Deutsch szerint Ujhelyi az európai szocialistákkal beígérte a magyar határkerítés lebontását.

Kerítésmentes Európáért kampányolt Ujhelyi István hétfőn, az MSZP-s európai parlamenti (EP-) képviselő az európai szocialistákkal beígérte a magyar határkerítés lebontását, ami elfogadhatatlan – így kommentálta Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő keddi budapesti sajtótájékoztatóján a szocialista politikus előző napi bécsi látogatását.

Ujhelyi István azzal a bevándorláspárti Osztrák Szociáldemokrata Párttal (SPÖ) állt ki közösen, amely beengedte a migránsok tömegeit Ausztriába

- mondta Deutsch Tamás. Hozzátette azt is, hogy az osztrák szociáldemokraták volt kancellárja, Christian Kern egyike azoknak a bevándorláspárti európai baloldali politikusoknak, akik mindig minden helyen élesen és durván támadták a magyar határkerítést és határvédelmet.

Most pedig az osztrák szocialisták a magyar szocialistákkal szövetkeznek a magyar határvédelem kiiktatására, a határkerítés lebontására

- jelentette ki a Fidesz EP-képviselője.

Szerinte Ujhelyi István szavai alapján úgy tűnik, a magyar szocialisták készek a külföldi szövetségeseik megrendelését teljesíteni, és "lelkesen beígérik a magyar határkerítés lebontását".

Ezt minden magyar és európai polgár biztonsága elleni nyílt támadásként értékelte Deutsch Tamás, hangsúlyozva, hogy

a Magyarország déli határán felállított kerítés nem csupán Magyarország határát, hanem Európáét is védi a tömeges, illegális migránsáradattal szemben.

Arról is beszélt, az MSZP-sek nem először mondják azt, hogy ha döntési helyzetbe kerülnek, lebontják a kerítést. Tavaly miniszterelnök-jelöltként Botka László szegedi MSZP-s polgármester is azt ígérte, hogy a szocialisták lebontják a határkerítést – mondta.

A Fidesz politikusa szerint a május 26-i EP-választáson meg kell állítani a bevándorláspárti erőket.

Deutsch: "Weber megsértette a magyar választókat"

Deutsch Tamást kérdezték arról, hogy Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke hétfőn bejelentette: a magyar választókat sértő nyilatkozata miatt nem támogathatja a néppárti Manfred Webert az Európai Bizottság elnöki posztjára.

A fideszes EP-képviselő erről úgy nyilatkozott:

Manfred Weber megsértette a magyar választókat, amikor azt mondta, nem akar magyar szavazatokkal az Európai Bizottság elnöke lenni.

Amíg Manfred Weber nem korrigálja ezt a magyar emberekkel szemben nyilvánvalóan sértő kijelentését, addig nem számíthat Magyarország támogatására – tette hozzá.

"Minden szegedi nyugdíjas jó érzéssel fogadja el ezt a döntést"

Az azzal kapcsolatos felvetésre, hogy Botka László polgármester bejelentette a szegedi nyugdíjasoknak és általános iskolások családjának juttatandó tízezer forintot, Deutsch Tamás úgy reagált: a Fidesz szegedi önkormányzati képviselői megszavazzák ezt az elképzelést, az ezzel ellentétes információk álhírek.

Minden szegedi nyugdíjas jó érzéssel fogadja el ezt a döntést, aztán az önkormányzati választáson szavazzon a Fidesz-KDNP-re – javasolta a fideszes politikus, hozzátéve:

sokkal jobb helyen van ez a pénz a nyugdíjasoknál, mint ha Botka László luxuskiadásait finanszíroznák belőle.

Forrás: MTI

Címlapi kép: Fidesz/YouTube

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Engem nem sértett meg, pedig én is választó vagyok. Talán csak a fidesz sértődött meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
Mi van, Te sötét @durbincs koma: Narancsos, segggnyaló-ammónia-pisi szagú seggfej Félfarok, ott a román Ploestiben, a denevérszaros bányakecód mélyén! Mit picsogsz itt össze-vissza, a seggedből?
www.ize.hu/ize/post/59276
csipetke
Tegnap az RTL híradóban láttam tompit nyilatkozni ezzel a rizsával.Már épp illő,hogy új társaság váltsa a régieket az EP-ben,mert ahogy tompi kinéz,csak lejáratja a magyarokat.Az ápolatlan zsíros hajával,szétszívott,alkesz fejével egyszerűen gusztustalan.A hazugság,amit azonnal tetten lehetett érni Ujhelyivel kapcsolatban pl,vagy hogy folyton a magyar emberekkel takaróznak,pedig csak a fidesszel,és orbánnal vannak óriási bajok.A luxemburgi külügyminiszter már évekkel ezelőtt azt nyilatkozta,hogy a fidesz egy rákos daganat az EU testén,amitől minél előbb meg kell szabadulni.A magyar emberek többsége is szívesen megszabadulna ettől a rákos daganattól,még föl nem zabálja az egész országot
tulipan
@csipetke: Bocsi, ennyi idő és pofátlanság után, a magyarokról nin cs mr mit "lejáratni", sajna! Ebből a mocskos, morális mélységből, elképzelni sem tudom, hogyan és mikor is lesz képes ez a nép az "európai szintre" feljutni???
namihami
Ez a szerencsétlen egyre inkább hasonlít arra a drogreklámra, amivel (persze) ő, már a saját bevallása szerint, sose élt.
Persze, ez az "" őszinte kitárulkozás"" kb. ugyanolyan hiteles, mint a Főnöké, aki sose hazudott, keresztény, értünk kűzd egész Európával szemben és hasonló őszinteségi rohamai.
Bár--- a rohamok igazak lehetnek. (lásd Graz...)
painful
Deutsch mennyit költ drága piára és kábítószerre?
Biztos sokat, mert tisztán látszik, hogy fodrászra, szappanra, és borotvára már nem telik.
Az igénytelenség eme foka már több, mint tahóság.
Deutsch, a köz(le)szereplő.

Ha már ennyire nagyon-nagyon-nagyon félre akarja érteni (vagy inkább másokkal akarja nagggyon félreértetni a nyilvánvalót), akkor sem a magyar választókat sértette meg, hanem a fideszre szavazó választókat. Nagy különbség!
painful
De úgy tűnik, hogy Deutsch egész nyilatkozata a félreértések szomorújátéka.

1. a magyarok szállították az osztrák határra ellenőrizetlen, nyilvántartásba fel nem vett migránsok tömegeit.
Mégis mit vártak az osztrákoktól, hogy belelőnek a tömegbe? (én el tudom képzelni Orbánról és a fideszes hordától, hogy ezt várták)

2. Látod magad előtt, ahogy osztrák vendégmunkások napi ötezer forintért, és két penészes párizsis zsömléért bontják a kerítést? (azt csak halkan kérdezném meg, hogy mi lesz a kerítés sorsa, ha már a szerbeké a külső határ, és ha a szerbek nem építenek kerítést, és mégis hatásosan megvédik a határt, akkor mi lesz a visszamenőleges visszaigazoló magyarázat?)

3. "külföldi szövetségeseik megrendelését teljesíteni"
Deutsch nagyon hülye, vagy ami még rosszabb, nagyon hülyének nézi a fideszes választókat (szerintem ez sértőbb a fideszes választókra nézve, mint Weber kijelentése)

4. Újabb ostobaság. Az EU által törököknek fizetett pénz védi Európát a tömeges és illegális bevándorlástól.

5. Nem, az Európát, az európai egységet szétverni akaró nacionalista populista országromboló erőket kell megállítani.
Tök hülyeség,, hogy egy nemzet elveszti az önazonosságát, az értékeit, mert nyitottá válik.
Magyarország előbb vesztené el az önazonosságát Orbán történelemhamisítása miatt, az oroszok, kínaiak beáramlása miatt, mint az EU-val való szorosabb kapcsolat miatt.

6. Nem álhírek, Ezek a vádak elhangoztak. És a szegény buta fideszes szavazók szelektív tudata, csak ezt jegyzi meg.

7. 6-8 milliót keresel havonta Deutsch, és te "luxuskiadásozol" azzal szemben, aki ennek e töredékét sem keresi?
6-8 milliót keresel havonta, de mégsem telik fodrászra, szappanra, borotválkozó készletre.
Valamit rosszul csinálsz.
Én a mindenre tippelek, amúgy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.