Donald Trump és Orbán Viktor találkozójának létrejötte bizonyítja, hogy a magyar miniszterelnök ma már a világpolitika – és nem csak Európa – egyik meghatározó szereplőjévé vált, aki egyaránt fontos Izrael, Trump és Kína számára is – fejtette ki lapunk kérdésére Lánczi Tamás. A kormányfő tehát nincs elszigetelődve, ellentétben azzal, amit az ellenzék állít. – Egyre többen Európa egyik erős embereként tekintenek Orbán Viktorra – mondta a politológus, hozzátéve, hogy ez a felértékelődés az elmúlt négy év határozott külpolitikai munkájának eredményeként jött létre, ami a találkozó megszervezéséhez is vezetett.– Az EP-választás után mindenképpen elmozdulás lesz az erőviszonyokban – mondta Lánczi Tamás Orbán Viktor és Matteo Salvini találkozója és esetleges európai parlamenti együttműködésük kapcsán.

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
:) :) Putyin Gazda legjobb magyar tanítványa,,, ,ez a Telibeszart Búvárruha,,, mint " tényező "..:) ::) :)DDDDDD :)))) ..meg Europa erős embere..:) muhahaha-ha-ha...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
aki a jahúval lepaktál, az fontos ember
Macskaszem
Márky-Zay Péternek is aznap lesz jelenése Washingtonban, tehát ő tényleg egyre fontosabb tényező a világban. Ahhoz képest, hogy orbán 30 évet várt erre, Márky-Zaynak pár év se kellett. 444.hu/2019/05/05/orban-washingtoni-latogatasanak-napjan-marki-zay-petert-is-fogadja-az-amerikai-kulugyminiszterium
F_Viktor
Ennyire fontos tényező a világban orbán és rezsimje:

"Figyelmen kívül hagyta az EU a magyar vétót"
propeller.hu/nagyvilag/3414917-figyelmen-kivul-hagyta-eu-magyar-vetot
JAJMÁR
Ki tudja már mi a valóság? Itt "össznépi lebutítás" megy minden szinten. Keresem azt a hírt, amit úgy tudok elolvasni, hogy az hír, és nem úgy, hogy "kacsa", de nemigen van... ha ti találtok, lécci rakjátok be ide, mert dögunalom a propi.
csipetke
"A magyar kormányfő egyre fontosabb tényező a világban" :-Állítja ezt orbán csicskája,lánczi tamás.Ezzel szemben mindenhol csak egy sz@rkavarónak tartják,és igyekeznek szabadulni tőle,lásd:-néppárt.A Salvini-félékkel érteti meg magát,akikből szerencsére nincs túl sok.
tulipan
Mondhatom remekül fogalmaz ez a lakáj! Habár szerintem, a valóság az, hogy a narancsos, dagadt sakált, egyre többen utálják a világban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.