A fővárosba vezető főbb útvonalakon nagy a forgalom, több helyen lépésben halad a sor.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M3-as autópálya fővárosi bevezető szakaszán, a Szerencs utcánál korábban baleset történt. Azóta a forgalmi sávok felszabadultak, de még lassabb haladásra készüljenek, legalább 20-30 perccel hosszabb menetidőre.

Útinform: zsúfoltak a forgalmi sávok Budapestre befelé

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Lassú a haladás Budapest felé a 10-es főúton az ürömi elágazás előtt, a 4-es főúton Monor és Üllő között, a 31-es főúton Mendénél, az M0-s környéki csatalakozó utakon, Dunaharasztinál az 51-esen, illetve Halászteleknél a II. Rákóczi Ferenc úton befelé.

- Zsúfoltak a forgalmi sávok az M7-es autópályán a főváros felé Érdnél, valamint az M1-es M7-es autópályák közös szakaszán a budaörsi áruházaktól befelé.

- Az M0-s autóút déli szakaszán a tereléseknél torpan meg a sor, az M5-ös felé a nagytétényi kijárattól, az ellenkező oldalon pedig az M1-es felé az 51-es főúti csatlakozástól készüljenek lassulásra.

- Az M0-s autóúton, az M5-ös autópálya és a 4-es főút közötti szakaszon új terelést építenek ki. A 40-es km-től a 38-as km-ig épült ki már a terelés az M5-ös felé tartó oldalon. Ott a forgalom jelenleg a leálló- és a külső sávon halad. Most nincs fennakadás, a munkálatokat ma folytatják. (A tényleges terelés 32-es és a 40-es km között lesz majd kiépítve.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.