Frans Timmermans, "a bevándorláspártiak csúcsjelöltje" folyamatosan fenyegeti Magyarországot, és "lépten-nyomon nekünk üzenget, mert nem vagyunk hajlandók migránsokat betelepíteni" – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója keddi sajtótájékoztatóján, hangsúlyozva: Európa védelméhez meg kell állítani a migrációt, amihez bevándorlást ellenző vezetők kellenek Európa élére.

A kormánypárti politikus Frans Timmermans hétfői interjújára reagálva azt mondta:

Frans Timmermans a bevándorláspártiak csúcsjelöltjeként azért kampányol, hogy átvegye a brüsszeli bizottság vezetését és végrehajtsa a Soros-tervet.

Ennek a játszmának a része az is, hogy állandóan minősítgeti és támadja hazánkat – mondta Hidvéghi Balázs. Felháborítónak nevezte, hogy Frans Timmermans határvédelemből és a schengeni övezetből akarja kioktatni hazánkat, holott éppen Magyarország az, amely megmutatta, hogy egy határt meg lehet védeni, ha erre van politikai akarat, és amely negyedik éve védi az Európai Unió schengeni határait az illegális migránsok tömegétől.

Méghozzá – folytatta – ezt teljesen önerőből tesszük, magyar pénzből, magyar rendőrök és katonák erejével, úgy, hogy a brüsszeli bizottság eddig egyetlen fillérrel sem járult még hozzá a határvédelem költségeihez. Felőlük nyugodtan tódulhatnak be az illegális bevándorlók Európába – jegyezte meg.

Hidvéghi Balázs szerint Timmermans és a többi bevándorláspárti pont ezt akarja: egy migránsokkal teli Európát, amely elveszíti identitását, és amelyet ők majd egy birodalmi központból irányíthatnak.

A Fidesz kommunikációs igazgatója úgy vélte: Frans Timmermans minden megszólalása mutatja, hogy támogatja a migrációt, legalizálni akarja gazdasági bevándorlást, betelepítési kvótát akar bevezetni, és megbüntetné az ezt elutasító országokat.

Kijelentette:

Európa védelméhez meg kell állítani a migrációt, ehhez pedig a legfontosabb lépés, hogy bevándorlást ellenző vezetői legyenek Európának.

Timmermans nem ilyen, ő a bevándorláspártiak csúcsjelöltje, ezért május 26-án, az európai parlamenti választáson meg kell állítani őt és hozzá hasonló bevándorláspárti erőket – hangoztatta Hidvéghi Balázs.

Frans Timmermans, az Európai Szocialisták Pártja európai parlamenti választási csúcsjelöltje két hétfői német interjúban arról beszélt, hogy erősödik a hajlandóság a közép-európai térségben a menekültkérdés közös megoldására.

A holland politikus a Rheinische Post című lapban közölt interjúban kiemelte, hogy "a menekültkérdést csak akkor lehet megoldani, ha valamennyi ország elkötelezi magát a szolidaritás mellett". Nem lehet magukra hagyni azokat az országokat, amelyekben a menekültek megérkeznek az állandó belső határellenőrzés nélküli schengeni övezet területére, a feladatot közösen kell megoldani, különben ismét határok választják el egymástól az országokat, "és akkor Schengennek vége".

Mint mondta, Magyarországnak és Lengyelországnak "el kell magyarázni, hogy nem lesz többé nyitott határ Ausztria vagy Németország felé, ha csökönyös magatartásuk kárt okoz az egész schengeni övezetnek".

Nem büntetni kell a szolidaritástól tartózkodó országokat, de tudomásul kell venni azt a "politikai tényt", hogy "az EU-t a kölcsönös szolidaritás élteti, és ha ez a szolidaritás csak egy irányban mutatkozik meg, akkor rögtön meg is szűnik".

Forrás: MTI

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
A bevándorláspártiak egyedül ti vagytok. Aljas, tróger maffia. Tehetségtelen, gerinctelen bűnözők.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
"bevándorlást ellenző vezetők kellenek Európa élére."
Ez csak akkor lesz egyértelmű tőled, ha hozzáteszed, hogy SKIZOFRÉN "vezetők"!!!
RonaGyuri
nem Bazsó, csak nektek ócska fityesznyikeknek! =))
desir62
balázska, hol vannak a migráncsok akikkel riogatjátok a bégető birkákat.
desir62
Azé üzenget majom mert idióták vagytok.
tudode
Ilyen az, amikor a BIRODALOM visszavág azzal, hogy a MIGRÁNCSOK ELVESZIK a magyarok melóját:
.
---- Ezrével özönlenek külföldről a melósok Magyarországra
.
nyugatifeny.hu/2019/04/30/ezrevel-ozonlenek-kulfoldrol-a-melosok-magyarorszagra
.
24.hu/fn/gazdasag/2019/04/30/kulfoldi-munkavallalok-munkaerohiany/
.
Be kellene ismerniük, hogy a KÉNYSZERNYUGDÍJAZÁS "is" oka, hogy már a pirézeket is lepkehálóval fogják, mert KIÜRÜLT az ország, és nem sokára kiderül KI LESZ a károSS!
.
Ez is az eredménye a ÖTLETSZERŰ rablóGAZDÁLKODÁSNAK!
tulipan
@desir62: Az őrült "tömeg", a hétvégén 23 besétáló volt! Sajna, nem bírják felfogni, hogy a színűk itt nagyon elüt, mivel a NÉP, még mindig a közép-kori gyermekmeséket hallja, az ördögöktől!!!
Maxipocak
A bevándorláspártiak egyedül ti vagytok. Aljas, tróger maffia. Tehetségtelen, gerinctelen bűnözők.
papa.49
Hidas te is kihordtad az agyhalált LÁBON !!!
Nessy
ha kötvényt lehet árulni, akkor letelepedés párti kormányunk, ha szegény, valóban menekült, akkor bevándorlás ellenes! Döntsék már el végre, mit is akarnak, az emberek szédítésén és a hatalom megtartásán kívűl!
Commenter
@papa.49: Az is csúcs, hogy ez a Rumcájsz utánzat mindenkinek beszólogat. Arról miért nem szól hogy a kötvényes és egyéb bevándorlónak minősített bűnözőik miért is nem minősülnek migránsnak? Ja, mert van az a pénz. Emberéletekkel és sorsokkal kufárkodni letelepedés címén miközben valódi, háború és nyomor elől menekülőket kitoloncolunk és terroristának minősítünk, felrúgva a kötelező kvótára vonatkozó minden jogszabályt az emberi és lelki legalja. A fideszt kellene szögesdróttal körbezárni valahol a pusztában, mert a civilizált Európából már rég kiírták magukat.
papa.49
@Commenter: Ha emlékszel rá már javasoltam, hogy a Hortobágyon kerítéssel körbezárt területen kell majd őrizni a fütyiszeket !!! Semmi cicó fedél lesz a fejük felett HA MEGÉPÍTIK MAGUKNAK, ENNI EHETNEK, HA MEGTERMELIK MAGUKNAK, ÉS TÉLEN FŰTHETNEK A TEHÉN LEPÉNNYEL, HA ÖSSZESZEDIK MAGUKNAK !!!
tulipan
Sajnálom ezeket a meGbolondított, minden józan eszüktől megfosztott fityisznyikeket! Én, csak menekült-emberpárti vagyok,mert bár könyvekből,elbeszélésekből tudom, de SOHA nem FELEJTHETEM el, amit a nyugati világ 1956 után, egységesen fellépve megtett, MAGYAR HONFITÁRSAIM SZÁZEZREIÉRT!!!
kokopelli
Akik a letelepedásit megvették azokat is melléjük! Hogy jön ahhoz valaki,aki a "migrik" ellen ugat,
és maga kétes fazonoknak kaput nyit lóvéért az EÚ-ba! Mint egy ajtónálló futtató a disco-ban?
csipetke
Orbán több migránst engedett be,mint Franciaország.Miről beszél a szőrmók?Ráadásul üldözési mániája van a fideszes bagázsnak,bár minimálisra csökkent a migránsok száma,és azok se hülyék,hogy idejöjjenek,ahonnan az emberek elmenekülnek.Már fogadhatnának fel új tanácsadót,aki keres nekik friss ellenséget,mert Sorosról,és a migránsokról már mindent leszopogatott a fidesz,és az ő birkáik..
Commenter
@papa.49: ez is igaz. Néhányuk feje meg pont a kilenc lyukú hídba illene.
bencemacska
@Shikari: ma, 16:48
Nem elég, ha elfogadjátok a degenerált kitartottjukat?!
kokopelli
@bencemacska: A csicska tollából úgy hangzik,mint a régi sulikönyvtárban talált Rákosi Mátyás
kommunista agymenései,miután Sztálin valagával "kész volt"! Az emlékezésen már felnőttek is csak röhögtek! Mi nem tudtuk hová tenni a baromságot,de mostmár világos!Agynélküli degenerált hablaty!
Lehet,hogy idén Rákosi M. a soros ventillátor a pokolban?! Az Orbán-papa is tudna róla mesélni,hi-
szen komcsi volt! Lehet,hogy ő belülről bomlasztott,de a Viktornak nem mondta,hiszen KISZ-es "tégla"
volt a junior is? (lásd a neten) Ne terheld túl a szlovák "vendégmunkást" sem mert bedurran!
dr. prédikátor
Én is üzenek neked fityma patkány!!! Húzzál el a kurva anyádba geci!!!
SystemError
Ujuj, rettegj szemöldök, ha neked üzengetnek, rettegj! Ez felháborító!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.