A 2022-es választásokon kormányzásra tör a Mi Hazánk Mozgalom, amely a magyar haza megmaradásának utolsó esélye – jelentette ki a Mi Hazánk elnöke a párt ünnepi rendezvényén szerdán Budapesten.

Toroczkai: "mindenki készülhet a Magyar Gárda újjászervezésére"

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, EP-listavezetője a párt majálisán a Hajógyári-szigeten 2019. május 1-jén. Jobbról Kisberk Szabolcs. MTI/Mohai Balázs

Vagy a Mi Hazánk lesz kormányon, vagy a "gyakorló elmebeteg" Gyurcsány Ferenc által vezetett balliberális tömb, vagy a Fidesz

- közölte Toroczkai László.

A 2022-es kormányzásnak nem lehet az ára az értékek feladása, mint ahogy azt a Jobbik tette – fűzte hozzá.

Ha a balliberális tömb kerül kormányra, jöhet a "gendersemleges óvoda és iskola".

Vagyis arra kényszerítik a kislányokat, hogy vegyenek fel fiúruhát, a fiúkat pedig arra, hogy öltsenek kislányruhát

- vélekedett.

A Mi Hazánk nem ilyen jövőt szeretne a magyarságnak – szögezte le Toroczkai László.

A továbbiakban úgy vélekedett, hogy a Fidesz kormányzás nem oldotta meg a cigánykérdést, mert ma már a gyerekek egyharmada cigány származású, miközben a magyarok kivándorolnak.

Ha ez így megy tovább, Magyarországon csak a nyugdíjasok, a "hihetetlenül szaporodó cigányok" és "néhány ezer romantikusan gondolkodó magyar" maradnak – tette hozzá Toroczkai László.

Mint mondta: számára meglepő, hogy a "köpönyegforgató" Jobbik egyáltalán mérhető a szavazók körében.

A Jobbik napjai meg vannak számlálva, mert a magyar emberek nem tűrik a hazugságot

- fogalmazott.

Mindenki készülhet a Magyar Gárda újjászervezésére, mert a magyarságnak minden oka megvan arra, hogy megszervezze saját védelmét

- közölte Toroczkai László.

Hozzátette: ha a Mi Hazánk listavezetőjeként mandátumot szerez az Európai Parlamentben, alapjaiban forgatja fel az Európai Uniót, és mindent megtesz az európai civilizációt veszélyeztető brüsszeli elit leváltásáért.

Forrás: MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Nagyhatalom leszünk" Ja, én meg angol királynő . Mindkettőnek egyforma esélye van . Ezek tök hülyék...
uploads.disquscdn.com/images/1e44f8c92ecd529379b7fdc3d3ff288581c9fe12eea378451e141269404332f7.png?w=600&h=201
Reméljük erről a honleányról nem derül ki hogy pornózott. a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F4cdn.hu%2Fkraken%2Fimage%2Fupload%2Fs--KD-O0VHd--%2F7AowKlsy1k6V1TKyts.jpeg&key=HCKkaHaPfbRTu3cxDRCjNA&w=600&h=402
Takarodjanak Grönlandra ha annyira kell nekik egy fehér sziget...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szerda
Fekete-Győr András is berobbant a köztudatba, reménykeltőn, új víziót hozva, kiáltva, de közben kiderült róla, hogy csak egy egyslágeres, és azóta sincs semmije.
De azért ragaszkodik ő is a pünkösdi királyságához, másoktól, esélyesebbektől szavazatokat elvonva.

Magyarországon túl sok a király, és kevés a rendes, becsületes, csak élni, a szeretteinek örömet adni akaró ember, aki nem akar ártani másoknak (lopva, csalva, hazudva, bántva, megölve), csak megbecsüli, amivel megáldotta az élet.

(Azt tudnod kell, hogy a gyilkosok félnek a legjobban a haláltól. Azt hiszik, ha gyilkolnak, élet és halál uraivá válnak, hogy uralkodnak a halál felett, és ezzel irányíthatják a sorsukat. De ez nincs így. A gyilkosok félnek a legjobban a haláltól.)
Borsodi
Torockainak igaza van ez az állapot tűrhetetlen.A Magyarokat meg kell védeni,a rendőrség erre alkalmatlan a törvény meg a bűnözőket védi.Kell a Magyar gárda minél előbb.
csak úgy....
@Borsodi: Nagy buli lesz,mikor már csak a magyar gárda védi a magyarokat egymás ellen...
torockai a vérbíró nagypapával,jobb ha kussol!
luiz
@Borsodi: Én már akkor megmondtam, mikor minden nap bejártak a fidesztévéhez a jobbikot ócsárolni, hogy alig várom azt napot, mikor orbán a cigánsággal fogja a Dunába kergetni a mi gatyánk mozgalmat. Egyre közelebb az a nap és nem lesz kár értük
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te, szaros pofájú, narancsos seggnyaldosó Félfarok, a román Ploesti denevérszaros bányakecó lakója az agyagagyú, Al-Aksza bohóca vagy? vizeletes. téged most mickelnek ? reád akttiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? neked van 200 kb. az 850x200 de az rettenet sok lóvé ,s ebből veszitek a bányát ? ezért itt az a sok narancsnyik Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltál már ebbe, te szaros ? majd csak felébukkan egy kugli fejű narancsos, közelben aki majd megmentsen ? " S lecsapja a fejedet-megegye a kimetszett szívedet," Hisz neked az úgyis MINEK? úgyis csak egy szarkupac vagy!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.