A kormány számításai szerint egy tanuló táboroztatása kétezer euróba kerül, a szervezőmunka Bartos Mónika miniszteri biztossá kinevezett fideszes képviselő csapatára hárul.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Miért kell ehhez miniszteri biztos, meg kellett valakit megint jutalmazni, vagy újabb lenyúlási forrás adódott, amit kezelni tudni kell.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
nem tudtam, hogy Bartos Mónika hátrányos helyzetű. Igazán sajnálom őt !
Eladott Ország
Külföldi nyelvtanulás: ki vállalja a felelősséget a gyermekeinkért? A programmal kapcsolatban érezhetően nagy a bizonytalanság a döntéshozói oldalon is, ám egyetlen dolgot világosan és azonnal megfogalmazott a tárca a bejelentést követően: a felelősséget – beleértve a nyelvoktatás minőségét, gyermekeink ellátását, testi épségét és biztonságát – a befogadó családokra és iskolákra hárítják. Szülőként számunkra elsődleges, hogy a teljes kiutazásért és annak szakmai színvonaláért felelősséget vállaló nemzetközi szervezeti háttér biztosított, átlátható és mindenki számára megismerhető legyen, egyértelműen megállapítva, hogy ki az a személy, aki a külföldre utazó gyermekért felelősséget vállal.
kolozsvaros.com/2019/02/28/kulfoldi-nyelvtanulas-ki-vallalja-a-felelosseget-a-gyermekeinkert/
Eladott Ország
@justhpeter: ma, 16:30; Lezsák Sándor új parlamenti csoportot alapított. A csoport tagjai Lezsák Sándor, Bartos Mónika, Bóna Zoltán, Csenger-Zalán Zsolt, Font Sándor, Kovács Sándor, Manninger Jenő, Tilki Attila és V. Németh Zsolt fideszes országgyűlési képviselők lettek. Bartos Mónika mellé, Rubovszkyt is kiáshatnák, ha már ennyi ropogós suhanc van velük.
Azért esett a választás Mónikára , mert neki még a rágófoga is fideszes , csak neki elég a fogát megkoronázni, nem úgy mint a bűnöző csúti cigányét, neki már királyi korona kell.
namihami
Miniszteri biztosára és csapatára!!!
Mégis hányan vannak és főleg:: hányan LESZNEK? Vajon ennek a gittegyletnek csak a havibére (irodák, felszerelés, gépkocsik, stb. még nincs is számolva) ki fogja-e futni 50 millióból? Netán ez IS egy felülről nyitott keretű fideszes vállalkozás lesz?
Dejá vu...
Eladott Ország
A teljes nyelvi program évi 90 milliárd, több mint a harmada a teljes középfokú oktatás költségvetésének... Úgy 5000 nyelvtanár kaphatna belőle havi egymillió forintos fizetésemelést...
papa.49
Köcsög kormány megint fordítva ültök a lovon NYELVTANÁROK KELLENÉNEK inkább, meg pedagógusok akik a csoportokat vezetik, külföldön, nem ezek a volt mdf. fideszes, kisgazda mamelukok !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.