"Gyurcsányné" cége "100 millió forintokat kapott" Brüsszeltől, hogy érdekeit képviselje – reagált röviden a kormánypárt szerdán közleményben a Demokratikus Koalíció EP-listavezetőjének majálisi beszédére.

Az Európai Egyesült Államok létrehozása mellett érvelő Dobrev Klára azt mondta, Magyarország számára nincs más út, csak az, hogy egy erős európai közösség egyenrangú polgára legyen.

Dobrev: nem igaz, hogy az EU-n kívül is van élet

Nem igaz, hogy az Európai Unión kívül is van élet, ott csak káosz, nyomor és összeomlás van

- jelentette ki a Demokratikus Koalíció EP-listavezetője a párt fővárosi majálisán mondott beszédében.

A politikus, aki beszédében nagy hangsúlyt helyezett a DK európai minimálbérről, családi pótlékról és minimálnyugdíjról szóló ígéreteire, leszögezte, hogy az Európai Egyesült Államok gazdagabb Magyarországot jelent.

Az Orbán-kormányt bírálva arról beszélt, hogy ma a betegszállítóknak kézben kell vinniük a betegeket, az orvosoknak sokszor a nem sterilizálható eszközöket is újra kell sterilizálniuk, a multinacionális cégek dolgozóit a "rabszolgatörvénnyel eladták", a közigazgatásban dolgozóktól pedig nemcsak a szabadságuk jelentős részét vették el, de még az ebédidejüket is – közölte Dobrev Klára.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/Mónus Márton

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Ez megint egy kampánybeszéd olyan Orbános aljas módra. Dobrev cége munkáért kapta a pénzt és mivel európai értékeket képviselnek így valóban egyeznek az érdekeik az EU-val. Annak ellenére hogy Orbánék az EU szétrombolásán dolgoznak sokkal több pénzt tettek munka nélkül zsebre az EU-s pénzekből.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Már megint kezdik a hazugságokat gyártani. Mocskos, hazudós fidesz!
nevemnick
Ez a prostipropi címadása?
Ezek is rats-ok?
namihami
Még ha igaz lenne is, akkor is csak kifutólány lehet az Orbán/Mészárosnemstróman tandem mellett.
A Dobrev cégek KAPTÁK, az ORbán/Nemstrómanmészáros duó gyorsabban zárta rövidre. Egyszerűen ellopta az EU által átutalt összegeket.
RonaGyuri
inkább arról értekezzetek, hogy ti menyit loptatok "Brüsszeltől"
CsipkeRózsa
Orbánné pedig tőlünk már több milliárdot kapott, a mi beleegyezésünk nélkül.
kereső
@CsipkeRózsa: és nem csak orbánné, hanem sajátláb ráhel is, meg a férje a nemzeti vejkó.
solidedge
Ez megint egy kampánybeszéd olyan Orbános aljas módra. Dobrev cége munkáért kapta a pénzt és mivel európai értékeket képviselnek így valóban egyeznek az érdekeik az EU-val. Annak ellenére hogy Orbánék az EU szétrombolásán dolgoznak sokkal több pénzt tettek munka nélkül zsebre az EU-s pénzekből.
szerda
Gyurcsánynét Dobrev Klárának hívják, ti kis takony patkány manipulatív bérenc csicskák.
Nagyon tévedtek, ha azt hiszitek, hogy Orbán mindig megvéd titeket, és végül felmentést, feloldozást ad nektek.

Parancsra tetted?
Már régen nem hisz senki ennek az ótvar kifogásnak.
Élvezted a (karakter)gyilkolást, mert te egy ilyen gané rossz ember vagy - magadtól, parancs nélkül is. Önként.
No Mercy /Németh Szilárd által, aki egyszer látott valakit, aki egyszer látott valakit birkózni/
CsipkeRózsa
@CsipkeRózsa: tegnap, 17:25

Inkább 2015-ben.
desir62
Klára asszony pályázaton nyerte el a munkát, amit kapott azért megdolgozott a fideSS potentátja a lölő, arogáns, kósa lézer meg a többiek meg ellopták.
solidedge
Az EU nem Magyarország, hanem a Fidesz ellensége. 2018-ban még a választáson részt vevők közül is csak 49,27 % adta a voksát rájuk. Kisebbségben vannak tehát a véleményüket is így kell kezelni.
Eladott Ország
Legalább tízezermilliárd forint érkezett az EU-tól Magyarországra az elmúlt 12 évben. Ez naponta 2,2 milliárd forint. Csodát várt ettől a pénztől az ország. De nincs sok látszatja ennek a rengeteg pénznek a magyar gazdaságban. Ahogy néhány hónapra leálltak a kifizetések, a magyar növekedés is megbicsaklott, egyszerű lélegeztetőgépe lett az uniós apanázs a magyar gazdaságnak. Arra viszont jó volt a rengeteg pénz, hogy a politika új tőkés elitet hozzon létre maga körül. A támogatások jelentős részét feléltük. A végső mérleg valamivel több csak a nullánál. Történelmi lehetőség maradt ki.
adrenalink
@Horizont: 14:01-re Hol lenne? Példás feleségként a konyhában süt-főz! Kiegészítő tevékenységben mos, vasal, takarít, gyermeket nevel...
evacica
Dobrev cége a pályázaton elnyert munkájáért kapta a pénzt, de kérdem én, hogy Mészáros, Orbán Tiborcz mit csinált a sok ellopott EU pénzért Tiborcz a nemzet veje pl.ragyogó közvilágítást csak éppen látni nem lehet ott ahol csinálta hazug mocskos banda!
nezelodo
Becsípődött illbiberáliséknak D. Klára! Nekünk meg a Nemzethy Vejkó tolvajlása.
GeoCravker
Orbánék oligarchája pedig ezermilliárdokat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.