A nagykanizsai rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást indított egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2019. április 21-én 18 óra 30 perc és 18 óra 50 perc közötti időben Gelseszigeten, a Fő utcán közlekedett Újudvar felé egy ismeretlen személy, feltehetően szürke színű BMW típusú személygépkocsival. A sofőr az 56. szám előtti útszakaszon nekiütközött egy ott parkoló Audi típusú személygépkocsi bal oldali visszapillantó tükrének, majd ezt követően adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-93-312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén.

(police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.