Brüsszel, Moszkva, Bizánc, Róma, Orbán, Gyurcsány, kétfarkúak és a többiek: Puzsér Róbert, a Jobbik és az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt Gyöngyösi Mártonnal, a Jobbik elnökhelyettesével vitatkozott a hazai és európai politikai kihívásokról a Jobbik majálisán. Május 1-jén, a Jobbik Nemzeti Majálisán kerekasztal-beszélgetésen vett részt Puzsér Róbert és Gyöngyösi Márton, a párt elnökhelyettese, Stumpf András moderálásában. Már a helyszín megtalálása sem volt könnyű – egymás szoros szomszédságában ugyanis két nemzeti majálist is rendeztek a Hajógyári-szigeten, hasonló Árpád-sávos dekorációkkal. A másik rendezvény házigazdája a Puzsér által „NER-kamupártnak” titulált Mi Hazánk Mozgalom volt. Bár Puzsér főpolgármester-jelöltsége mögött az LMP és a Jobbik is felsorakozott, a közelmúltban ő maga kijelentette, hogy az EP választáson a Kétfarkú Kutya Párt listáját fogja támogatni. A moderátor ezt firtató kérdésére válaszolva kifejtette, hogy szerinte a magyar politikában...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@durbincs: te szaros csau-legény fog be a szőröstalpú mocskos pofádat! =))
bencemacska
Ez a f...z még büszke is a hülyeségére, valószínűleg jól fizet érte valaki.
bencemacska
@durbincs: Én mindig a saját véleményemet közlöm. Gondolom te is?!
Nyilván nem fog megegyezni a kettő sohasem, mert én nem méltatom annyira ezt a f...t, hogy idehozzam a böfögését!
Ritka unszimpatikus valak(m)i!!! /Nem azóta, hogy főpolgármester önjelölt lett lett, már régen is ez volt róla a véleményem!/
szerda
Puzsér, te most már mindenkinél népszerűtlenebb vagy.
Eddig elhitetted sokakkal - még a Jobbikkal is -, hogy okos vagy, de a hatalom árnyékában kiderült rólad, hogy te hülyébb vagy, mint hat másik.
Egy szavazatot sem érdemelsz.
Megbuktál.
Mindenből, ami számít - ami nem számít, azokból is.
bencemacska
@durbincs: ma, 15:55
Mi bajod Karácsonnyal? Ő egy értelmes, okos ember, bár nem elég harcos. De ha ismernéd a háta mögött bajonettel álló "támogatóit", nem biztatnád őt erőszakosabb vezetésre.
Én sajnos ismerem őket!
bencemacska
@durbincs: ma,16:22
Nem tudom, milyen délutánról beszélsz, ezért véleményt sem mondhatok.
Azt tudom milyen volt az elődje, utána csak jobb jöhetett!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.