A Jobbik volt elnöke úgy látja, belső erő nem képes elmozdítani Orbán Viktort és rendszerét.

Vona Gábor: "Orbánt nem lehet leváltani"
Fotó: Facebook/Vona Gábor

Tavalyi lemondása óta egyáltalán nem tervezi a pártpolitikába való visszatérését Vona Gábor – írja az Index.

A politikus úgy vélekedett:

„Itt nem lesz kormányváltás. Orbán Viktort nem lehet leváltani”.

Vona arról is beszélt, hogy szerinte fölösleges minden leváltásáért folytatott harc, a jelenlegi politikai, társadalmi és médiaviszonyok mellett kilátástalan a küzdelem.

Tiszteletre méltónak tartja az ellenzéki pártok próbálkozását, de úgy látja, semelyik párt nem tudja választáson legyőzni Orbánt, aki szerinte egy komplett rendszert épített ki.

A magyar történelemből az látszik, hogy sosem belső, hanem külső tényezők hatására változott meg egy-egy rendszer. „Orbánt egy rajtunk kívül álló külső történés mozdíthatja el, belülről nem lehet megdönteni – vélekedett.

Addig pedig, ameddig eljön ez a külső változás – ez lehet egy, öt, de tíz év múlva is –, készülniük kell a mást akaróknak az Orbán utáni időkre”

– mondta Vona.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Mi Vona utolsó mondatába kapaszkodva készülünk az orbán utáni életre.Amikor nem épül több felesleges stadion,a külhoniaknak nem lesz zsákszámra osztva a magyar adóforint,nem építünk kórházat Vietnámban,nem támogatunk 9 külföldi focicsapatot,nem építünk templomot Mexikóban,és nem lopjuk el az ország fellendülésére való EU-s pénzt.Nem pusztítjuk tovább az egészségügyet,és az oktatást.Stb,stb,stb...Lehetne sorolni a fidesz "jótéteményeit" oldalakon keresztül...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Terjeszkedik az Orbán-féle új európai látásmód. Nemhogy megdönteni kell, hanem támogatókra lel a bevándorlásellenes politika.
"Magyarországra érkezem egy új Európát építeni” – nyilatkozta az olasz politika üdvöskéje, Matteo Salvini belügyminiszter és miniszterelnök-helyettes.
jancsipapa
@balos: Tudod,én egyáltalán nem vagyok Orbán párti ,de attól még (sajnos) ez a helyzet .Ha valakinek nem tetszik a mostani "ellenzék" ,nem biztos,hogy a kormánypárt tetszik. ( még,ha te ezt el sem tudod képzelni. de ez legyen te bajod )
JAJMÁR
@kokopelli: Igen! Ebben az esetben viszont az a baj - vagy nem baj, de tény, én így látom -, hogy nincs is leváltó erő! Már olyan, amelyikben komoly, eltökélt szándék és jövőkép is van. Emezek amaz szervezet részei, és vele halnának. Szerinted akarnak?
KisGenyo2
Nem az a fő baj, hogy nem lehet, hanem az, hogy csak nála sz@rabbakra lehetne. És sajnos ebben a csoportban Vona is benne van. :-(
Eladott Ország
Inkább befognád a pofádat, te szarházi! Te is csak a fidesz szekerét toltad te mocsokláda! Ki volt biztos benne, hogy egyedül is képes leváltani a fideszt, pedig ellenzéki összefogással leváltható lett volna ez a tróger bűnöző banda. Takarodj a picsába állj a tükör elé és köpd szembe magad. Megvett téged is a fidesz mint egy hízott libát és van még bőr a pofádon tanácsot adni! Te beképzelt hólyag, hülye seggfej vagy, b@zdmeg!
kokopelli
@JAJMÁR: erre gondoltam én is! A leváltásnál! Az, hogy terjed az Ő politikája az egy nagy
baromság! Egy-két szélsőjobbos barom kijelentése nem irányzat,mivel magát az Orbánt sem
ismerik nyugaton!! Ismerés alatt többet értek,mint a hallottak róla!Bele kell nyugodni,hogy egy
olyan ország M.E.-e, amelynek a GDP-je kevesebb mint egy nagyobb nyugati nagyvárosé!,
Nem számottevő! Amennyiben a külföldi cégek gazd. adatait is elhagyjuk,úgy marad Albánia?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.