Idén is megjelent A 100 leggazdagabb című kiadvány, amely szerint Csányi Sándor 360 milliárd forintjával továbbra is a legvagyonosabb magyar.

Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója 360 milliárdos vagyonnal került a 2019-ben 18. alkalommal megjelent rangsor élére, megelőzve Mészáros Lőrinc nagyvállalkozót, akinek vagyonát 296 milliárd forintra becsülték A 100 leggazdagabb szerkesztői. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára Gattyán György állhatott fel, a Docler-csoport tulajdonosának vagyonát 280 milliárd forintra becsülték.

A Világgazdaság szemléje szerint a lista első tucat üzletembere közé jóval 100 milliárd forintot meghaladó vagyonnal lehetett bekerülni. A 10. helyen például 110 milliárddal Szíjj László, a Duna Aszfalt tulajdonosa áll, a 11. pozíciót pedig Rákosi Tamás médiavállalkozó foglalta el 107 milliárdra taksált vagyonnal.

Kijött egy friss lista a leggazdagabb magyarokról

Az első száz leggazdagabb összvagyona a kiadvány szerkesztői által beszerzett 2018-as adatok és eredmények szerint 4632,9 milliárd forint volt. Ez 356,5 milliárdos gyarapodást jelent a tavalyi listán szereplők összvagyonához képest.

Érdekességként érdemes megjegyezni, hogy a tíz évvel ezelőtti összérték még csak 1613,8 milliárd forint volt. Az akkori listán 55 olyan tehetős ember szerepelt, akiket az idei névsorban már hiába keresünk.

Az „újoncok” közül a legelőkelőbb pozíciót Tiborcz István érte el. A kormányfő vejeként is ismert ingatlanfejlesztő 35 milliárd forintos vagyonával a 32. helyet foglalta el.

A 33 éves Tiborcz István lett az idei 100-as rangsor legfiatalabb résztvevője, rajta kívül csak Fazekas Bálint, az Euronics áruházláncot üzemeltető Vöröskő-cégcsoport igazgatója és résztulajdonosa számít igazán fiatalnak.

Cikk- és címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

(vg.hu)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Es akkor higgyuk el hogy O1G-nek csak 700 ezer forint megtakaritott penze van, amikor a veje a 35. leggazdagabb. Na ne!
Ilyen maszlagot etesenek a csikarival meg a dubrinccsal, de ne a magyar emberekkel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Es akkor higgyuk el hogy O1G-nek csak 700 ezer forint megtakaritott penze van, amikor a veje a 35. leggazdagabb. Na ne!
Ilyen maszlagot etesenek a csikarival meg a dubrinccsal, de ne a magyar emberekkel.
ila51
@Yoda69: - az ember elfut hogyha fél , és él hogyha mer -
láttad amikor eliszkolt a kamera elől ?
Eladott Ország
Mészáros Lórinc:
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fm.atv.hu%2Fthumbnail%2F772x514%2Fd%2F03%2Fc2000.jpg&key=cq4tSDCc2Sx8S4WrFcVtrQ&w=600&h=370
Maffiaállamokban ez így szokott lenni: Oroszországban is Putyin a leggazdagabb, Közép-Ázsiai meg afrikai diktatúrákban is a helyi diktátorok a leggazdagabbak. Az elmúlt 1000 évben ebben az országban soha senki nem lopott annyit mint Orbán, de még csak negyedannyit sem. Orbán a magyar történelem legnagyobb tolvaja.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/10/lorincs.png
görbetükör
"Ha tudni akarod, mit gondol Isten a pénzről, csak nézd meg azokat, akiknek sokat adott belőle."
Ludas Matyi
A Csanyi az OTP ügyfeleinek penzevel lakkozza magat. Nem nehez az ügyfelek penzet kamatoztatni Schweizban es a morzsakat az ügyfeleknek kifizetni. Adjal nekem 100 Mio. EUR-t csak egy evre, annyi penzt kapok a Schweizi bankoktol, hogy le vannak a gyermekeim, unokaim es dedunokaim egy eletre biztositva. Ki vennek az OTP ügyfelek az összes penzüket akkor is mar megteremtette a maga jövöjet a Csanyi elvtars!
Eladott Ország
Az meg gondolom, hogy csak a véletlen, Soros meg a balliberális hazaárulók bűne lehet, hogy az első húsz helyezett közé jellemzően kormánypárti és/vagy fideszes, a fideszhez közeli politikusok és üzletemberek kerültek. Csányi a maga 360 milliárdjával első helyezett (Lölö mester vagyonát 296 milliárdra becsülték a kiadvány szerkesztői), állítólag még mindig ő a legvagyonosabb magyar, de apóspajtás 10 éves, megszakítás nélküli uralkodása a közpénzek fölött (is) 35 milliárdos vagyonkát fialt Tiborcz Istvánnak.
colibri
Vajon miért mutogatják a nemzetközileg körözött Mol vezért, ha az ő sorszámát nem merik megírni? Pedig tuti, hogy ott van ő is a sorban.
Macskaszem
Abszolút hihető, hogy orbán környezetében és rokonságában mindenki milliárdos lett az elmúúúttt 9 évben, méghozzá közpénzből, a mi kis szerencsétlen diktátorunk a viktor meg szegény mint a templom egere. Aki ezt benyalja, igazi kretén barom, annyi esze sincs, mint egy hóembernek.
tudode
Olyan szemérmesek EZEK a nincstelenek, hogy
.
---- A Kúria szerint Tiborcz István nem közszereplő, és nem szabad leadni, mit mond, mikor egy újságíró a cégügyeiről kérdezi az utcán
.
444.hu/2019/05/03/a-kuria-szerint-tiborcz-istvan-nem-kozszereplo-es-nem-szabad-leadni-mit-mond-mikor-egy-ujsagiro-a-cegugyeirol-kerdezi-az-utcan
.
???
.
desir62
A trollok nem kerültek föl a listára azért haragszanak.
Jozefina
Csányi 66 éves. A sírba nem fogja magával vinni vagyonkáját!!! A guta meg elűbb - utóbb megüti!!!?? Mellesleg, aki az OTP- ben tartja a pénzét az is hibás, mert rajtuk gazdagodik szemérmetlenül!!
Nagy részét nyakkendős bűnözőnek lehetne titulálni!!!
Élükön lölö (orbán) vagyonával és a slepp!!!??
De végül is diktatúra van és minden diktatúrában a vezér és sleppje vagyonkája növekszik érdekes módon!!??
kereső
Jajj de jó!!! Harminckettedikek vagyunk!!! a leggazdagabb magyarok listáján!! ,meg másodikok IS! Garancsi hányadik? Mert az is a miénk.
evacica
Gratulálok a nemzet vejének és lányának akik a saját lábukon állnak! Kiváncsi9 lennék, hogy ez a nagyképű pökhendi senkiházi Tiborcz és kedves neje akkor is ilyen szép vagyont tudott volna összegründolni, ha nem Orbán a k.apuka? Példa hogy a közpénz, hogy alakul át az Orbán család magán vagyonává! Ott van még a kedves papa, testvér na és a nemzet gázszerelő strómanja Lőrinc testvér! Birka ez a nép, hogy még mindig tűri ezt a pofátlan lopást!
kissé felnőttem
nyugi az enyémet fel sem merték irni majd dagálykor
CsipkeRózsa
Tiborcz István 33 éves, 32. leggazdagabb, 35 milliárd a vagyona. A harmincas számsor bejött neki.
CsipkeRózsa
Nem értem, Orbán Ráhel szegény maradt, miért nincs a 100-ban? Lehet, hogy a férje tartja el őt?
Eladott Ország
uploads.disquscdn.com/images/989b0218e127777769a768b89709c4a3b5f04f1fbf0af7a92b78979ed72b7c3b.gif?w=600&h=268
Basszus, ez hihetetlen mázli, hogy a miniszterelnök lánya pont egy olyanba szeret bele, aki 32 éves korára 35 milliárdos vagyont tudott összeszedni. Ilyen csak a mesében van. Ebből is látszik, hogy Európában Magyarországon a legnagyobb az egy vőre eső jövedelem. Jáj-aranyeső a csáládomra-aranyeső a kisvejkómra csuhajla...
Fid€$$ rajongótábor csak ámul: a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fwww.sickchirpse.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F05%2FSheep.jpg&key=pq2MDv9GVPcio7Eea-M1Vg&w=600&h=402
terlasz
@CsipkeRózsa: Egészen addig lehet ő a milliárdos, amíg jól bánik Ráhelkével és persze az apósával is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.