A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte a nyomozást, melyet egy 40 éves berhidai férfival szemben folytatott.

Lezárták a nyomozást a kétéves gyermeket megölő berhidai férfi ügyében

Bejelentés érkezett a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába 2018. szeptember 28-án 10 óra 50 perckor, hogy egy fiatal nő és egy gyermek holttestét találták meg Várpalotán, egy Inota városrészben lévő ingatlanban.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 22 éves nő és annak 2 éves kisfia bűncselekmény áldozata lett.

A nyomozók a helyszíni szemle keretében minden lehetséges nyomot rögzítettek, tárgyi bizonyítási eszközöket gyűjtöttek és széleskörű tanúkutatást végeztek. Ennek eredményeként a rendőrök a bejelentést követő négy órán belül elfogták a nő és a gyermek megölésével megalapozottan gyanúsítható 40 éves berhidai férfit.

Előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki. Kezdeményezték letartóztatását, melyet az illetékes bíróság 2018. szeptember 30-án elrendelt.

A 40 éves férfival szemben több ember, valamint tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt – igazságügyi szakértők bevonásával – folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyben keletkezett iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ugye abba a cellába, amelyikre én gondolok és remélem?
És lakótársnak néhány "" talpraesettebbnek"" mondható többszörösen visszesőt. Zaj, kiabálás esetén elég az ajtókat becsukni (ne zavarja a többieket a jajgatás) és néhány napig ""alaposan továbbvizsgálni"" a bizonyítékokat.
vacsi
@namihami: Amit írsz, az egy vágyakozás, hogy bűnhődjön a gazember, de sajnos, a valóság egészen más! A börtönben pont az ilyenek lesznek a hangadók, ők teszik tönkre a kisebb súlyú, nem erőszakos cselekményekért bezártak életét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.