Farkas Örs politológus szerint Demeter Márta, az LMP társelnöke volt szocialistaként szocialista szavazókra "vadászik" a közösségi médiában.

Az ellenzéki politikus vadászik a választókra – állítja a kormánypárti politológus

A szakértő vasárnap az M1 aktuális csatornán azt mondta, Demeter Márta át akarja csábítani az MSZP iránt érdeklődő szavazópolgárokat az LMP-hez.

Ez azt mutatja, hogy az ellenzék összefogása mellett az ellenzéki pártok egymástól próbálják meg elvenni a szavazókat, és a háttérben egymás ellen küzdenek – szerinte.

Szerinte az ellenzéki pártok szavazói vagy el sem mennek szavazni, vagy inkább a kormánypártokat támogatják majd az EP-választáson.

A politológus arról is beszélt, hogy Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt médiaszereplő, ezért nem kockáztat sokat, amikor jelzőkkel illet más politikusokat. Az őt támogató pártokat – a Jobbikot és az LMP-t – viszont hátrány éri e miatt, ami Farkas Örs szerint már az EP-választáson is látszódik majd.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Hála istennek a Fidesz nem vadászik. Migránsozik, uszít, utaztat, ukránokat telepít, pénzeli a román és ukrán választókat, a cigány lakosságot, Kubatov listával mozgósít.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ez a faszi is ,,farkasvakságban,, szenved ))))))))))))))
solidedge
Hála istennek a Fidesz nem vadászik. Migránsozik, uszít, utaztat, ukránokat telepít, pénzeli a román és ukrán választókat, a cigány lakosságot, Kubatov listával mozgósít.
Eladott Ország
Nem tudtam, hogy vannak univerzális tehetségek a politikában. Sok mindenre alkalmas, okos, széles látókörű emberek. Olyanok, mint a tisztítószer, mindenhol és mindenre felhasználhatók. Tűnik a kosz tőlük, csak a pénz nem. Színes egyéniség, annyi tennivalója van ennek a pótolhatatlan embernek, mint Brezsnyev zakóján az érdemérem. Örülök, hogy naponta felfedezhetek új és új fideszes arcokat. Annak is örülök, hogy nem kell csalódnom bennük, egyik olyan, mint a másik. Amit az egyik mond, mondja a másik is. Ez az orbáni lecke.
verőce21
Hajrá ellenzékiek! Akár egymás ellen is!
Eladott Ország
@verőce21: „Oszd meg és uralkodjǃ”, a Római Birodalom politikai módszerét kifejező elv, mely később többek közt XI. Lajos francia uralkodó mottója is lett.
tulipan
@verőce21: Hajrá narancsos Kúrmánypatkányok! Salvani a haver már bejelentette, az EP választás utáni kormányváltásukat! A Tietek mikor várható???
tudode
Azé megnyalná mind a két úját a Farkas koma, ha Márta egyáltalán szóba állna egy ilyen NYALOM A SZÁD figurácsKÁVAL!
verőce21
@Eladott Ország: Azért, mert régi a módszer, még működik!
Hannibál harci technikáit is alkalmazzák még ma is, a modern hadviselésben.
Nessy
nem tud mindenki milliárdokért unón kívüli szavazatokat is vásárolni!
Eladott Ország
@verőce21: "És ha eltűnnek a kommunisták, majd jönnek a sunyi, félművelt parasztok." (Márai Sándor) Ő tényleg a jövőbe látott, mert már régóta itt vannak! Farkas Örs elemző elemzett. A pártszolgálati televízióban mesélt arról a józsefvárosi önkormányzat polgármesteri kabinetvezetője, aki olyan neves elemző, hogy az MTI elég rendszeresen lehozza a kijelentéseit, hogy bizony helyzet van. A helyzet pedig az ezen a decemberi zimankós reggelen, hogy az ellenzéki pártok nem képesek mozgósítani a választóikat. Én ugyan nem vagyok sem elemző, sem Kocsis Máté alkalmazottja, de én is gondolok valamit erről. Mégpedig azt gondolom, hogy a pártoknak nem is az a dolguk, hogy a saját szavazóikat mozgósítsák. Azt a szektásodott, önmagukat pártnak nevező gyülekezetek tudják megtenni hatékonyan. Például békemenet formájában, amit évek óta nem sikerült a Fidesznek sem összehoznia, pedig néhányszor belengette a CÖF, hogy most aztán elmennek Brüsszelig és megállítják. Aztán hallgatásba fulladt az elszántság. Nem szoktunk erről beszélni, de azért ez is jelent valamit.
JAJMÁR
Hú, micsoda szó... "vadászik" ! Vajon honnan jutott eszébe, és itt a többség mire, kire - kikre - asszociál ebből?

(és kik ebben a hazában az űzött vadak? )
keresztapa
Az ellenzék saját butaságuk hirdetőjévé vált, nm tehetnek róla születési hibát nem lehet gyógyítani, állítják az amerikai tudósok. A TDP-43 amiloid 89-ap és , a TAU lerakódása életük folytán most válik felismerhetővé, és válik kinyilatkozhatóvá tetteikben, viselkedésükben, össze vissza hablatyolásukban, csak így tovább erőlködjetek, a sárga csík láthatóvá válásáig,... ami az alsó szél közepénél fog hátul árulkodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.