A Párbeszéd szerint Tarlós István főpolgármester (Fidesz-KDNP) igazából nem Karácsony Gergellyel, a párt zuglói polgármesterével és a baloldali pártok főpolgármester-jelöltjével vitatkozik, hanem azokkal a budapestiekkel, akik patkányokat látnak Budapest utcáin, terein vagy egyenesen a saját lakásukban.

Párbeszéd: Tarlós István a budapestiekkel vitázik a "rágcsálóinvázió" ügyében
Fotó: Kovács Tamás/MTI

Az ellenzéki párt arra reagált hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy Tarlós István "a rágcsálóhelyzet megoldásával kapcsolatos vitáról" kiadott közleményében azt írta: "a fővárosi önkormányzat megvédi Budapest lakosságát az állítólagos inváziótól". Tudatta: a rágcsálóirtást végző céget pályáztatás alapján nem a Fővárosi Közgyűlés, hanem az illetékes bizottság választotta ki. Az a bizottság, amelyiknek tagja Karácsony Gergely, aki nem szavazott a bizottsági döntés ellen – fűzte hozzá.

A Párbeszéd közleményében úgy fogalmazott:

Tarlós István azt állítja, hogy "nincs itt semmi látnivaló", miközben a saját helyettese által jegyzett előterjesztés kimondja, hogy Budapesten a patkányok elterjedése olyan tendenciát mutat, amely rendkívüli beavatkozást igényel.

Azt írták: a patkányok észleléséről szóló bejelentések egyértelműen bizonyítják, hogy a főpolgármester ismét csak beszél, de nem cselekszik, csak azzal foglalkozik, hogy "kiforgassa legesélyesebb kihívójának szavait". Ha nem ő és a Fidesz-KDNP vezeti majd a várost, újra lesz megoldás a tűrhetetlen állapotokra – közölték.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
ja , már irtóznak még a szótól is
desir62
pista én úgy tudom te vagy a főpolgi, vagy rosszul tudom?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.