A nyomozók két főt hallgattak ki gyanúsítottként, a kicsalt pénz egy részét lefoglalták.

Egy 61 éves oroszlányi férfit hívott fel egy ismeretlen személy 2019. április 25-én késő este, aki rendőrnek adta ki magát.

Unokázós csalás elkövetőinek elfogására irányuló, titkos akció ürügyén arra kérte, hogy segítse az elfogást, és a lakásában lévő pénzét tegye egy borítékba, majd helyezze a megbeszélt jármű kereke alá.

A sértettet azzal hitegette, hogy a pénzt másnap visszakapja. A sértett, miután a pénzét a megbeszéltek szerint elhelyezte és azt másnap, a megbeszélt időpontig nem kapta vissza, feljelentést tett a rendőrségen.

Rendőrnek kiadva magát lopott meg egy ídős embert egy férfi

A rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként elfogtak egy 34 éves oroszlányi nőt, akit április 26-án a rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók azonosították az addig ismeretlen társát, egy 38 éves ácsi férfit is.

Mindkét személyt gyanúsítottként kihallgatták, ellenük csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A nyomozók a kutatás során a nő lakásában lefoglalták a kicsalt pénz egy részét, amit április 29-én a sértettnek visszaadtak.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.