Rónai Sándor a DK szóvivőjeként 5 percet kapott az M1-en, hogy elmondja pártja programját, de szerinte részt venne a csalásban és hazugsággyártásban, ha ebbe belemenne, ezért két perc után elköszönt és kisétált a stúdióból.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Eriksson: Nem. A 9 évhez volt kevés.
Meg a Híradókhoz, plakátokhoz, focimeccs és egyéb spirtközvetítések szüneteihez, áTv2-s Tényekhez, fővárosi és megyei újságokhoz és hadd ne soroljam tovább. Mert a mi adónkból mindezekre futja.
Elég ennyi magyarázat?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@durbincs: ezzel te azt akarod mondani,hogy ki a fideszre az a durbincsra is szavaz ?
csak úgy....
@verőce21: "Ilyen rooming-in szülészeti ellátó rendszert én is többet szorgalmaztam, sőt megvalósítottam néhány kórházban. Persze nem "ezüsttálcán" kapták a páciensek a kiszolgálást, de a tapasztalat szerint egyre nagyobb igény van erre Magyarországon is." :) örömmel óvastam,hogy mi mindenre nem vótá képes a szülö nökért,mikor még okos és fiatal vótá... :) ugye te nem vagy hazudós ? csak húgy kérdem...
csak úgy....
@verőce21: mátu,te nekem a szemmel versz ignác ...
bencemacska
No legalább ők is kezdenek keményedni! Hajrá, tovább!
papa.49
A fütyisznek mennyi jutott REKLÁMONKÉNT 5 PERC !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.