A diáktüntetésen nem csak én éreztem magamat borzasztóan kínosan Gyurcsány miatt. diáktüntetésen nem csak én éreztem magamat borzasztóan kínosan Gyurcsány miatt. „RISZÁLÁS HELYETT TISZTELJÜK MEG A FIGYELMÜNKKEL A FELSZÓLALÓKAT! A tegnap délutáni diáktüntetésen nem csak én éreztem magamat borzasztóan kínosan Gyurcsány Ferenc feltűnösködő riszálása miatt. Az még talán egy megbocsájtható dolog, hogy a program közepén, Dvorácskó Balázs pedagógus beszéde alatt érkezik meg egy politikus a kíséretével... Az viszont már enyhén szólva is ciki, ha az első dolga a szónok meghallgatása helyett pózolni és interjúkat adni. Amikor pedig Ercse Kriszta oktatáskutató beszéde alatt beriszálja magát a színpad elé két méterre ölelkezni és szimpatizánsokat csókolgatni egy tucatnyi újságíró kíséretében, az a szónoknak olyan szintű semmibe vétele, hogy ilyet nemhogy egy közszereplő nem engedhet meg magának, de senki más sem. Az alázatos közszereplői magatartás szerintem ott kezdődik, hogy...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aronka
Az őrült böszme be akart vágodni Fegyőrnél, de udoritónak találták ahogy kellette magát! Most tudta meg a Világ hogy a rasszista gyurcsányi nem is férfi de a rusnya Klárikának két pénisze is van, egy igazi és egy mű!
csak úgy....
@Aronka: @durbincs: az ikrek ploestiböl ? apátok 1/2 eszit örököltétek ketten?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.