Horváth József biztonságpolitikai szakértő arra figyelmeztet, hogy a radikális iszlám terjeszkedésének olyan kis ország is célpontja, mint Srí Lanka.

A szakértő az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában a Srí Lanka-i terrortámadások kapcsán kiemelte: a mérsékelt őslakosság szembesült azzal, hogy jött egy radikális iszlám elveket erőszakosan terjesztő csoport, amely mögött pénz van, és néhány év alatt a békés lakosság körében is képes volt a radikális iszlám táptalaját megteremteni.

(MTI)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Az új-zéland-i tömeggyilkos a “keresztény kultúra” védelmének ideológiáját fordította le a tettek nyelvére. A Srí Lanka-i iszonyatos terrortámadás erre adott válasz, és bosszú a legyilkolt muszlimokért. Ezekért a mészárlásokért azok a politikusok a felelősök, köztük nem elhanyagolható mértékben Orbán Viktor, akik szándékosan élezik a konfliktust a különböző vallások és kultúrák között. Az ő ideológiájuk egyenes következménye a vallási alapú terrorizmus. Nincs lényegi különbség a muszlim és a keresztény uszítók és gyűlöletkeltők között."
nepszava.us/orban-is-felelos-a-sri-lanka-i-meszarlasert/
desir62
Sok ilyen hülye van még a ládafiában?
tudode
A radikalizáció terjedését a POLITIKA idézi elő, mivel a FELEKEZETEK ÉLETÉBE "is" betette a PATÁS ÖRDÖG a tipegőcsKÁJÁT:
.
hvg.hu/itthon/20190415_TASZ_ujabb_perek_jonnek_a_ma_eletbe_lepo_egyhazi_torvennyel
.
A TOPLIS TV-nek lenne mit söpörnie a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN Bt háza táján is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.