Az EP-választáson várhatóan megerősödnek a nemzeti alapon álló, migrációellenes erők – vélekedett Deák Dániel politológus, a XXI. Század Intézet vezető elemzője az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Szakértő: az EP-választáson várhatóan megerősödnek a nemzeti erők

Fotó: Szecsődi Balázs / Miniszterelnöki Sajtóiroda / MTI

Mint mondta: eredményes a nemzeti alapon álló gazdaságpolitika, migrációs politika lehet. A nemzetállamok erősítését támogató erők több országban előretörtek, már csak az arányok kérdésesek. A választás után azonban egy kaotikusabb unióra lehet számítani – tette hozzá.

A magyar lakosság uniópárti, csak a jelenlegi vezetéssel elégedetlen. Ezen három hét múlva, a választáson lehet változtatni – mondta Deák Dániel a Szemtől-szembe című műsorban.

Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője szerint rossz irányba tart az unió, ugyanis eredetileg gazdasági érdekek összehangolására jött létre, most azonban a politikai integráció felé próbálják terelni, ami szétverheti a közösséget.

Látványosan érvényesül például a kettős mérce. Franciaország ellen pusztán csak azért nem indul túlzottdeficit-eljárás, mert Franciaország – jegyezte meg a szakember.

MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A NEMZETIESKEDÉS nagyon "kell" az újabb világégéshez???!!!
F_Viktor
A "szakértő" elmondta amiről a hülyék vezére álmodozik.
tulipan
Ejnye, te @Durbincs: a kretén narancsos segynyaldosó, agyagagyú, az Al-AKSZA bohóca, a román Ploesti, denevérszaros bányakecó lakója? ? Aha, tehát szóval Ploestiben olyan szépen süt a nap? az 1000 kilométerre van Budapesttől, ugye, agyatlan, 30 IQ-s földrajztudor??? azért van hát, hogy itt, ahol ÉN, SZÜLETÉSEM ÓTA lakom, BUDAPESTEN, szombaton reggel óta, sőt még ma, Hétfőn is, folyamatosan zuhog az ESŐ? TE vizeletes, bűzlő, bedes ammóniabetyár? akit éppen most mickelnek ? reá aktiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? a narancsos seggnyalás fizetságeként van 200 kb az 850x200 de az rettenet lóvé ,s ebből vetted a bányát ? ezért itt az a sok narancsos Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap rátok. fejenként,visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltatok már ebbe vizfejúek... vizeletes,BŰZÖS ammóniabetyárok ? akikert éppen most mickelnek ? reá aktiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? a narancsos seggnyalás fizetságeként van 200 kb az 850x200 de az rettenet lóvé ,s ebből vetted a bányát ? ezért itt az a sok narancsos Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap rátok. fejenként,visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltatok már ebbe vizfejúek... vizeletes,BŰZÖS ammóniabetyárok ? s nincs közelbe semmi Rózsa Sándor ,ki majd megmentsen ? " S lecsapná a fejeteket-megehetné vacsorára azt a kimetszett sziveteket" ? Elvégre minek kéne az nektek, szarlakó gyűrüs férgek?Hát hol is lehet az a rettenet, primitiv sivár világ , mibe egy ilyen hozzád hasonló féreg felnőhetett?? sötét, ripacs geci?Mi van kotorékpatkány előbújtál a szennyvízcsatornából? Szaros a pofád, töröld meg! Ganajozós kollegád ám az a hozzád illő, másik, narancsos illib seggnyaló, a szaros, Shikari, Ti, undorító, előkapart, bányás ugrálos patkányzombik ?Vérfertözésre ? lehet a jó kis csoport-terápi is kell nektek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.