A szülészet az egyik leginkább hálapénz-fertőzött terület az egészségügyben, a nők leggyakrabban azt vásárolják meg, hogy annál az orvosnál szülhessenek, aki a terhességüket is végigkísérte. Az orvosválasztás annyira meggyökeresedett a szülészetben, hogy még a magánkórházakban is jelen van. Egy kutatás viszont feketén-fehéren megmutatja: a pénzért választott orvost fogadó nők jóval több beavatkozással – mesterséges szülésmegindítással, […]

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Indított szülés, programozott vagy a nő által kért császár?
A felkért és jól megfizetett (de általában nem adózó) doktor úr se a hétvégéjét, se a szabadságát, egyéb programját vagy az alvását nem szeretné feláldozni, ezért "" programoz"".
A szülő (és fizető) nő pedig a fájdalmát akarja császárral megváltani. Sokszor még orvosilag nem is indokolható beavatkozással.
/// És mielőtt ezt akarja bárki vitatni:: családon belül, tűzközelben vagyok. ///

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.