Öt év alatt összesen mintegy 119 milliárd forintot költött a Városliget Zrt. a Liget Budapest Projekt néven megvalósuló új kulturális intézmények megépítésére. Ezek mintegy felét a Néprajzi Múzeum, a Magyar Zene Háza, valamint az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ generálkivitelezési munkái teszik ki. A számításokat a Városliget Zrt. által megkötött szerződések és a Közbeszerzési Értesítőben megjelent eredménytájékoztatók alapján végeztük el. A Városliget jelentős átépítése erős ellenkezést váltott ki. A Ligetvédők pedig több alkalommal igyekeztek megakadályozni a fák kivágását, és az építési munkák folytatását. Több atrocitás is történt a tiltakozók és a biztonsági őrök között, de ahogy haladtak az építkezések, a Ligetvédők közül egyre kevesebben maradtak a Városligetben.

Forrás: atlatszo.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Na, bakker, ezek már a Gellért-hegyet is kinézték maguknak. Gondolnak rá, hogy a Liget-projekt után se maradjanak munka ,pláne lenyúlható pénz nélkül csókosék. Az a baj, hogy az már tök mindegy, hogy indokolt, vagy nem indokolt a hely felújítása. Itt tartunk.
uploads.disquscdn.com/images/74412455bc57c4d91665036e9be83bfb26aee30fd660934be32ba908948761c5.jpg?w=600&h=302
Az tök mindegy, hogy fog kinézni a Gellért-hegy. Ezért Mészáros Lőrincet kérjék fel a tervek elkészítésére. Aztán a Mészáros és Mészáros vállalat (valamelyik) vágja ki az összes fát a környéken, majd fúrjanak egy alagutat a helybe. Ezen keresztül kell a várba felvinni a felcsúti kisvasutat. Szerintem kétszáz milliárdból kijön, de ha nem, akkor többől. Matolcsy György fiától kell rendelni nyolcvanezer széket, darabját egymillióért. Hogy az a család is jól járjon. A Gellért-hegyhez nem kell ugyan szék, de majd augusztus huszadikán fellőjük őket. Vagy felgyújtjuk, mindegy. Ha megvan az alagút és a kisvasút, akkor Garancsi cége az egész hegyet faragja stadion alakúra. Negyvenmilliárdért. Orbán Viktor kedves vejének valamelyik cége szedje le a hegyről azt a csimpaszkodó nőt ábrázoló szobrot és cserélje ki a varnyú-szoborral, ami jelenleg a Szabadság téren van. Ez nyolcvan millió. Tízszer. Habony Árpád kapjon egymilliárdot azért, mert sehol nem jelenik meg. A Citadellába pedig költözzön be Orbán Ráhel és kedves családja, mivel most nagyobb otthonra lesz szükség, ahogy nő a gyerek. El kell még különíteni ötven milliárd forintot, hogy azok a rokonok is kapjanak, akik most nem jutottak eszembe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.