A Nézőpont Intézet legfrissebb felmérése szerint a magyarok többsége, s az ellenzékiek kétharmada is elítéli a szocialista Bangóné Borbély Ildikó stílusát.

Az intézet kedden közleményben tájékoztatta az MTI-t "online villámkutatásáról", amelyből kiderül, hogy

a magyarok többsége (54 százalék) felháborítónak tartja Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s parlamenti képviselő kijelentését, miszerint azért nő a Fidesz-KDNP népszerűsége, mert "sok a patkány Magyarországon".

A magyarok túlnyomó többsége (78 százalék) szerint nem helyes, hogy a politikusok ilyen kifejezéseket használnak, még az ellenzéki szimpatizánsok kétharmada (67 százalék) is elítéli ezt a stílust.

Mint írták,

annak ellenére, hogy csak pár napja történt az eset, már a magyarok 70 százaléka hallott a történtekről.

Többen vannak azok, akik szerint le kellene mondania Bangóné Borbély Ildikónak parlamenti mandátumáról (43 százalék), mint azok, akik szerint nem (34 százalék).

A felmérés szerint minden tizedik ellenzéki szimpatizáns lemondatná a képviselőt.

Ez – a Nézőpont szerint – azért is lehet, mert nem hiszik el az emberek Bangóné Borbély Ildikó védekezését, hogy nem a Fideszre szavazókra értette a kijelentéseit.

A többség (53 százalék) egyértelműen úgy látja, hogy a kormánypárti szavazókat patkányozta le az MSZP parlamenti képviselője.

A felmérésből kiderül az is, hogy Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti képviselő szavai is felháborították a magyarokat. Ujhelyi István azt mondta: mostantól patkánykormánynak fogják nevezni a Fidesz-kormányt. Az emberek többsége ezt is felháborítónak tartja (52 százalék), köztük minden ötödik (22 százalék) ellenzéki szimpatizáns is.

A Nézőpont Intézet kedden 500 ember megkérdezésével végezte el online közvélemény-kutatását, amely a teljes felnőtt népességre nem kor és iskolai végzettség szerint reprezentatív – olvasható a közleményben.

Forrás: MTI, Nézőpont

Címlapi kép: YouTube/ATV

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Bayer patkányozásáról is készült felmérés? Arra is csinált kampányt a fidesz?

Én is csináltam egy közvélemény kutatást, melyben a megkérdezettek 98%-a szerint Bangóné finomkodott a hazaárulást és korrupciót pártolókkal szemben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
Bangóné igazat szólt, de okosabban is előadhatta volna. Igaz, így ellentmondásos eredménnyel ugyan, de jól bereklámozta magát a köztudatba.
advocat
Ha visszakérdezett a műsorvezető, akkor bizony bárki "besétálhat" ebbe a csapdába. Tanulság? Az ATV is fidesznyik, csak ügyesen titkolják. Nem szabad ott sem "fellépni". Én már hónapok óta - éppen ezért - kizártam az ATV-t. Lehet, hogy tévedek, de az meg az én jogom.
relatív
Van egy magát szakértőnek nevező társaság, mely politikai hisztériával foglalkozik.

Kijelentései (!) mint szakértői vélemény jelenik meg, de a szakértelemhez mind vezetése, dolgozói, mind a megjelenő ( igen drágán fizet a magyar állampolgár érte ) véleménye nem sok köze van, kimondottan párt-aktívaként támogatja eltartóját !

Ennek ismeretében kijelentései sem autentikusak, értelmezni sem érdemes...
nevemnick
Nézőpont felmérésére nem adok: akkor is ,,rats" marad a jelző.
F_Viktor
Az évi több milliárd adóforinttal támogatott orbán-bérenc nézőpontnál érdekes a fityeszes matek:

"...a magyarok 70 százaléka hallott a történtekről..."
"A magyarok túlnyomó többsége (78 százalék) szerint nem helyes, hogy a politikusok ilyen kifejezéseket használnak..."

Hahaha... :-))))))
tulipan
Ej te @Durbincs: Az a kretén narancsos segynyaldosó, agyagagyú, az Al-AKSZA bohóca, a román Ploesti, denevérszaros bányakecó lakója? fő földrajztudor??? vizeletes. az bedes ammóniabetyár? akit éppen most mickelnek ? reá aktiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? a narancsos seggnyalás fizetságeként van 200 kb az 850x200 de az rettenet lóvé ,s ebből vetted a bányát ? ezért itt az a sok narancsos Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap rátok. fejenként,visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltatok már ebbe vizfejúek... vizeletes,BŰZÖS ammóniabetyárok ? s nincs közelbe semmi Rózsa Sándor ,ki majd megmentsen ? " S lecsapná a fejeteket-megehetné vacsorára azt a kimetszett sziveteket" ? Elvégre minek kéne az nektek, szarlakó gyűrüs férgek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.