Lapszerkesztő barátomnak két napja szemrehányást tettem, hogyan képes ilyen szamárságokkal foglalkozni, mint a Bangóné-ügy.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A probléma az, hogy TGM érvelése felmenti a fidesz bűnöző és politikai prostituált bandát a válaszadás kényszere alól, akik közül egyébként jó néhányan már régen megérettek a börtönre. A maffiaállamnak mindent lehet! Lóf@szt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
A probléma az, hogy TGM érvelése felmenti a fidesz bűnöző és politikai prostituált bandát a válaszadás kényszere alól, akik közül egyébként jó néhányan már régen megérettek a börtönre. A maffiaállamnak mindent lehet! Lóf@szt!
papa.49
Nincs igazad Gazsi, most nincs, ezzel a fütyisszel szemben PONT EZÉRT JUTOTTUNK IDÁIG, MERT NEM VÁLASZOLTUNK UGYAN OLYAN HANGNEMBEN MINT AHOGY ŐK SZOKTÁK !!!
bencemacska
Nekem meg az a véleményem, ha már nem vagy ura a gondolataidnak, az nem szégyen, hanem egy állapot (kor) következménye.
Ne uszíts, hanem kussolj, vagy nyald ki nyiltan O1G seggét!
Miért nem volt egy szavad sem 2006-ban, mikor a "konzervatív ellenzék" - Semjén Zsolt teológiai doktor vezényletével - kedves népdalok énekelgetése közben az akkori miniszterelnök bábuját alázták, gyalázták és égették???
Ha Bangónénak doktori címe lenne, biztos jobban megválogatta volna szavait.
A középiskolás lányt ne vedd a szádra, mert ő még egy gyerek! Neki még sokat kell tanulni, hogy ne merjétek leprolizni!!!
RonaGyuri
sok ocsmány hazugságot olvastam már eddig is Gazsitól, de ezzel a marhaságával mindenen túl tesz. A legnagyobbak:
"A sajtóban és az interneten mindenféle hazugságokat terjesztenek Orbán Viktorról és Kövér Lászlóról,", ami mint tudjuk igaz, csakhogy ők híresztelnek magukról ócska arrogáns baromságokat
illetve
"Rogán miniszter feleségét és a néhai Andy Vajna filmcézár özvegyét sanda szexista megjegyzések érik.", ami mint tudjuk természetes , ha ezek a buta libák rakják ki magukat incl. a testüket is közprédára a netre, ahol megkapják azt is ami jár!
Ami még tőle is sok! =))
relatív
Az a regnálók által kreált vita, mely egyes ' nem hívőket ' IS a hamuszórásra inspirál egy valamely beszélgetésben elhangzó , a szövegkörnyezetéből kiragadott - a fővárosi patkány-invázió megoldatlanságát magyarázó vezetés hibájaként -, és tévesen a regnálók azt magukra ( ki tudja mi okból ? ) értelmezett jelző következménye.

Ez az egész annyira jellemző az utóbbi éveink közéleti silányságára...

Szerintem a regnálók ellenfeleinek csak a maguk törekvéseinek megvalósítására kell összpontosítania, és minden (!) ezzel ellentétes véleményt figyelmen kívül kell hagynia, mert ellenkező esetben abban a posványos politikai dagonyába kerül amit a jelenlegi regnáló politikaként ad el a szájtáti (!) alul tájékoztatott - vagy erősen túl tájékozott - egyéneknek IS függetlenül azok értelmi színvonalától, és képzettségüktől !
RonaGyuri
@Eladott Ország: érvelés és a Gazsi az már nagyon régen volt, az utóbbi évtizedekben csak kinyilvánít! =))
kokopelli
@RonaGyuri: Soha nem felejtem el,hogy beutazta Európát és mindenütt tüntetett,ahol sem a román,
sem a magyar érdek nem volt veszélyben! Játszotta a nagy demokratát!
kereső
Kár volt meggondolnia magát TGM-nek. Ha hallgat, talán még bölcs is lehetett volna. De ez? Kérem szépen qrvára elegem van ebből az "értelmiségi"-nek gondolt eltartott kisujjú szépelgésből- ami azért mindig egyoldalúra sikeredik valamilyen módon. Nem olvastam TGM-től akkor ilyesmit, sőt semmit, amikor bayer,gajdics, vagy bármely hir-echo tv-s nyalonc különb minősitésekkkel illette mindazokat,akik nem a fideszre szavaztak. Akiket ezek ...,kitagadták/kitagadják magyarságukból, hazájukból. Hol volt akkor TGM-meg a többi, most szépelgő? Elegem van!
csak úgy....
@Shikari: Bayer...„Magyarországon él 2,8 millió tisztességes magyar ember, akik a Fideszre
szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba,
még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek.
Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk"

erröl mi a véleményed,tibi? zsótinak szabad ?
papa.49
@kereső: Emlékeztetlek volt egy riporterünk aki ugyanígy az addigi életét szemen köpte !!!
Aki Én
@Shikari: ...meg az ügynöklistát is terítenéd, nem?
bencemacska
@kereső: Én is szó szerint kiborultam.
Bangóné a patkányokat sértette meg, azok csak az ösztöneik szerint szeretnének élni! A fidesz, és holdudvara meg rajtunk élősködik!
papa.49
@bencemacska: Átvitt értelemben ezek is ÉLŐSKÖDŐEK, csak rajtunk az ország népén élősködnek !!!
Aki Én
Miért van, hogy a fideszes propaganda hazug, lejárató, bírósági ítéletek százaival is bizonyított cikkeiről egy szót sem szól? Mikor MSZP-s politikus feleségét, kislányát lejárató, bemocskoló cikkek jelennek meg, akkor azon miért nem hőbörögnek azok, akik a fair, meg igazságos véleményeket hiányolják?
Bangóné kijelentése valóban felháborító és egy ostoba magas labda volt, hülye lenne a fidesz nem lecsapni. De ez megint súlyos kettős mérce.
Sámannus
Bangóné azt mondta értse mindenki ahogyan akarja. Te Gazsi azért böfögtél, mert még nem baxtál ma döglött kutyát. De ahogyan mindig etikusan leszarod a valóságot. A kritika annyi volt, hogy sok az országban a patkány. Mondjuk ez a megvilágításod is igazolja a szomorú valóságot. ott gyalázod a baloldalt ahol éred. Nem volt a közel pár évben olyan böfögésed ami másról szólna.
csak úgy....
@durbincs: még mindíg erölködsz a vastüdön? hiányzik a echo ? te kurázsi mama ?
kereső
@bencemacska: 12:26, mondjuk nekem az élősködőkre ez jobban passzol- nem hiába vónék falusi.
balintgazda.hu/aktualis-kert/julius/aranka-egy-fojtogato-gyilkos-tortenete.html
csak úgy....
@Shikari: részletesebben tibim! a Juhásztól a Hadházyig ,még a Blanka is , az Ujhelyi ,Vona...
talán még a gyurcsány ferkó is,kit nem igazán komálok de az ellenzék lejáratását primitív ,aljas módszerekkel azt gyülölöm!
izgalmas lesz,ha hamarosan a külföldi politikusok is pereskedni kezdenek a lejáratásuk miatt, nem tom ki fizeti a végén a cechet ? a tóni vagy te?
Aki Én
@Shikari: Ezzel a patkányozással sem érdemes foglalkozni, mert hol ez, hol az patkányozik.
csak úgy....
@durbincs: te költö? ücsörögsz a tojásokon és közben (unalmadban) hülyeségeket firkálsz?
csak úgy....
@durbincs: téged pia nélkül elviselni? bepereljelek,hogy töled piros a pisim? jogállam?
Aki Én
@Shikari: Dehogynem...

orbán 2016-ban parazitákhoz és élősködőkhöz hasonlította az ellenzéket.
Bayer az ellentüntetőket nevezte ,,fasszopónak", tavaly a választások előtt pedig:
,,Mer' ugye azóta az összes PATKÁNY azon sivalkodik, hogy a miniszterelnök megfenyegette őket, meg aztán most már az egész nemzetet”
majd:
"Magyarországon él 2,8 millió tisztességes magyar ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek."
csak úgy....
@Shikari: ne idegelj tibi! nem szoktad hagatni rendszeresen a bayer zsótit? nagyon rossz pont ...
na ne vesszünk mán össze,hogy ki kit patkányozott elöször,nem vagyok én féreg és rágcsáló irtó!
(sokak szerencséjére ;) )
Aki Én
Aki szimpatizál velük, azokat ez hidegen hagyja, sőt, egyet értenek vele. Aki meg orbán ellen szavaz, az úgyis az összefogásra szavaz, ha véletlenül lesz ilyen. Hogy ettől nem lesz orbánnak több híve, az totál biztos. A fidesz-szektát meg már régen elvesztettük.
Ahogy fogynak az idős emberek, úgy szűkül (és szűköl) a fidesztábor.
Ez a sztori jelentéktelen és következmények nélküli. Csak arra jó a fidesznek, hogy ezzel és nem a korrupcióval foglalkoztok.
Aki Én
@Shikari: Igen, Pócs megnyilvánulása is kiverte a biztosítékot, joggal. Semmivel sem volt tompább.
A fiatalokat nem tudja megszólítania fidesz, ez régi nagy bánatuk. Ezt még ők is elismerik.
De nézz meg egy békemenetet, magáért beszél.
Azzal a kevés fideslitaszos fiatallal meg nem sokra megy a fidesz. Nézd meg egy-egy megnyilvánulásukat, abból kiderül egy pillanat alatt, hogy elég gyenge képességűek. És ez összefügg.
Nincs utánpótlás, ezért a fullon pörgetett propaganda.
simmering73
Hörögnek az illiberálfasiszta patkányok. A farkukra léptek.
csak úgy....
@Shikari: : "Mert a Csok-kal nem szereztek híveket?: :-)))))))))) " ??? oszt hun?
Aki Én
@Shikari: Szerintem egy felet sem. Aki látja mit művelnek évek óta, azok egy CSOK-tól sem lesznek ostobábbak.
Eriksson
Ha mindenki TGM ajánlotta stílusban mondaná el a véleményét, az nagyban hozzájárulna egy normális társadalmi párbeszédhez. Trágársággal, hangerővel nem lehet helyettesíteni a tehetetlenséget.
bencemacska
@Eriksson: És ki mondta fel a PC-t???
„A magyar ember természeténél fogva politikailag inkorrekt, vagyis még nem veszítette el a józan eszét, nem a duma érdekli, hanem a tények, eredményeket akar, nem elméleteket.”
csak úgy....
@Eriksson: csak nem rám céloztál ,bugyibuci ? :) én a bayeri elveket követem ,nem tetszik?
Eriksson
@bencemacska: TGM-nak igaza van. Aki akarja érti, aki nem akarja az nem.
csak úgy....
@Shikari: akkor kizárt,hogy te CSOK os ! propellerezésböl ? tibi,te lumpen?
Eladott Ország
@durbincs: ma, 16:34; Ki írta le azt, hogy tegnap? Az Echo tv úgy szűnt meg, hogy megmaradt miután beolvadt a másik fideszes kormányfelszopó kanálisba, a Hír tv-be. Azaz: „megszüntetve megőrizve” megmaradt, ahogy tanulták az ifjúkommunista Bibói fideszesek a foxi-maxi egyetemen a dialektikus vaslogikát a marxista materializmust. Igaz azóta mélykonzervatívak és mélykeresztények lettek, hogy semmi ne akadályozza előlük a közpénzek útját.
csak úgy....
@Shikari: bayer zsóti kitüntetést a Bangó& Blanka duónak! :)
csak úgy....
@durbincs: azt hiszem muki, be köll,hogy pereljelek? föltehetöleg a vádat ejtenék az alperes csekély értelmi képességére hivatkozva ?na meg, polt én rúgnák labdába egy fideszes gyökér ellen?
36
Szerintem a végén kikiáltják Bangónét Fidesz ügynöknek.:)
(Pedig csak szimplán faragatlan bunkó)
Jozefina
Hát ezért a cikkért lehet is bocsánatot kérni. Szerintem már TGM is túlkoros!!!
Eriksson
@36: Könnyen ráfogják ha a párt bukik. Az lesz az igazán érdekes fordulat. :)))
csak úgy....
@durbincs: nem ezt mondom? az értelmi szinted ? te a bányász brekusz segge alatt, cca. 600m.?
csak úgy....
@durbincs: te nem unod magad? én attu még unhatlak? te születésileg vagy rendellenes ,eselleg agyilag megcsökté?
bencemacska
@durbincs: Sokat gondolkodtam már, vajon miért jó neked az, hogy hozzászólsz a cikkhez, de nem a témához, hanem másról beszélsz
Hivatalból csinálod, fizetnek érte? Vagy csak úgy ingyen?
Komolyan kérdezem, mert nem tudom kitalálni.Ha jól megfizetik protezsálj be engem is. Hülyeségeket én is tudok írni, könnyebben , mint okosakat!
Ingyen nem hülyülök.
Ja, Romániát sem ismerem , Ploestit sem. Bányába meg nem megyek, mert klausztrofóbiám van!
desir62
tgm menjen vissza bocskoros országba aztán onnan pofázzon.
desir62
@desir62: Vigye magával ezt az ostoba durbincsot is.
egyember
@bencemacska: A fide$$-sek nem patkányok. A patkányok bizonyítottan nagyon okos teremtmények.
csak úgy....
@durbincs:nem baxarintott a szüléd , pici korodban picit a falhoz? sok kérdésre adna magyarázatot?
attu kezdve,gondolom másképp látod a világot ? remélem a meszelés nem károsodott?
csak úgy....
@durbincs: figyelsz hülye? holnap nem érek rád,remélem elleszö a járókerettel ? nem ám te is kivándorolsz nach oszt és eltévejegsz,mint az öreged a dón kanyarulatba?
Sámannus
Biztos Zsiga is lovagkeresztre ácsingózik, mint a nagy nyelvőr Bayer Zsoca. Még nem javasolták a bajszos szarnak se tiszta rémálom.
csak úgy....
@durbincs: holnap rakhatod magadat tisztába? anyád ,nem az volt az idült? vagy apád? a gyökereid szippancsok vótak és mi most csodákszunk rajtad? ugye nem köll?
csak úgy....
@csak úgy...: zsóti,élö egyenes adásba patkányozik...,érdekes! egy lóvagi jellem a zsolti ?
Sámannus
Mindenki ki van akadva Bangónéra, csak Bayerre nincs, aki még jobban gyűlölködött és sértegette az ellenzéki választókat,és arra a bajszos szar patkányra sincs kiakadva, aki ezt az állat csótányt kitüntette lovag kereszttel, és arra sincs kiakadva aki a bajszos szarnak felterjesztette a kitüntetést, arra a patkányra sincs kiakadva, és az ő idióta patkányozó társaságára akiknek a körében most megy a bál, hogy monnnyon leeee monnnnnyon leeee. Lakájmédia, akik a szart úgy szívják fel, mint a cukrot, ha ezért dicséretet várnak
36
@Eriksson: Ja. Tehetetlen és tehetségtelenéknél(ellenzék) ez az ultima ratio. Mindenki ügynök, aki nem tetszik nekik.
RonaGyuri
ezt írtam:

Mégis írok Gazsiról,

pontosabban a legújabb irkodmányáról

Első lendületemben úgy döntöttem, hogy – kivételesen lehetett a cikket kommentelni – a szokásos én szóltam indíttattásomnak elég, az a hozzászólás, amit a cikk végére írtam. Azonban – ez gyakran előfordul – visszhang nélkül maradt, sőt a rengeteg mellébeszélés miatt el is sikkadt. Ezért úgy érzem, hogy legalább nektek külön is el kell mondjam a lényeget.
Igen a derék hvg.hu „TGM: Mégis írok Bangónéról” cikkéről van szó. Nem, nem igazán – ahogy Gazsinál sem – magáról az esetről van szó, ami sajnálatos, de egy cseppet sem lóg ki a hétköznapok világából. Sem maga a mondat – bár az igazsághoz tartozik, hogy aki ismeri a magyar nyelvet, az tudja, hogy nem a szavazóiról volt szó (akik egyébként vakhitű birkák) volt szó, hanem a pribékjeikről, sem a fogadtatás. Ártunk és qurmányunk potentátjai – incl. a derék külgarázdánkat, aki a diplomácia feje!!! =)) – ennél ocsmányabb jelzőkkel illetnek mindenkit, aki nincs meggyőződve felsőbbrendűségükről és szóvá mer tenni bármit is az ocsmányságaikbó.
No, de hagyjuk; Gazsisnak is szíve joga, hogy mikor milyen szemellenzővel közlekedik, ahogy ő mondja „Én már próbáltam védeni a magyarországi baloldal becsületét”!
Ja bocs ez már a mondókám igazi része, mert így folytatódik: „ avval, hogy tiltakoztam ellenfeleink megrágalmazása ellen. A sajtóban és az interneten mindenféle hazugságokat terjesztenek Orbán Viktorról és Kövér Lászlóról, és sokan, akiknek van nevük és hangjuk – és akik nagyon jól tudják, hogy a szóban forgó állítások hamisak –, mégis hallgattak és hallgatnak, hiszen ellenfelekkel szemben nem érezték, hogy lovagiasnak kell lenniük. ”. Hát kedves Gazsi ez nem lovagiasság, hanem ocsmány hazugság, ugyanis erről a két gátlástalan gazemberről (na és a bandájukról) hazugságokat ők maguk terjesztenek. Kezdve az oxfordi diplomától, egészen az állítólagos ellenzékiségről. Főleg ez utóbbit neked illene tudnod. Hacsak nem vagy ennyire amnéziás és/vagy ilyen...
RonaGyuri
@RonaGyuri: folyr...
Hacsak nem vagy ennyire amnéziás és/vagy ilyen ocsmányul hazudsz. Azt még el is hiszem, hogy nem érdekelnek a tények arról, hogy az MSZMP-KB rittyentette Orbánék klubját, de azt már nehezen tudom elhinni, hogy ne tűnt volna fel, hogy számos barátodat vegzálta az a rendőrség, melynek minisztere az az ember volt, aki Orbán drága Pista-bátyámja volt, s akinek a nyaralójában dajdajoztak!
Hasonlóképp durva azon rinyálásod, hogy „ helytelenítem, hogy Rogán miniszter feleségét és a néhai Andy Vajna filmcézár özvegyét sanda szexista megjegyzések érik. ”. Nos a dolog úgy áll, ezek a libák saját magukat tették ki a placra , sőt a derék miniszterné még máshova is. Ráadásul mindkettő esetében nem a megélhetésükről van szó! =))
relatív
Ha már ilyen lufivá duzzasztotta a regnáló bandája ezt a jól félremagyarázott ' patkány-inváziót ' ami jelenleg a budapestieket vegzálja, akkor arról IS essék szó, hogy milyen undorítóan áll ki a magát nem kormányhűnek tituláló TV esti adásában a regnáló mellett.

Talán éppen a felháborítóan igaztalan kormányzati felhajtást kellene ekkora vehemenciával elítélnie, ha adna emberi értékekre IS !

Ha józan paraszti ésszel - van ilyen országunkban jelenleg (?) - nézzük manapság közéletünket elképedünk azon a kicsinyességen, silányságon, mely jellemzi.

Mikor lesz egy olyan légkör ebben az országban, ahol az emberi értékek, és nem a gyűlölet lesz az uralkodó ?!
szerda
Miközben mindenki Bangóné patkányozásán pörög, Orbánék eladósították az országot Kínának

b1.blog.hu/2019/04/29/mikozben_mindenki_bangone_patkanyozasan_porog_orbanek_eladositottak_az_orszagot_kinanak#more14793294

Patkánytempó:
Kérdés, hogy ha az egész pályafelújítás a kínaiak érdeke, mégis miért a magyar adófizetők (ön, kedves olvasó, szintén!) finanszírozzák az egészet. Igaz, Peking készségesen ad hozzá hitelt, kínai bankokon keresztül. Mégpedig úgy, hogy a pénz legnagyobb részét kínai vállalatoknál kell elkölteni. Az egészet pedig a magyar adófizető törleszti. Hát így a hülyének is megéri, hát még nekünk! Főleg, ha Mészáros Lőrincnek is leesik egy-kétszáz milliárd.
szerda
Patkánytempó 2: hvg.hu/itthon/20190430_Lazan_elgancsoltak_az_ovodai_alairasgyujtest_kivizsgalasat?s=hk

Mindössze 3 „igen” szavazat, 11 „nem” ellenében, 1 tartózkodás mellett – ilyen arányban szavazta le a VIII. kerületi önkormányzat képviselő-testületének kormánypárti többsége, hogy egyáltalán napirendre vegyék a józsefvárosi óvodákban törvénytelenül zajló fideszes aláírásgyűjtést kivizsgáló bizottság ötletét.
Eriksson
@szerda: Az iromány címe azt sugallja, hogy Bangóné jól időzített.
Aki Én
@Eriksson: Nem vártuk, hogy ezt kedden megértsd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.