Jelentősen nőtt a váratlan helyzetre gondolt elegendő pénzügyi tartalék összege, de a lakosság kétharmada szerint idén se áll rendelkezésére ez az összeg. Átlagosan 476 ezer fontot jelöltek meg a megkérdezettek, mint amekkora tartalék szükséges ahhoz, hogy valamilyen váratlan kiadás ne okozzon problémát – derül ki a Policy Agenda (PA) legfrissebb kutatásából. Tavaly ez az összeg 297 ezer volt. Vagyis 62 százalék a különbség egy év alatt. És mintegy kétharmaduk idén is azt mondta, hogy nincs ekkora tartaléka.

Forrás: fuhu.hu
Feltöltő: aquila123
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Megmondta a Matolcsy-bank, hivatalos nevén Magyar Nemzeti Bank, hogy az 2018-ban már mintegy 1300 milliárd forintot takarítottak meg a háztartások, összesen 49 934,8 milliárd forintra emelkedett a háztartások vagyona. Ha ezt az összeget elosztjuk Magyarország lakosságával, akkor jön ki a fentebb említett ötmillió forintos megtakarítás. Elosztották, csak nem mindenkinek jutott – sem papíron, sem a valóságban. Aki szegény, maradt az idén is szegény. Hülyén csináljuk. Lettünk volna gázszerelők, akkor most lenne aprópénzünk, olyan 280 milliárd forint. Úgy kurva egyszerű vagyonosodni, hogy megfejik az államot, most már naponta, mint Juliska néni a Riskát. Ömlik a lé a Riskából is meg tőlünk Orbánon keresztül a Mészárosnak is. Eggyé váltak, tulajdonképpen Lőrinc barát Viktorka jelmezét viseli. Korrupt duó. Páratlan páros: együtt cseszik el az emberek jövőjét, együtt vágják zsebre a pénzünket. Remélem, együtt csücsükélnek majd ott, ahol a madár is ritka vendég.Így bizony simán kijön a minden háztartásnak van ötmilliója duma. Nem kellene kábítani hivatalosan sem, úgyis beleszédültünk már a sok hazugságba, lopásba, szemfényvesztésbe. …és még hol a vége? Egyszer vége lesz, egyetlen diktátor sem került még be a halhatatlanok fényes könyvébe. Mészáros és egyéb Orbán-hívő arc kitömött cihájával körbe lehetne keríteni egész Magyarországot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.