A Munkáspárt ma az egyetlen baloldali és egyben nemzeti ellenzéki párt – jelentette ki Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke pártja szerdai budapesti ünnepségén.

Vagyis aki baloldali, nemzeti és ellenzéki pártot kíván támogatni, annak a Munkáspártra kell szavaznia az európai parlamenti választáson

- mondta a politikus, aki szerint el kell gondolkodni egy igazi baloldali, vagyis munkáspárti főpolgármester-jelöltről is.

 Thürmer: a Munkáspárt az egyetlen baloldali nemzeti ellenzéki párt

Thürmer Gyula, a párt elnöke beszédet mond a Munkáspárt május 1-jei felvonulása előtt a fővárosi Kodály köröndön 2019. május 1-jén. MTI/Mohai Balázs

Kifejtette: a Munkáspárt azért baloldali, mert a dolgozóknak akar jobb életet teremteni. Nemzeti, mert nem támogatja a magyar nemzet felhígulását. Ugyanakkor ellenzéki, mert bírálja a kormányt, amikor a tőke javára dönt a dolgozók ellenében – sorolta.

Szerinte nem baloldali az, aki a Jobbikkal szövetkezik, aki patkánynak nevezi azokat, akik nem rá szavaznak, aki nem meri leírni a hazaszeretet szót és helyette azt írja "haza, szeretet, Európa".

Az sem baloldali, aki az Európai Ügyészségtől várja, hogy harcoljon a hazai korrupció ellen, és az sem, aki az európai egyesült államok olvasztótégelyébe akarja lökni a magyar népet – vélekedett.

Thürmer Gyula hangsúlyozta, hogy

a Munkáspártnak elege van a migránsbarát politikából, a nemzeti szuverenitás korlátozásából, az Oroszország elleni szankciókból és abból, hogy milliókat kereső hivatalnokok döntenek a dolgozók helyett.

Ezért aki az európai parlamenti választásokon a Munkáspártra szavaz, az a népek demokratikus Európájára szavaz – mondta Thürmer Gyula.

A Kodály köröndön megtartott ünnepség után a résztvevők, akik közül sokan vörös zászlókat lobogtattak, az Andrássy úton a Városligetbe vonultak.

A magasba tartott molinókon a többi között az volt olvasható: "Nem akarunk háborút!", "Ki a NATO-ból!", "A munka törvény megfojtja a melóst".

Forrás: MTI

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
A Munkáspárt ma az egyetlen baloldali és egyben nemzeti ellenzéki párt –
Pontosan így szerepel a fidesz fizetési listáján is
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tothjani
Magyarországon nem ellenzéki pártok vannak hanem szánalmas bohócok akiket azért tart a Fidesz hogy kívülről legalább részben a demokrácia látszat megmaradjon és dőljön az Uniós támogatás az országba.
staro2
A Munkáspárt ma az egyetlen baloldali és egyben nemzeti ellenzéki párt –
Pontosan így szerepel a fidesz fizetési listáján is
Eladott Ország
A szélsők között nincs is olyan nagy távolság. Lásd fehér terror, vörös terror. Az apró ideológiai különbségeket elfedi a bikacsök.
uploads.disquscdn.com/images/10a2006abb84934f910d49771f200fa9f239b518cf794a7024603f6c8f30a6b0.jpg?w=600&h=600
uploads.disquscdn.com/images/98cbebbbdd1739fa673d55ba8edc1e5fea08dfe6060a8c5de27c902a05e49ea4.jpg?w=600&h=236
Összenő ami összetartozik. Munkáspárt = Fidesz A komcsi az komcsi marad, az öreg Thürmer már csak felismeri a fajtáját. Már az egy kurva nagy szegénységi bizonyítvány a NER-nek, hogy az ilyenek támogatják.
Eriksson
Köszönöm Thürmer Gyula, hogy felnyitotta a szemem. Önre és az Ön pártjára fogok szavazni.
balos
@simmering73: És milysen jl a fideSS számlán!
SystemError
Igazából egy nemzeti párt sincs, akik ről azt gondolták, azokról is csak útólag az defült ki, hogy lefizették, megszervezték.. Ha lenne ilyen valóban, akkor azok akik kővel dobálództak, most nem kussolnának a Mészáros gecis Viktoros tolvaj banada alatt. Persze már tudjuk, hogy ahok az autószerelőből lett lista-náci hadvezér katonái voltak...
RonaGyuri
ugyan már Gyugyula csak igazodsz a régi megbízható elvtársaidhoz! (Kövér Laca régi barátod és elvtársad)
csak úgy....
@Eriksson: "Köszönöm Thürmer Gyula, hogy felnyitotta a szemem. Önre és az Ön pártjára fogok szavazni. " :)
Jellemzö ,hogy neked ,csak egy Thürmer Gyula tudja fölnyitni a szemed...
csak úgy....
Arról mikor mesél a Gyulabátyó,hogy a 80 as években Németországba migrált rokonait,hogy szervezte be az ottani SPD be ?
szép új világ
Ennyi marhaságot még Durbincs sem hord össze...
csak úgy....
@szép új világ: Na ezt nem köllött vóna! még vérszemet kap a dícséretedtöl...
wpym
Ettol is akasztottak mar kulonbet...
csak úgy....
@durbincs: tán ha borogatás tennél a buksidra? a stelázsit ha magadra rántod?
1magyar
Igaza van, csak az a baj, hogy Mo-on nincs munkás, tehát a pártot sem pártolják. Pedig jobb lenne ha a dolgozók is képviselnék magukat valahol, erre alkalmas lenne a Munkáspárt.
tulipan
@durbincs: Te, szaros pofájú, narancsos seggnyaldosó Félfarok, a román Ploesti denevérszaros bányakecó lakója az agyagagyú, Al-Aksza bohóca vagy? vizeletes. téged most mickelnek ? reád akttiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? neked van 200 kb. az 850x200 de az rettenet sok lóvé ,s ebből veszitek a bányát ? ezért itt az a sok narancsnyik Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltál már ebbe, te szaros ? majd csak felébukkan egy kugli fejű narancsos, közelben aki majd megmentsen ? " S lecsapja a fejedet-megegye a kimetszett szívedet," Hisz neked az úgyis MINEK? úgyis csak egy szarkupac vagy!!!
tulipan
@Horizont: Gratulálok! Remekül megtaláltad a hangot, ezzel az ostoba Félfarokkal! :)
Eladott Ország
@Eriksson: tegnap, 12:33; A Párttal, a Néppel: A párttal, a néppel egy az utunk, A jelszavunk munka és béke. Mi kommunista szívvel indulunk, És bennünk a népünk ...
youtu.be/E-_D_-3iCfA
Macskaszem
Nem fejezted be a mondatot Gyula. A Munkáspárt az egyetlen (ál)baloldali (ál)nemzeti (ál)ellenzéki párt, aki ennyire nyíltan nyalja orbán szaros valagát.
Eladott Ország
@Macskaszem: A munkáspárt is szerepel a fidesz kifizetési listáján.
tulipan
@durbincs: Te, szaros pofájú, kretén, narancsos seggnyaldosó Félfarok, a román Ploesti denevérszaros bányakecó lakója az agyagagyú, Al-Aksza bohóca vagy? vizeletes. téged most mickelnek ? reád akttiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? neked van 200 kb. az 850x200 de az rettenet sok lóvé ,s ebből veszitek a bányákat ? ezért itt az a sok narancsnyik Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az a narancsos adóhatoság lecsap Rátok visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltál már ebbe, te szaros ? majd csak felbukkan egy kugli fejű narancsos, közeledben aki majd megmentsen ? " S lecsapja a fejedet-megegye a kimetszett szívedet, Hisz neked az úgyis MINEK? úgyis csak egy szarkupaclakó féreg vagy!!!
papa.49
Gyula vitéz elmeorvos mikor látott ???
tulipan
Ejnye, Te @durbincs: Te, szaros pofájú, narancsos seggnyaldosó, senkiházi, kretén Félfarok, a román Ploesti denevérszaros bányakecó lakója az agyagagyú, Al-Aksza bohóca vagy? vizeletes. téged most mickelnek ? reád akttiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? neked van 200 kb. az 850x200 de az rettenet sok lóvé ,s ebből veszitek a bányákat ? ezért itt az a sok narancsnyik Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az a narancsos adóhatoság lecsap visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltál már ebbe, te szaros ? majd csak felbukkan egy kugli fejű narancsos, közeledben aki majd megmentsen ? " S lecsapja a fejedet-megegye a kimetszett szívedet, Hisz neked az úgyis MINEK? úgyis csak egy szarkupaclakó névtelen féreg vagy!!!
Eriksson
@Eladott Ország: _timemájus 2., 09:53 Az én ifjú koromban ez volt. Ezt énekeltük teli torokból május elsejéken, és nem kormányfőkre, pártvezérekre ordítoztunk mindenféle ocsmány jelzőt.
Eriksson
@Eladott Ország: Minden párt az államkasszából kapja a működéséhez szükséges apanázst. Úgy a jobbik, úgy a balik, mint a Munkáspárt is.
Eladott Ország
@Eriksson: Ezért van a diktatúrákban, hogy az ÁSZ ( gyengébbek kedvéért az Állami Számvevőszék elnöke fideszes) a pártállam ökle, amelyik párt erősödik, vagy nem nyal be az állampártnak, azt hülyére büntetik, hogy biztosítsa a fidesz bűnöző és politikai prostituált banda örök hatalmát, de ez nem fog örökké tartani és a rendszerszintű csalás sem! Ász elnöke: 4cdn.hu/kraken/image/upload/s--wNp2nl0a--/w_1160/76Ap8sy3p31N1Oimms.jpeg
Eriksson
@Eladott Ország: Én úgy tudom, hogy nem az ÁSZ állapítja meg a pártok javadalmazásának mértékét, és az ÁSZ-nak nincs semmilyen büntető jogköre.
tulipan
@Eriksson: Na igen! Egészen DÍCSÉRŐ jelző az adott pillanatban regnáló miniszterelnökre, ha a diktatórikus ÁLLAMPÁRT vezetőihez hasonlítjuk!
Eriksson
@tulipan: ??? Nem értem kristálytisztán, hogy miről, mit és mivel kapcsolatban szeretnél mondani.
Eladott Ország
@Eriksson: ma, 11:02; Valóban, normális (demokratikus) országokban így is működik, de nem hazánkban, ahol telibeszarták a demokráciát, szétverték a fékek és ellensúlyok rendszerét... pártkatonák ülnek a hatóságok élén.
Eriksson
@Eladott Ország: Nem vitatkozom, nézz utána a dolgoknak.
Eladott Ország
@Eriksson: Domokos László (Békéscsaba, 1965. február 26.), közgazdász, az Állami Számvevőszék elnöke, 1991 és 2010 között a fidesz tagja. 1992 és 1994 között a fidesz Békés megyei, valamint az országos választmány tagja, 1996-tól 2010-ig a Békés Megyei Területi Választmány elnöke.
hu.wikipedia.org/wiki/Domokos_L%C3%A1szl%C3%B3_(politikus)
Eriksson
@Eladott Ország: Köszi a kiegészítést!

Itt van az egész ÁSZ működésére vonatkozó tudnivaló. www.aszhirportal.hu/hu/hirek/-asz-25-az-allami-szamvevoszek-jogallasa-feladatai-es-hataskore

A mi szemszögünkből pillanatnyilag ez a bekezdés a lényeg:
"Az ÁSZ kizárólag az Országgyűlésnek alárendelten látja el feladatát, a kormányzati hierarchiától független. Az ÁSZ nem hatóság, nincsenek bírságolási, nyomozati hatáskörei. Ellenőrzéseit nyilvános, előre meghirdetett témákban, ellenőrzési programok alapján a nemzetközi standardokat irányadónak tekintve hajtja végre."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.