A választók 78 százaléka nem tartja helyesnek Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő "patkányozó" kijelentését – derül ki a Nézőpont kutatásából, amelyet az M1 csütörtöki műsorában ismertetett az intézet elemzője.

Az MSZP "bénaságáról" beszélt a köztévében a Nézőpont szakértője
Fotó: Máthé Zoltán/MTI

Tóth Erik közölte: az online kutatás szerint a megkérdezettek 54 százaléka egyenesen felháborítónak, elfogadhatatlannak tartja a politikus szóhasználatát és 43 százalék szerint Bangónénak minden tisztségéről le kellene mondania.

A "patkányozó" kijelentés egyben látkép a magyar ellenzékről, ami elvesztette mérsékelt jellegét és lassan már demokratikusnak sem lehet nevezni – tette hozzá Tóth Erik.

Úgy vélekedett:

ha az MSZP-ben folytatódik a "bénaság" és nem tudnak kihátrálni Bangóné kijelentése mögül, az nem csak az európai parlamenti választási kampányukat teheti semmissé, de az önkormányzati választásokig felszámolhatja a párt mögött álló tábort.

Az elemző szerint a majálisok, amelyek egy része el is maradt, az mutatták, hogy az ellenzék még rosszabb állapotban van, mint az elmúlt évi választások után. Az elhangzott beszédek nem találkoztak a társadalmi valósággal – értékelt Tóth Erik.

(MTI)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desir62
De kija faxom ez a toth erik?? Ja a shikari barátja.
Csizmás Kond
Bárki akinek tetszik az ilyen útszéli patkányozás vagy gecizés az maga is az...és ezt lehet überelni de attól csak még azabb lesz.
evacica
@Shikari: Te meg lökött! Bár már sokszor megfogadtam, hogy nem reagálok a hülyeségeidre, de néha már nem tudom szó nélkül hagyni!
evacica
Hát ha a Nézőpont írja akkor biztos igaz! Elvégre Orbán fizettetett talpnyalói, s úgy értékel, hogy a főnöknek az tessen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.