Az autó frontálisan ütközött a busznak egy megállóban Soroksáron, a Grassalkovich utcában.

A húsvét hétfőn történt balesetről az RTL Klub híradója számolt be.

Az autó fékezés nélkül hajtott bele a megállóban álló távolsági buszba, miközben épp utasok szálltak fel rá. Az utasok elmondása szerint a kocsi vezetője semmire sem emlékezett a balesettel kapcsolatban.

Az idős férfit végül a helyszínre kiérkező tűzoltók szabadították ki kocsijából, majd a mentősök kórházba szállították. A sofőr könnyebb sérüléseket szerzett.

A rendőrség eljárást indított, hogy kiderítsék a baleset pontos körülményeit.

Az RTL Híradó teljes riportját itt nézheti meg:

Forrás: RTL Klub, Blikk, vezess.hu

Címlapi kép (illusztráció): Pixabay Cco

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@Horizont: Nem sértettél meg, de én nagyon sok balesetet láttam amit nem idősek okoztak.De gondolom Te is látod hogy mennyi bajt balesetet okoznak a drogosok ,piások.A gyorshajtók, elsőbbséget meg nem adók. Na meg a H . ricsárdok!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@Horizont: Nem teljesen értek veled egyet!Én is elmúltam jóval 70, de eddig még NEM VOLT ÖNHIBÁS balesetem. Pedig 1967 óta vezetek. 23 évet egyenruhásként.Bejártam az országot széltébe hosszába.Ausztriát Szlovákiát Horvátországot baleset nélkül. Most is vezetek ,minden nap.Nem számoltam , de kb megvan a 6- 800 ezer km.Talán abban lehet igazad hogy 80-85 éves kor felett már valóban komolyabb vizsgálat kell.De ha megnézed nem mindíg az idősek okoznak balesetet. Csak kirívóbb mert idős okozott balesetet.
dr. prédikátor
@Horizont: Nem sértettél meg, de én nagyon sok balesetet láttam amit nem idősek okoztak.De gondolom Te is látod hogy mennyi bajt balesetet okoznak a drogosok ,piások.A gyorshajtók, elsőbbséget meg nem adók. Na meg a H . ricsárdok!!!
emerencia
@dr. prédikátor: Huszonéves koromban szinte állandóan álmos voltam de szerencsére nem vezettem autót. Végül a harmincas éveim elején kiderült, hogy vashiányom van melyet hosszas tablettaszedéssel meggyógyítottak. Szerintem bármely életkorban lehet az ember olyan állapotban, hogy nem vagy csak korlátozottan alkalmas az autóvezetésre. A súlyos baleseteket jellemzően a fiatalabb korosztály követi el. Érdekes, hogy az viszont teljesen természetes, hogy egyre emelik a nyugdíjkorhatárt, idős embereket kényszerítenek gyakorta strapás munkahelyeken, akár betegen, és/vagy fájdalmakkal kínlódva dolgozni.
1magyar
A legtöbb balesetet az idegbeteg fiatalabbak okozzák - az biztos, de 90 felett már nem kell jogsi.
Ábel
@Horizont: Miért pont 70 év felett? Ha te letetted, attól még más biztonságosan vezethet. Nem vagyunk egyformák. Van akinek 20 évesen kellene letenni, mert képtelen vezetni.
papa.49
@Horizont: Szigorúbb mert már 70 felett csak 1 évre kapod meg az orvosit, és a háziorvos elküldhet szemészeti vizsgálatra is, itt se az volt a baj, elaludt a papi, és átrongyolt 2 forgalmi sávon majd a harmadik bal szélén a busz megállította !!! Ha abban a kettő üres sávban jön egy kisautó akkor akik abban ülnek, azoknak végük !!! Vagy ha a megállóban egy család éppen arra indul el mikor leszállt a buszról !!!Remélem az illető többet NEM FOG VEZETNI !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.