A parkolási biznisz a Fidesz ügye, ez tény – írta közleményében Karácsony Gergely zuglói polgármester Rozgonyi Zoltán kerületi fideszes alpolgármester parkolással kapcsolatos sajtótájékoztatójára reagálva szerdán.

Karácsony Gergely: a parkolási biznisz a Fidesz ügyeFotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Karácsony Gergely szerint a Fidesz már többször megakadályozta a zuglói parkolás költségeinek csökkentését, "ez a valódi időhúzás".

A Fidesz bizottság felállításában látja a parkolási költségek csökkentésének lehetőségét, ami látszattevékenység – írta.

A Fidesz már kétszer megakadályozta, hogy a zuglói önkormányzat saját kézbe vegye a parkolást, ez pedig a jelenlegi állapot legitimálása

- fogalmazott a zuglói polgármester.

Rozgonyi Zoltán, a Fidesz zuglói frakcióvezetője, alpolgármester többször jelezte, hogy részt vesz a csütörtöki többpárti egyeztetésen,

de a "pártközpont utasítására" most kihátrál ebből, ami gyávaság

- vélekedett közleményében Karácsony Gergely zuglói polgármester, az MSZP és a Párbeszéd közös főpolgármester-jelöltje.

Rozgonyi Zoltán szerdai sajtótájékoztatóján, arra reagálva, hogy Karácsony Gergely csütörtökre egyeztetést kezdeményezett a parkolásról, közölte: a zuglói Fidesz felszólítja Karácsony Gergelyt, hogy mondja fel a "botrányos parkolási szerződéseket". A fideszes politikus a tervezett megbeszélést "elképesztő látszattevékenységnek" minősítette, ami szerinte újabb bizonyíték Karácsony Gergely alkalmatlanságára.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igazi fityesznyik módszer: Rozgonyi Zoltán azzal bizonygatja a polgi töketlenségét, hogy még mindig nem rúgta Rozgonyi Zoltánt tökön! =))
tudode
Gergely azért jobban teszi, ha mindig hátranéz, nehogy úgy járjon, mint a FELCSÚTI JUHÁSZ!
advocat
Mert a IX.-ben meg fideszes az önkormányzat. És ott is vannak gondok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.