Rendőrökkel vezettették el az Origo szerkesztőségéből Kassai Zsigmond írót, miután számon akarta kérni a portáltól a róla íródott lejárató cikkeket – írja a 24.hu.

Kidobtak egy lejárató cikkek miatt reklamáló írót az Origo székházából, majd a vallásán gúnyolódtak

Kassai, aki a József Attila Kör Irodalmi Egyesület korábbi titkára, péntek délelőtt megpróbált bemenni az Origo szerkesztőségébe, hogy megkérdezze, miért ír róla lejárató cikkeket a fideszes lap anélkül, hogy előtte bármiről megkérdeznék. Főleg egy olyan iromány miatt rágott be, amely a kör elszámolásaival foglalkozik, és az író szerint rágalom az a vád is, hogy 150 ezer forintos fizetést kap egy támogatótól.

Kassai Zsigmond csak az auláig jutott, ott a biztonsági őr leültette, és rendőröket hívott rá. Az egyenruhások mielőtt az írót elvezették, megkérdezték az őrt, hogy Kassai alkoholos befolyásoltság alatt áll. Ő Kassai szerint azt mondta, hogy igen.

Én pedig mondtam, hogy nem állhatok alkohol befolyása alatt, hiszen muszlim vagyok. Ezek után megkérdezte tőlem a biztonsági őr, hogy akkor robbanószer, szúró-vágó eszköz van-e nálam

– mondta Kassai a 24.hu-nak.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Amikor még OBJEKTÍV volt az Órigó'
.
----- A cigánykérdéssel talált újra egymásra Orbán és Soros
.
www.origo.hu/itthon/20101030-orban-viktor-es-soros-gyorgy-kapcsolatanak-tortenete.html
.
www.google.com/search?q=orig%C3%B3+orb%C3%A1nr%C3%B3l+2006&oq=Orig%C3%B3+Orb%C3%A1nr%C3%B3l&aqs=chrome.1.69i57j35i39l2.8684j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Na így múlhat el egy SAJTÓ tiszteSSége attól kezdve, hogy MEG VAN MAGÁRÓL A VÉLEMÉNYÜNK HAMISKA MISKA!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Nem csak könyveket ír, cikkei is jelentek meg.
tulipan
Ej te @Durbincs: a kretén narancsos segynyaldosó, agyagagyú, az Al-AKSZA bohóca, a román Ploesti, denevérszaros bányakecó lakója? ? Aha, tehát szóval Ploestbn szépen süt a nap? az 1000 kilométerre van Budapesttől agyatlan földrajztudor??? azért van hát, hogy itt, ahol ÉN, SZÜLETÉSEM ÓTA lakom, BUDAPESTEN, szombaton reggel óta, folyamatosan zuhog az ESŐ? TE vizeletes, bűzlő, bedes ammóniabetyár? akit éppen most mickelnek ? reá aktiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? a narancsos seggnyalás fizetságeként van 200 kb az 850x200 de az rettenet lóvé ,s ebből vetted a bányát ? ezért itt az a sok narancsos Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap rátok. fejenként,visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltatok már ebbe vizfejúek... vizeletes,BŰZÖS ammóniabetyárok ? s nincs közelbe semmi Rózsa Sándor ,ki majd megmentsen ? " S lecsapná a fejeteket-megethetné a kimetszett sziveteket" ? Elvégre minek kéne az nektek, szarlakó gyűrüs férgek?ed. az bedes ammóniabetyár? akit éppen most mickelnek ? reá aktiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? a narancsos seggnyalás fizetságeként van 200 kb az 850x200 de az rettenet lóvé ,s ebből vetted a bányát ? ezért itt az a sok narancsos Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap rátok. fejenként,visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltatok már ebbe vizfejúek... vizeletes,BŰZÖS ammóniabetyárok ? s nincs közelbe semmi Rózsa Sándor ,ki majd megmentsen ? " S lecsapná a fejeteket-megehetné vcsorára azt a kimetszett sziveteket" ? Elvégre minek kéne az nektek, szarlakó gyűrüs férgek?
Yoda69
Ugy látszik a origonal is van lejjebb.
Remelem Kassai bepereli őket, leakaszthat par millat becsület sertesert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.