tahó, vagy akár a szamár aki még vad is a barmokról akkor még nem is elmélkedtem. Ki-ki megtalálja a magának megfelelőt a Dzsungel könyvében is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.