Az új szervezet elvileg önállóan, egyesületi formában fog működni, gyakorlatilag pedig a Mi Hazánk Mozgalom támogatásával.

A nyár első napján Szegeden bont zászlót a Jobbik által korábban életre hívott, majd a bíróság által betiltott Magyar Gárdához hasonló önvédelmi szervezet – tudta meg a Magyar Nemzet.

A Mi Hazánk Mozgalom megalapította a saját gárdáját

A lap szerint a szervezet elvileg önállóan, egyesületi formában fog működni, gyakorlatilag pedig a Mi Hazánk Mozgalom támogatásával. Úgy tudják, a cél nem egy új Magyar Gárda alapítása, annak szellemiségét és eszmeiségét élesztenék fel. Ennek megfelelően az új szervezet új nevet is kapna, ám egyelőre nem tudni, mi lenne az.

Mint írják: a június elsejei, szegedi zászlóbontáson és seregszemlén a résztvevők együtt emlékeznek majd meg a Nemzeti Hadsereg megalakulásának 100. évfordulójáról és a darutollas vitézekről.

Cikk- és címlapkép: MTI/Mohai Balázs

(magyarnemzet.hu)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Pintér betyárserege, vagy mi??? Egyáltalán hogy lehet ezt engedélyezni??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
egy párt aki demokratikusnak tartja magát minek neki militáns szervezet?
Mi a célja?
Kik ellen fog fel lépni?
papa.49
@magyarbakancs: Nem kell találgatni ezek lesznek a magyar SA.
magyarbakancs
@Shikari: "Kizárólag támogatni lehet ezt a nemzeti önszerveződő megmozdulást!
Remélem, hatékonyan lépnek fel a magyarellenességgel szemben!"
LÓZUNG DUMA.
MI A MAGYAR ELLENESSÉG?
MESÉLD EL NEKEM LÉTSZÍVES.
görbetükör
Ez a ti hazátok- de ki ellenében?
A magyar nép ellenében, mert magyar a magyarnak farkasa. :(
Eladott Ország
A magas szintű "Cigányterror" egy valós probléma. Javaslom a Karmelita Kolostort az erődemonstráció helyszíneként.
Egy ilyen szélsőjobbra tolódott, egyre inkább náci irányba mozgó pártnak mint a fidesz, mint egy falat kenyérre, úgy van szüksége valakire aki még nála is szélsőségesebb. Nem csoda hogy a tenyerükön hordozzák ezeket a faszokat, ahogy a jobbikot is legvadabb korszakában nézte "bátorító szeretettel" o1g, és mikor azok elindultak normális irányba, akkor lettek ellenség.
Jozefina
Pintér betyárserege, vagy mi??? Egyáltalán hogy lehet ezt engedélyezni??
Eladott Ország
Az állampárt kebelén hízó szélsőségek újra erőre kapnak, miközben mi a próféta elénk hányt gyöngyeit tanulmányozzuk. Ha hinni lehet az előzetes bejelentésnek, akkor május 21-én erőt demonstrál a Mi Hazánk Mozgalom meg a Betyársereg. Hiányzott már egy kis félelem, rettegés, ökölbeszorulás, mint egy falat kenyér. Meg is kapjuk. Törökszentmiklóson a cigányterror ellen lépnek fel a fent említett erőszakszervezetek és szövetségeseik, úgy mint a MIÉP (üdvözlöm innen is Kocsis Nembuzeráns Máté ex-MIÉP-es figurát csak azért, hogy az együvé tartozó dolgok összenövéséről se feledkezzünk meg) és a Független Kisgazdapárt. A cigányterror ékes bizonyítéka az, hogy egy idióta néhány héten belül, mindenféle előzmény nélkül összevert embereket a városban. Toroczkai a Facebookon jelentette be (azóta eltüntette a posztot sajnos), hogy érkeznek ők rendet rakni, mert „elég volt abból, hogy néhány cigány család terrorizálja a várost”. Arra való tekintettel rakom ide, hogy micsoda fényes szép jövő vár erre az országra a jelenlegi fényes szép jövő után, ha ezek esetleg megerősödnek és a kormányrúd közelébe kerülnek valaha is: Toroczkai szerint ha kormányon lennének, bérrabtartási megállapodást kötnének Oroszországgal, és az ilyen bűnelkövetőket szibériai börtönökbe küldenék, de mivel ellenzékben vannak, ezért vonulnak. Hát így.
maci0427
Mi a Lóxarnak ennyi párt eben a kis nem egészen tízmilliós országban ? Csak a megosztottságra jó !
solidedge
Gondolom ezek fegyverrel is fognak rendelkezni. Ha a helyzet úgy hozza gyilkolni is fognak. Mondanám hogy mi lett ebből az országból, de mi mindig hülyék voltunk.
Csizmás Kond
Hát ha már a zsidóknak szabad hasonlót alapítani akkor másnak miért nem ?
Gauntlet
A régivel mi lett? Eltűnt a Thanos csettintésben?
colibri
Azon filóztam, hogy van-e épelméjű ember, aki ezzel egyetért, de látom, hogy van. Pl. az előttem szóló nem talál benne semmi kivetnivalót. Ebből is látszik, mennyire nem vagyunk egyformák, de legalább a normálisabbak lennének túlsúlyban és csinálnának már végre egy nagy nagytakarítást!
balos
@colibri: Sajnos a rosszat csinálni a nemzeti oldalnak a vérében van!Azért szeret fürdeni a máséban!
tudode
Szerencsétlen ÁSOTTHALMIAK ráizéltek a sompolygásra egy KATONÁSDIT játszadozó, a Kubatovhoz hasonló CSIMPI, CSÁMPI csapat létrozásának a tervével.
.
Ahelyett, hogy a RENDSZERVÁLTÁS KÁRVALLOTTAIT felemelné, ha OLYAN NAGY FIÚNAK képzeli magát, besegítve annak, aki valójában JOGILAG ONE ÁSZ, fizikailag pedig RABLÓGARÁZDÁLKODÁST folytat a sötétségben tartott állampolgárok FÉLELEMBEN TARTÁSÁVAL!
.
Hányinger!
laja70
Ez a ti hazátok mozgalom, nem az én hazámé!!! Az a banda, amelyik először a fideszhez rohan a sajátjait bemószerolni, csak egy mocskos bagázs, bármilyen hangzatos nevet használ és bármit ígérget!!!
Aki Én
@Shikari: Alapból nem is rossz, de ezek ehhez nem elég intelligensek és felkészültek.
Egyszer volt már itt hasonló, de szegény félkegyelműek a himnuszunkat sem tudták elénekelni, fordítva tették az autóikra a Nagy-Magyarország matricát...
Ráadásul ha a tolvajokat üldözik, akkor a gazdád sincs biztonságban.
Aki Én
@Shikari: ...ja, én azokat is sajnálom, érted is aggódom :)
Ti, illiberálfasiszta bűnmentegetők sem vagytok biztonságban.
justhpeter
@Shikari: Szerencsétlen ! Listázás mikor lesz ? Már hiányolom !
Aki Én
@Shikari: ...senkit nem fog zavarni. Habár nem gondolom, hogy nagy meglepetést okozna egy igazi bűnözői lista :)
Nessy
Halleluja! Vandálok gyülekezete. Mindegy is a cél, lényeg a bunyó, meg a balhé. Tényleg nekik kellene ellátni a határvédelmet, de a csempészekkel szembe is!!! Ja, az részben fárasztó, meg ott ha ügyesek, némi zsebpénzre is szert lehet tenni!
CsipkeRózsa
Kár, hogy nem Orbán születésnapjára tették az erőt demonstráló Mi Hazánk Mozgalom meg a Betyársereg megnyitóját. Csak 10 nappal később kellene megtartaniuk az eseményt.
Nessy
@CsipkeRózsa: Még meg sem alakultak, de az ifjúsági szervezetük már balhézott egy jót Szegeden! Érdekes lesz a lista, hogy kik ellen fognak hadakozni. Feltételezem, hogy bűnözők ellen nem, mert azok esetleg visszaütnek, meg még a rugós kés is előkerülhet!
Aki Én
@Shikari: Hidd el, én is őszintén várom. Az nálunk igazai rendszerváltás lesz.
Aki Én
@Shikari: Ja, biztos igazad van. Már nagyon szeretném láncra verve látni a milliárdokat tolvajló ilyen-olyan biztosokat, vajdákat és pereputtyukat.
Eladott Ország
Toroczkai elszántsága azonban legalább olyan mértékű, amilyennel Sallai R. Benedek rendelkezett, amikor nagy svunggal majdnem Kórházi Ákost csinált Hadházyból.
m.blog.hu/b1/b1/image//35000.jpg
szép új világ
@Shikari: "Remélem, hatékonyan lépnek fel a magyarellenességgel szemben! " Hol? Itthon? Itthon minden rendben van, hiszen a csuti nagyvezír mindenkit megvéd, a közbiztonság is irigylésre méltó. Akkor már csak külföld jöhet számításba a Toroczkai parádék helyszínéül. Magyarellenes szomszédokban pedig már nincs hiány, ami köszönhető Szargyártó Petike kitartó, de annál dilettánsabb külpolitikájának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.