Az új szervezet elvileg önállóan, egyesületi formában fog működni, gyakorlatilag pedig a Mi Hazánk Mozgalom támogatásával.

A nyár első napján Szegeden bont zászlót a Jobbik által korábban életre hívott, majd a bíróság által betiltott Magyar Gárdához hasonló önvédelmi szervezet – tudta meg a Magyar Nemzet.

A Mi Hazánk Mozgalom megalapította a saját gárdáját

A lap szerint a szervezet elvileg önállóan, egyesületi formában fog működni, gyakorlatilag pedig a Mi Hazánk Mozgalom támogatásával. Úgy tudják, a cél nem egy új Magyar Gárda alapítása, annak szellemiségét és eszmeiségét élesztenék fel. Ennek megfelelően az új szervezet új nevet is kapna, ám egyelőre nem tudni, mi lenne az.

Mint írják: a június elsejei, szegedi zászlóbontáson és seregszemlén a résztvevők együtt emlékeznek majd meg a Nemzeti Hadsereg megalakulásának 100. évfordulójáról és a darutollas vitézekről.

Cikk- és címlapkép: MTI/Mohai Balázs

(magyarnemzet.hu)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Pintér betyárserege, vagy mi??? Egyáltalán hogy lehet ezt engedélyezni??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Kár, hogy nem Orbán születésnapjára tették az erőt demonstráló Mi Hazánk Mozgalom meg a Betyársereg megnyitóját. Csak 10 nappal később kellene megtartaniuk az eseményt.
Nessy
@CsipkeRózsa: Még meg sem alakultak, de az ifjúsági szervezetük már balhézott egy jót Szegeden! Érdekes lesz a lista, hogy kik ellen fognak hadakozni. Feltételezem, hogy bűnözők ellen nem, mert azok esetleg visszaütnek, meg még a rugós kés is előkerülhet!
Aki Én
@Shikari: Hidd el, én is őszintén várom. Az nálunk igazai rendszerváltás lesz.
Aki Én
@Shikari: Ja, biztos igazad van. Már nagyon szeretném láncra verve látni a milliárdokat tolvajló ilyen-olyan biztosokat, vajdákat és pereputtyukat.
Eladott Ország
Toroczkai elszántsága azonban legalább olyan mértékű, amilyennel Sallai R. Benedek rendelkezett, amikor nagy svunggal majdnem Kórházi Ákost csinált Hadházyból.
m.blog.hu/b1/b1/image//35000.jpg
szép új világ
@Shikari: "Remélem, hatékonyan lépnek fel a magyarellenességgel szemben! " Hol? Itthon? Itthon minden rendben van, hiszen a csuti nagyvezír mindenkit megvéd, a közbiztonság is irigylésre méltó. Akkor már csak külföld jöhet számításba a Toroczkai parádék helyszínéül. Magyarellenes szomszédokban pedig már nincs hiány, ami köszönhető Szargyártó Petike kitartó, de annál dilettánsabb külpolitikájának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.