Mint korábban beszámoltunk róla, Orbán Viktor születésnapos kisfiút fogadott az Országházban.

Megszólalt az Orbánnál vendégeskedő kisfiú édesanyja
Fotó: Facebook/orbanviktor

Ádám jól besütizett, ajándékot is kapott, majd egy kis ízelítőt is a magyar parlemterizmus működéséből. 

A gyerek édesanyja lelkesen írta meg egy anyukaközösség fórumán, hogy a kisfiúnak mekkora élmény volt találkozni a miniszterelnökkel – szúrta ki az Origo.

Mint meséli, Ádám

nem aludt, nem evett, csak arról beszél, ami a parlamentben történt vele.

Megszólalt az Orbánnál vendégeskedő kisfiú édesanyja

Íme Ádám nagy napja Orbán Viktorral:

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ez is egy olyan ficsakos posztra hajt. Lebeg a jópélda előtte. Még akár kerületi alfunkci is lehet belőle.
Nessy
Drága Anyuka! Kérje az Egek Urát, hogy ne érje baleset, mert akkor annyi segítségre számíthat maga is, meg a családja, is mint a megvakult négy gyermekes édesanya!
A kicsitől nem sajnálom az élményt!
Eladott Ország
Sajnos azok a szülő nem mesélhettek akiket a kilakoltatás érintett, ugyanis a gyermekes családok sem élveztek semmiféle védelmet. Az elmúlt három évben csaknem 10 000 kilakoltatás történt.
lampa laz
Így néz ki az az anya aki a nyilvánosság elé tárta amint éppen elment az esze és ehhez a saját gyerekét használta fel.
volvós
A cikk utolsó mondata:
" ...a kép felhasználása tilos, engedély nélküli felhasználása
jogi lépéseket von maga után ! ... )
Ugy őszinén ki az a barom, aki ilyen fotót felhasznál...főleg Anyuka a majdnem hogy tédrel a csúti zsebhokis előtt...( kivétel durbincs köcsög )
tudode
Ha nem játszatta volna el ez a POLITIKAI SZÉLHÁMOS a fülkeforradalmat a kisgyerekkel, még megható is lenne!
.
Ha ez nem tűnt fel az Édesanyának akkor nagyon nagy baj van az IFJÚ MAMIKKAL, PAPIKKAL!
Eladott Ország
@Nessy: ma, 15:36; Anno, született egy jól hangzó szlogen, hogy kiszűrik a csalókat, akik rokkantnyugdíjból élősködnek a társadalom nyakán, miközben kutya bajuk sincs, nyugodtan dolgozhatnának. Lehet, hogy néhány ilyet is kiszűrtek, de az meg biztos, hogy rengeteg valóban beteg, munkaképtelen embernek vették el vagy csökkentették drasztikusan a járandóságát, ilyen módon ellehetetlenítve az életüket. Hogy hányan haltak bele közvetlenül a kormány irántuk való jóságába és hányan menekültek öngyilkosságba a kilátástalan helyzetük miatt, azt talán majd az utókor kideríti. Ez mindenesetre egy pillanatra sem rendítette meg a kormányt és miután ilyen sikeresen leszámolt a rokkantakkal, ráfordult a beteg családtagjukat otthon ápoló honfitársainkra.Ahogy a rokkantak száma drasztikusan csökkent a felülvizsgálatokat követően – miközben egy csonkolt végtagot sem sikerült visszanöveszteni – és nőtt azoknak a száma, akik havonta elvonszolják magukat a munkaügyi hivatalba, ahol aztán nem tudnak nekik munkát adni, úgy várhatóan az otthonápolási törvény megint több kárt fog okozni, mint amennyi hasznot hoz. Az érintett családok továbbra sem a kormánypártok támogatására számíthatnak, hanem arra, hogy a beteg családtagjukat – a tulajdon egészségük és megélhetésük rovására is – gondozó emberek háta mögé bújva még több szerencsétlent taszítanak a szakadékba. Ahogy szokták.
szép új világ
Csak egy kérdés, kicsoda ez a hölgy, aki a gyermekével ekkora "kegyben" részesült?
namihami
Úgy mellékesen lenne egy kérdésem nyalukához:
Van-e egy 3 (három)éves gyereknek a legkisebb fogalma is arról, hogy egyáltalán nyalukája mibe ràngatta bele? Ki az, akivel találkoznia KELLETT?
Mert ugye, nincs olyan csodagyerek a világban (persze ezt leszámítva), aki agyilag megértené, hogy hová, kihez vitte a mami? Persze abban is biztos vagyok, hogy a mama megkérdezte a gyereket és ügyvéd előtt kötött szerződést vele, hogy a kicsi ragaszkodik a miniszterelnök-bácsival való személyes talàlkozáshoz.
Ennrk hatására anyuka kénytelen volt beadni a derekát.
És ha már ott volt, akkor a nyelvét is.
nezelodo
Na legalább lenyomta a mini elnökünk a Fletót, mert a talált gyerek meséjénél ez egy jóval szervezettebb találkozó volt, ugyanúgy, ahogy a Bözsi néni lízingelt röfijével is szervezetten találkozott. Lehet, hogy a "Helló röfi" köszöntés is a tenyerébe fel volt írva, nehogy úgy rúgja be az ólajtót!?
CsipkeRózsa
Mi van a többi születésnapi kisfiúval, sőt kislánnyal is?
adrenalink
Négyszemközt kíváncsi lennék, mit mesélne Ádámka a meghurcolásáról...
vacsi
@Eladott Ország: Azt nem tudom, hány rokkantnyugdíjast sikerült kiszűrni, de a környezetemben nem is egy olyat ismerek, aki rokkantként vette fel a nyugdíjat, és egész nap a kertjében kapálgatott. Volt olyan, aki a szívével volt leszázalékolva, és kertek művelését vállalta.
Ami meg az otthon ápolást illeti: a nagymamám évekig volt - ha nem is beteg, de nagyon öreg, 87 évesen halt meg. Nem lehetett egyedül hagyni, Anyukám vele volt otthon - ez még a szocializmusban. Eszünkbe nem jutott semmiféle segélyt kérni, igaz, nem is adtak volna. Más családoknál is ez volt a helyzet. Később - már a mostani korban - anyósomat is évekig kellett ápolni, semmiféle anyagi segítséget nem vettünk hozzá igénybe, igaz, kapta a nyugdíját.
vacsi
@adrenalink: Már ki hurcolta volna meg? Ez egy gyereknek óriási élmény, mindig fog rá emlékezni! A nagyapám pl. rettentően utálta a Habsburgokat, mégis, sokszor mesélte elérzékenyülve, amikor Ferenc József meglátogatta az iskolájukat.
görbetükör
Érdekes. a fóti gyerekvárosba nem megy ki és onnan se hív meg senkit szülinapra.
Viszont kilakoltatják őket. :(
adrenalink
@vacsi: Szállj magadba! Mire emlékszel? Mit kaptál a 3. szülinapodra?:-)
Manhattan
Ő a bulvársajtosa a Fannika. A gyerek anyukája Habony volt felesége,Ő kezeli az Orbán közösségi oldalát.
vacsi
@Manhattan: Ha ez igaz, akkor a kisfiúnak különösen sok mesélni valója lesz!
Manhattan
@staro2: Persze! Engem is ő tiltott ki vezére oldaláról!
Yoda69
Az ilyenfajta PR kadarjanosnak is kedvence volt, miközben ezeket küldött recskre.
Dr plágium
"A gyerekek könnyen a politikai játszma eszközévé válhatnak, de a választások esélyt is adnak a gyermekjogok támogatására. A politikai választások mindig tükröt adnak arról, hogy mennyire tartják fontosnak a képviselőjelöltek a gyerekek jogait" - írta a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány közleménye.
index.hu/belfold/2019/04/29/nem_torodnek_kulonosebben_a_partok_a_gyerekjogokkal_a_kampanyban/
Eladott Ország
@vacsi: tegnap, 17:46; www.valasztas.eoldal.hu/img/original/304/egyuttmukodes_10.jpg
A fasizmus, nácizmus, szocializmus után most ezerrel dübörög a cinizmus. Alkotmánybíróság által szentesítve. Tata előre megmondta, hogy nem szakszerű a rabszolgatörvény elnevezés, mert a rabszolgáról gondoskodik a gazdája, rólunk meg az adónk ellenében sem. Ez jobbágytörvény. Tehát jogos. Werbőczy szerint is fennáll az ősmagyar jogfolytonosság.
Az Alkotmánybíróság kimondta, hogy 2012-ben jogellenesen lopták el a rokkantnyugdíjakat is. A dühöngő embertelenség hajóágyúi olyan emberekről állapíttatták meg, hogy jobban vannak, akik továbbra is rokkantak voltak, csak az új vizsgálat szerint jobb értékeket adtak nekik, erre hivatkozva pedig megvonták a rokkantsági ellátásuk nagy részét. És bár az Ab előírta, hogy a parlament 2019. március 31-ig alkosson új törvényt a kérdésben, az Országgyűlés jövő heti üléstervében se híre, se hamva erre vonatkozó előterjesztésnek. A kibaszott törvényes előírásokat betartani büdös, de arra bezzeg van energia, hogy központilag felügyeljék a kórházakat, mit kommunikálnak a sajtónak (lásd: kórházi fertőzések ügye), vagy hogy félkretén szóvivők naponta felszólítgassák Brüsszelt, hogy beszámoljon nekik és reagáljon a gennyes összeesküvés-elméleteikre (lásd: Brüsszel és ez Európai Unió, amelynek tagjai vagyunk direkt, egy hivatalos programon keresztül pénzel Európát elpusztítani hivatott terroristákat).
hvg.hu/itthon/20190329_Ket_napja_maradt_a_kormanynak_karpotolni_a_rokkantnyugdijasokat_de_eddig_nem_intezkedtek
Hari
Valami olyasmi rémlik nekem, hogy nemsokára választások lesznek. Annál olcsóbb és szánalmasabb propaganda nincs, mint naiv gyerekekkel pózolni. Mert melyik gyereknek nem tetszik a miniszter bácsit látni, legyen az akárki, a gyerek érthető módon a külsőségeket látja. A morális felelősség a másik félnél van, illetve ez esetben nincs. Gyerekeket politikai célra "felhasználni" olcsó és visszataszító. Normális országban ilyet nem látni, ez színtiszta szocilista csökevény újra élesztve.
Mrfingusz
Biztos büszke lesz az idióta anyjára 20 év múlva
vacsi
@Eladott Ország: Igen, értem a felháborodásodat Én is tudnék hasonlóan felháborítót mondani, de felesleges lenne, nem változtat semmin.
A jobbágytörvényre viszont reagálnék: a jobbágyokról a földesuruk öregkorukban ugyanúgy gondoskodott, mint valaha a rabszolgákról tették.
Eladott Ország
@vacsi: ...és ugyanúgy gondoskodik az öregekről jelenleg is a pártállam vagy maffiaállam, csak egyet a sok közül: 28.500 Ft-os minimálnyugdíj, több mint tíz év óta. A nyugdíj meg úgy elszáll mint a lepkefing svájci indexálás nélkül.
Dr plágium
@Eladott Ország: Már elszállt...Hány nyugdíjas kap havi 6 milliót? Az átlag nyugdíjas is csak 2 milliót - kap egy évre.
Dr plágium
@Dr plágium: Helyesbítek a hamis átlag nyugdíj havi 135 ezer tehát évi 1620000 ft.
Eladott Ország
@Dr plágium: A tavalyi adatok boncolgatásával amúgy a medián nyugdíj 102 ezer forint körüli volt. Kb ugyanúgy jön ki, mint a bérnél, hogy az átlag kb. 75-80 százaléka körül van a medián. Sajnos itt már minden pártirányítás alatt működik mint a diktatúrákban. A leggazdagabb nyugdíjas már 1,6 milliónál is többet kap havonta. 2015 januárjában a legmagasabb nyugdíj összege még csak 1,3 millió forint volt, 2014-ben pedig csupán 870 ezer forint. ( Az ukránoké jelenleg 300 ezer forint, járulékfizetés nélkül! )
Hari
@Mrfingusz: csak remélni lehet, hogy nem, inkább mérges, hogy nem egy igazi cirkuszba vitte az anyja. Mellesleg kizárt dolog, hogy egy egészségesen nevelt három éves gyerek ezt kérné születésnapi ajándékul. A gyerekek sokkal normalisabbak, mint gondolnánk .
Eladott Ország
@Hari: Píár-fogás az egész, hogy a bűnöző csúti cigányt népszerűsítsék. Abban az országban, ahol 600-700 ezer ember elhagyta az országot, és még többen tervezik elhagyni az ilyen akcióknak nem sok értelme van.
kissé felnőttem
na mit ne mondjak, kinéztem egy terepjárót majd meglátogatom és elkérem tőle ( legyen egy nekem is végre új, nem 18 éves ) bár lehet velem nem lesz kedves sem türelmes mert mire oda jutok átmegy duzzógóba pedig van két 6-éves lányka unokám ja nem is tudom kiváncsiak e
Jozefina
Pár év múlva szégyelni fogja szegény gyerek!!! 3 évesen ilyet tenni??? Anyukának nincs felelősség érzete??? Vagy mit kaphatott cserébe???
Desischado
@Jozefina: Agyhalott birka a nő, és nyilván megkapta a jutalmát a vezírtől. "viktor bácsi", majd elhánytam magam az undortól! Én a közelébe sem engedtem volna a gyerekemnek!
advocat
Ügyes! Csak egy piár fogás. És van aki bevette! Persze erre jó a névsorgyűjtés. Is. Mert ha véletlenül DK-s? No. Ennyire nem hülyék. És most dobjam el magam, egy ilyen hírtől. Persze van akinek az örök élmény! Még tán' a fejfájára is felvésik, hogy egyszer beszélt Viktorral! Ha ez még akkor ér valamit.
Aki Én
Milyen életszerű történet...
Az viszont sajnos tényleg életszerű, hogy ekkora gyerekek az óvodában migránsoznak, Sorosoznak már. Na, ez az ami egyértelműen orbán bűne.
Az meg kicsit beteges túlzás, hogy egy 3 éves gyerek büszke egy miniszterelnöki kézfogásra.
Súlyos problémának tartom, ha egy gyerek 3 évesen képben van, hogy ki és mi az a miniszterelnök.
papa.49
@Aki Én: Nincs min csodálkozni az összes előtte élt diktátort utánozni próbálja, mert még annyi tartása sincs, hogy maga találjon ki valami újat, és ezt értem az ország kirablására, az öntömjénezésre, a vagyon felhalmozásra ia !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.