Igaz, a Fény Utcai Piac, ahol a miniszter járt, nem a fővárosi önkormányzati fenntartású piacok közé tartozik, amelyekre a tiltás vonatkozik, hanem a kerületé.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Bocs ezt az Unesco ellenőrök című cikkhez szántam...
Eladott Ország
Szívszorító és elkeserítő, hogy itt tulajdonképpen totális bedarálása folyik mindennek, ami a leghalványabb veszélyt jelentheti a "győztesek menetelésére". Új gyülekezési rend a Futrinka utcában.
kolozsvaros.com/rovidek/uj-gyulekezesi-rend-a-futrinka-utcaban/
nezelodo
Már egy jót sem dakotázhat az ember a piacon, ha összefut a barátaival? Állítsanak mindenki mellé rendőrt, aki mellé meg nem kell az NER társ és had lopja a közös vagyont tovább, ahogy eddig tette.
tudode
Hagyata az ország, hogy egy POLITIKAI SZÉLHÁMOS az ország testére nőjön kódis korától, amikor még aszonta a Havas Napkelte műsorában, hogy aki a FideSSt, vagy Orbán Viktort támadja, az a NYUGATI DEMOKRÁCIÁT TÁMADJA:
.
---- Kinn, padon-Orbán Viktor (1989.09.23.)
.
www.youtube.com/watch?v=a2cdczFqJ_8&t=153s
.
Oszt' 30 év után MÁR a GONDOLA sincs kedvére ENNEK a...:
.
Az új gyülekezési törvény értelmében 2018. október 1-jétől, azaz
.
---- Hétfőtől azt is be kell jelenteni a rendőrségen, ha két ember politikáról beszélget az utcán
.
168ora.hu/itthon/ha-ket-ember-beszelget-hetfotol-politikarol-az-utcan-azt-be-kell-jelenteni-a-rendorsegen-156751
.
Olyan viccesek lettek, hogy már a ZÖLDSÉGESHEZ sem merészel lemenni golyóálló hacuKÁBAN!
Eladott Ország
Egy idő óta dramaturg nélküli drámatagozatos lett a térdre kényszerített nép. A ’45 előtti mezítlábasból most kínai cipősre demokratizált bennszülött alattvalók jelentős hányada nem beszél nyilvánosan. Nincs is hol és mikor és főleg kinek, minek, amúgy meg szégyelli a fogatlanságát. A diktatúrákat az elnyomottak fogazata alapján is lehet minősíteni. A klasszikus, amikor kiverik az alattvalók fogait, a modern, amikor jogi- és közgazdasági eszközökkel a politikai hatalom nem engedi a fogpótlást. Az utóbbit mondják illiberálisnak. A következő fokozat az enyhén foghiányos, monológos elnyomott. Csak monológot tud. De dramaturg hiányában ez nem a Tiborcos változat, hanem csak úgy lógnak a monológok egymás mellett és néha egyidejűleg a levegőbe egy darabig, aztán szertefoszlanak és a jajszavak, mint a savas eső, permetként mérgezik a hétköznapokat. Csak a gondoskodás folytatólagos: Papnak palota, szegénynek börtön. Azért a Tata élezze azt a kapát, sose lehet tudni...
CsipkeRózsa
Kinek van joga szólni, ha a piacon politizálnak? A piac nem közterület, mint az utca? Igaz, az utcán sem lehet gyülekezni, de akkor, a nem Csarnok és Piac Igazgatóság alá tartozó piacokon sem lehetne gyülekezést tartani, mert az aláíráshoz is két embernél több csoportosul. Tehát, vagy minden, vagy semmi piac nem lehet szabad. Mert Magyarország a szabad emberek országa, szabad azt csinálni, amit Orbán megenged.

Azért szerencsések vagyunk, mert a WC-re mindenki akkor mehet, amikor akar, persze, csak a magánéletében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.