Magyarország a szárazföldön, Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter pedig a tengeren állította meg a migrációt – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Salvini "szöget vert a bevándorláspárti politikusok koporsójába", és Magyarország ugyan "kisebb szöggel", de szintén csatlakozott ehhez a "művelethez" – fogalmazott a kormányfő, miután előző nap Budapesten tárgyalt a Liga olasz kormánypárt vezetőjével.

Hozzátette: Salvini bebizonyította, hogy hazudnak a bevándorláspárti politikusok, amikor azt mondják, nem lehet megállítani a migrációt.

Orbán: Magyarország a szárazföldön, Salvini a tengeren állította meg a migrációt

Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Matteo Salvini olasz belügyminiszter, miniszterelnök-helyettes sajtótájékoztatót tart megbeszélésüket követően Budapesten, a Karmelita kolostorban 2019. május 2-án

Fotó, címlapi kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ráadásul amióta Matteo Salvini Olaszország belügyminisztere, és nem engedi be a bevándorlókat szállító hajókat, azok nem is indulnak el, így radikálisan lecsökkent a vízbe fulladt migránsok száma – jegyezte meg.

A rádióinterjúban szó volt Orbán Viktor május 13-ai washingtoni látogatásáról is, amelyről azt mondta: pénzről, migrációról és gazdaságról lesz szó a Donald Trump amerikai elnökkel folytatandó megbeszélésen.

(MTI)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@durbincs: Nem ott hallottam,mert az Echo-Tv-t megtámadták a fidesztálibok.
memegenerator.hu/meme/durbincs-fidesztalib
tulipan
@durbincs: @durbincs: Na látod, Te Mócországi, szaros pofájú Halfarok, a Ploestibeli, denevérszaros és pisiszagú bányakecód mélyéről, ide picsogó,jó alaposan hitelkártyákkal kitömött, narancsos seggnyaló, ezt, részben a TE közreműködéseddel, meg is tette!
www.google.com/search?q=m%C3%A9mgy%C3...
Aki Én
Most akkor világvége van, vagy megállították?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.