"A megjelent híresztelésekkel ellentétben az Oktatási Hivatal nem íratja újra a történelem írásbeli érettségit. Az esszékérdések esetleges kiszivárogtatása ügyében az Oktatási Hivatal a rendőrségi feljelentést megtette, a tények feltárása a nyomozó hatóságok feladata"

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ha már a témánál vagyunk

Zsóti egy fontos érvet kihagytál

bár hivatkozol enmagatokra, de példaadásotokat nem említetted

A párt derék harcosának a dicső lovagnak mára rendelt vezércikke „Újféle érettségi” címmel csak a szokásos prolizós agymenés, amit ő mindenből le tud vezetni. Most éppen az a gondja, hogy „Néhány óra leforgása alatt több mint 20 ezren írták alá azt a petíciót, amit érettségizők indítottak a keddi középszintű matematikaérettségi után, mivel a feladatokat túl nehéznek, a középszintet meghaladónak találták”!
Nos túl azon, hogy előadta, hogy bezzeg ők nem tiltakoztak helyette inkább loptak, csaltak hazudtak. Azóta sem nagyon csinálnak mást! =))
Nos felhívom a b. figyelmet egy látszólag apróságra: bizony Zsóti te 81-ben érettségiztél, ha így jobban emlékszek Horváth István rendőrminisztersége alatt! =))
Ami pedig a borongós víziót illeti: „A jövőben ezek az érettségizők fogják betölteni a teret, a vakok lesznek a hadsereg mesterlövészei és a féllábúak indulnak az olimpián 110 gáton. Már ha lesz olimpia. Ugyanis az a kiválóság förtelmes parádéja – azok szerint, akik nyelvtannácinak hívják azokat, akik egy sz-szel írják a leszt.
És övék a jövő.”.
Nos ehhez hozzátehetted volna elrettentő példának itt vagytok ti műveletlen paraszt-suttyó kádári paraszt-káder kölkök! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.