A szociáldemokraták lehetséges együttműködéséről tárgyalt Bécsben Ujhelyi István, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) európai parlamenti képviselője és Andreas Schieder, az ugyancsak ellenzéki Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) európai parlamenti (EOP) listavezetője. Mindkét politikus megerősítette: nem véletlen, hogy találkozójuk egybeesik a szabadságpárti elnök Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár budapesti látogatásával. Az időpont megválasztását azzal indokolták: ily módon szerették volna megmutatni, hogy Európa két lehetséges út közül választhat; az egyik lehetőség, amit Orbán Viktor és Heinz-Christian Strache kínál az embereknek; a másik pedig az, amelyet az európai szociáldemokraták képviselnek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Fiatalok! Nektek kellene egy kicsit aktivizálni magatokat. A ti jövőtökről van szó. Ez az eszeveszett hazudozó nem ismer sem Istent sem embert!
Próbáljátok meg egy mozgósítani a jónépet, hogy menjünk el minél többen szavazni. Legalább annyian legyünk, mint ők. Az idősek már csak a saját szavazatukat tudják felajánlani a kampányolás már fárasztó, nem megy!
Kérlek benneteket, a saját jövőtökért tegyetek valamit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.